Wka

Hur man har en lång och lycklig relation

Detta är din enkel universell guide till att upprätthålla en lång och lycklig relation tillsammans med din kärlek. Det handlar om många saker - men det är aldrig om att vara ensidig eller krävande. Låt inte dig själv att vara en kontroll freak eller rädd och paranoid, men vara öppen och glad. Det handlar om hur ni två gör detta och fortsätter det...

Steg

Hur man har en lång och lycklig relation. Välj din partner klokt.
Hur man har en lång och lycklig relation. Välj din partner klokt.
 1. 1
  Välj din partner klokt. Att ha liknande smak, hobbies, temperament och mål i livet är mycket viktigt även om du kommer att vara motsatt i några trevliga sätt. Om ni två har olika relation mål, bör du försöka hitta olika samarbetspartners. Det så småningom kommer att leda till milda och även hårda konflikter, men även denna typ av konflikter kommer att hjälpa både dig och din significant other på tiden bestämma vad de verkligen vill ha i ett förhållande, är ingenting någonsin ett slöseri med tid. Men utan kompatibiliteten i din grunderna är det mycket svårt att upprätthålla en lycklig relation. Om man alltid "gå, rusar och inbillar" men den andra (oavsett hur vackra) alltid vill "stanna, stanna eller glömma allt" - det är väldigt svårt att vara tillsammans och göra saker och ting fungerar för långa loppet.
 2. 2
  Var ärlig om allt alltid. Även i den minsta materia. Att vara ärlig är det viktigaste i en relation. Hemligheter eller oärlighet är som giftig gift från en dödlig orm som biter er båda... när det kommer krypa ut och det kommer.
 3. 3
  Aldrig otrogen mot din partner. Tänk vad du skulle känna om de lurat på dig. Skulle du verkligen dem att känna så? Kan du förstöra varje månad / år du har spenderat tillsammans? Kan du bryta deras hjärtan? Tänk, kan detta fusk gör permanent skada på din partners självförtroende och kan förstöra deras kärleksliv helt forever. Du kommer aldrig att lita på igen, oavsett hur du ursäkta dig själv. Är sex verkligen värt att förstöra din relation? Om du inte känner dig nöjd med din partner, bryta upp först.
 4. 4
  Var öppen och informativ så mycket du kan. Sekretess är något som par måste vara helt öppen om och vet exakt vad den andra förväntar sig av dem och prata om de frågor som du kan ha. Eftersom relationen fortsätter och de initiala gränser förändras sedan revidera dem och så småningom i ett perfekt förhållande skulle ha absolut ingenting privata från det andra, men ingenting är perfekt så bortom absolut allt se till att prata med din partner i sin helhet om saker och respektera andra önskemål.
 5. 5
  Respektera behoven hos din partner. Håll din vill balanserad med deras. Detta sätt ingen blir konstant fördel. Men alla är lyckliga.
 6. 6
  Håll deras födelsedag och er bröllopsdag i åtanke. Detta är verkligen viktigt!
 7. 7
  Om du vill göra dem lyckliga, gör något du vet att de gillar, eller något de alltid velat göra men aldrig kunde. Inte känner att du behöver en anledning att göra något för dem, saker helt ur det blå är ibland precis vad den andra vill ha. Att göra något tillsammans är alltid det bästa valet ändå.
 8. 8
  Förvänta dig inte, köp eller ens begära värdefulla gåvor. Dessa kan verkligen förgifta en relation om en person verkar vara en. Diskutera innan hand med din andra på vad som kan vara OK att spendera utan att ha några idéer om varor eller priser innan handen. Plus, om du verkligen sätter ditt sinne för det de bästa gåvor kommer från hjärtat och inte kostar en arm och ett ben, men eventuellt även gratis!
 9. 9
  Spendera så mycket tid tillsammans som ni kan, men undvik fusion eller sammanblandning av dina individuella mål med den andra personens mål! Du kommer att smälta familjens mål såsom att ha barn tillsammans, men inte dig grundläggande behov och övertygelser. Varken person bör förlora rimliga och långvariga individuella ambitioner eller mål.
 10. 10
  Innan du blir otålig eller orimliga försök att köra, "gör de förtjänar min lossning på dem?" programmet. Oavsett vad svaret är på den frågan - Nej! De förtjänar inte en "bit av ditt sinne." Vara rättvis genom att vara tålmodig, och ber om tålamod. Behåll lugnet, detta är nyckeln till att vara lyckliga tillsammans. Alla kan ha en hård dag, eller vecka. Allt som krävs är en enorm andetag in och ut och låt ditt sinne sköta snacket inte munnen (fundera på vad du ska säga innan du säger det).
 11. 11
  I en bra relation mycket lite bör vara tabu. Helt enkelt, om du är både förnuftigt - något som du tycker om kan vara värt att tala om med din partner. Ändå en mycket pratsam person kan köra en partner till distraktion och behöver en tillflyktsort för att få lite lugn och ro (motsatser inte lockar alltid om båda eller endera är för påträngande eller självcentrerad)...
 12. 12
  Inte förakta eller vara grym om några manér eller vanor de har. Tvinga dem inte att göra eller inte göra någonting. Om det är för oacceptabel för dig så ska du bestämma vad som är rätt eller fel för dig. Om de behöver eller ber om din hjälp - med att ändra sina dåliga vanor - så ska du vara så stödjande som möjligt utan att bli en möjliggörare.
 13. 13
  Avvisa de obetydliga små saker som den andra inte är en del av en relation. Försök inte att ändra din partner (inte vara hans förälder eller psykolog). Inse att människor har vanor och manér som är en del av vem de är. Du kommer inte att kunna få dem att sluta och du skall älska dem för vem de är. Om en fråga är viktig, som någon som är krävande eller förringa, kanske du bör ompröva relationen.

Tips

 • eller förtvivlan - Att dessutom aldrig kommer att fungera. När människor börjar relationer ur ensamhet - i stället för friska attraktion - de ofta känner sig underlägsen, ignoreras, och beklagade.
 • Lycka till, och vara glad!

Aldrig starta eller upprätthålla en relation baserad på:

 • Vänner eller släktingar behöver eller vill ha - Dessa andra människor borde aldrig vara viktigare än din partner - och förmodligen inte ens nästan lika viktigt utom i ett sällsynt (och extrem) nödsituation.
 • Finansiellt eller materiellt intresse - såsom att vara en leverantör, anställd eller en sexobjekt. Dessa är saker som ingen annan person bör känna från någon de kan älska.
 • Okunnighet: att inte veta och älska varandra - Kärlek är inte något som kommer att ansluta dig på vägen eller växa på inkompatibla människor (det måste vara i er båda). Trots alla historier du kanske har hört, kan mogna och varaktig kärlek vara livslång. Det är en fråga om bra val från början och bygga på denna grund tillsammans och båda verkligen som att vara tillsammans.
 • Yttranden eller ideal andras - Låt aldrig någon säga till dig hur du "ska hantera" din relation. Ingen vet ni två mer än du och din partner. De kan bara se på utsidan vem som helst>, och de har olika idéer om vad som är en god relation.
 • Rädsla eller synd - Det kommer aldrig att fungera. Om du inte kan få ut av det ensam, be om hjälp från föräldrar och myndigheter!
 • Avund eller professionell avundsjuka - Om du verkligen älskar varandra ska du vara stolt över framgången eller uppnåendet av andra mål - inte avundsjuk eller avvisande.

Varningar

 • Du kommer inte alltid ett lätt leende eller en lättsam relation - ha tålamod, kärleksfull, snäll och icke-kritisk...
 • Om en relation blir tråkig eller tråkig, få upptagen... i fritidsintressen som du kan göra på samma plats och tid - gemensamma intressen - eller hitta en komplex hobby involverar dina olika färdigheter och intressen tillsammans. Gå till platser tillsammans som ni båda gillar, eller tala om vad du och de vill göra turtagning åtföljer den andra.
 • Inte kräva eller förvänta kontinuerlig uppmärksamhet eller tillgivenhet - visa och berätta för din kärlek, och de i sin tur kommer att ge det! Sedan, eftersom du valde personen väl, koppla ihop och varje kommer att acceptera och ge i gengäld - utan att kräva det - och inte spela ett spel som "Jag väntar på nästa drag från dig!" Göra ett drag när du är klar...
 • Aldrig rädd för att säga "Sorry..." Det är aldrig för sent att be om ursäkt eller att göra det rätt. Aldrig kräva det dock! Det är inte sant att du aldrig behöver säga efterfrågan> du är ledsen om ni skall älska varandra. Det är nästan motsatsen till det. Ord kan fråga så mycket som helst att öppna och mottagliga par. Det är mer än bara säga förlåt om du måste visa det efteråt i dina handlingar inte bara dina ord.
 • Spela inte "Inte förrän du gör vad jag vill!" Bara hålla på att kommunicera på ett vänligt sätt, snyggt - utan elakhet, tjata eller försöka tvinga andra att komma överens kommer att göra något men växer förbittring. Prova att säga och göra din del, kanske du vill vänta en kort stund - ge lite extra tid att låta dammet bosätta - och det ska fungera som du både vårda din relation tillsammans.
 • Starta aldrig en relation om du själv inte är redo för en. Var säker på att du kan ge allt som du kan mot den andra personen när du är i relationen om det inte fungerar på vägen ser inte på det som ett "slöseri med tid", i stället titta på det en lärorik upplevelse för er båda, i de båda saker som du leta efter i en annan person, och även saker som du känner att du kanske vill arbeta på för din egen vinst i framtida relationer från de saker som du har lärt sig från tidigare.