Wka

Hur man kastar en sleepover som Blair Waldorf

I Gossip Girl World, är Blair Waldorf årliga sleepover en av de mest omtalade händelserna under året. Om du vill kasta en fantastisk sleepover precis som Blairs, är du på rätt ställe. Även om du kanske inte är snuskigt rik eller bor i ett enormt rum med rulla sängar till ditt förfogande och pigor på din minsta-och-samtal, kommer denna guide hjälper dig värd den perfekta sleepover.

Steg

Hur man kastar en sleepover som Blair Waldorf. Planera några detaljer, som vilken mat du ska köpa och vilka filmer du ska hyra.
Hur man kastar en sleepover som Blair Waldorf. Planera några detaljer, som vilken mat du ska köpa och vilka filmer du ska hyra.
 1. 1
  Planera några detaljer, som vilken mat du ska köpa och vilka filmer du ska hyra. Kontrollera att du har allt det i förväg.
 2. 2
  Rensa allt i rummet du kommer att vara värd för sleepover på. Rummet måste vara perfekt och organiserat. Lägga undan sladdtrassel, lägga all makeup och skönhetsprodukter i en del av rummet, dölja något du inte vill att någon ska se (som en dagbok) och visa vad du vill synas (som en utmärkelse), och kör dammsugare runt. När rummet är rent du kan börja förbereda sig för din sleepover.
 3. 3
  Sortera ut de sovande arrangemang. Om folk sover på madrasser på golvet, sätta madrasser ner och sätta lakan och täcken på dem. Lägg massor av stilrena kuddar. Försök att ordna sängar head to head i en sorts rektangel, och sätta fina tabeller mellan huvudena av sängarna. Dekorera dessa tabeller med vackra bord dukar och tillsätt några bordslampor på dem. Prova och använda utrymmet så gott du kan. Det är bra om du har en bin någonstans i rummet för matpaket och sånt. Om du har några stämningsbelysning, liksom fairy ljus eller lampor, det är bra eftersom det skapar en atmosfär. Allt ska se ut som det är tänkt att vara där, med ingenting på sin plats.
 4. 4
  Bjud in dina BFFs. Bestäm hur många människor du har över, har Blair oftast en folkmassa, men hon bjuder in henne BFFs först. Beroende på hur många människor som du får, bjud in dina BFFs, då någon annan. Se till att det är okej med dina föräldrar, bekräfta med dem en andra gång bara för att vara säker. Se till att släppa av och plocka upp arrangeras med dina vänner.
 5. 5
  Ordna smink och skönhetsprodukter på ett långt bord. Lägg till din favorit glamorösa kläder på ställningar och rulla dem i sleepover rummet. Lägg speglar och boa fjäder.
 6. 6
  Maten ska vara en dekoration i sig! Sätt cookies i stilrena glasburkar, frukt i dyra letar bägare, drinkar i kristall flaskor och en stor skål med alkoholfri champagne på flera bord. Ordna champagneglas snyggt (inga papper koppar) och lägga brickor av franska och italienska desserter och vindruvor lite överallt. Lägg en särskild diskens för varma drycker som kaffe eller varm choklad, kanske en gammaldags teservis (men kom ihåg att det inte är en tebjudning).
 7. 7
  Starta sleepover! Blair börjar hennes sleepovers vid ca 19:00. Börja med makeovers, sedan gå in på Gossip Girl, eftersom Gossip Girl är fiktion, starta en Gossip Bok och dela allt skvaller du vet i det du kan lägga till det varje sleepover. Efteråt titta på en film. Följ denna genom att göra varandras naglar. Efteråt finns det massor av saker du kan göra, ha kul är det viktigaste. Kontrollera också att du har frukost som väntar på morgonen.
 8. 8
  Också få lite musik och dansa hela natten tills du somnar.

Tips

 • Se till att agera väldigt VIP, populärt och exklusivt, men inte snobbig.
 • Det finns många saker du kan göra på en sleepover. Här är några andra roliga saker att göra på en Blair sleepover:

Varningar

 • Var försiktig med att dricka och dricka spel. Många gånger folk spela spel och till slut pinsamt själva. Om du har bara dina väninnor över, kan du ha ett par drinkar, men stilrena flickor får inte berusad, de får spolas endast.
 • Gör inte droger. Dina föräldrar kommer att veta och det är verkligen inte Blair Waldorf...
 • De flesta sleepovers inte kraschat eftersom de inte är kända för bra, men ibland killar har varit kända att krascha flickors sleepovers. Om du inte vill att människor runt som har visat upp, få dina föräldrar att "sparka ut dem" eller "berätta för dem att det är dags att lämna" så att du inte ser ut som den onde.
 • Massor av flickor blandat med förväntningar och alkohol kan förvandlas till en klibbig situation. Får inte utom kontroll och inte äventyrar själv eftersom du vågade göra något. Försök inte att göra någon göra något heller.
 • Varnas att oftast om du lämnar huset utan dina föräldrars tillåtelse, kommer de ta reda på det. Du inte kan vara luriga nog, så försök att göra ditt festande innan utegångsförbud och sedan komma hem.