Wka

Hur man handskas med att vara liten

Vissa människor tycker inte om att vara liten. De får plockas på eller mobbade men vissa älskar att vara liten! Om du inte gillar att vara liten, här är hur man hanterar det.

Steg

Hur man handskas med att vara liten. Acceptera att du är liten, och inte låta det störa dig.
Hur man handskas med att vara liten. Acceptera att du är liten, och inte låta det störa dig.
 1. 1
  Acceptera att du är liten, och inte låta det störa dig. Alla är olika och det är det som gör dig unik.
 2. 2
  Ät massor av hälsosam mat om du fortfarande växer. Undvik läsk och dricka mjölk i stället. Det hjälper med växande process.
 3. 3
  Undvik att bli mobbad i skolan för att vara liten. Du bör berätta för någon om det som en nära vän, en lärare, din chef eller dina föräldrar.
 4. 4
  Förstå att, i allmänhet, några långa människor är småsinta och gillar att njuta av fördelarna med att vara lång, så mycket så att de centrala deras perspektiv av någon baserat på deras höjd. Ibland hjälper det att förklara detta lugnt till någon som är mobbning dig.
 5. 5
  Arbeta med vikter. Detta kan hjälpa dig att bygga muskler, vilket hjälper dig att inte framstå som liten. Bygga muskler är bättre än att bygga fett.
 6. 6
  Förstå att vara liten är inte problemet. Människors reaktioner kan vara problemet, kan hälsa bekymmer vara problemet, kan butiker inte bär rätt storlek vara problemet, mår dåligt för att du är liten kan vara problemet. Skyll inte din storlek-du är inte problemet.
 7. 7
  Bär dig väl och vara stolt. Hitta en bild på dig själv i ditt sinne som du vill, och komma ihåg det. Promenad med tillförsikt. Låt dig slappna av, ta upp plats, låt armarna svänga fritt. Välj en stil du gillar och ta stolthet i ditt utseende. Lär dig att dansa, göra yoga, etc. Prata med människor ansikte på. Var inte rädd för att titta dem i ögonen och le.
 8. 8
  Fokusera på en talang. Om det är något som du excel på eller ha en talang, fokusera på det. Fortsätt jobba hårt på din talang och folk kommer att känna igen dig för det och inte din längd.
 9. 9
  Hitta ett bra exempel många korta människor har gått på att bli stora hjältar och ledare.

Tips

 • Om vuxna klappa dig på huvudet. Smile och mycket försiktigt be dem att inte göra det eftersom det mässar ditt hår. Smile sött. Du kanske måste påminna dem några gånger.
 • Det är bäst att inte slåss med en översittare / mobbarna om du inte är bra på, karate, etc. En annan faktor kan vara när de är större och starkare än du.
 • Det finns fördelar med att vara kort tro det eller ej. Faktum är att i vissa sporter spelare som är kortare kan ha unika fördelar. Till exempel, i boxning och brottning, konkurrenter som är kort för sin viktklass tenderar att ha mer fysisk styrka än längre motståndare från samma viktklass, även om detta sker på bekostnad räckhåll. Också, att professionella tyngdlyftare som är kort tenderar excel för att de är mindre spakar, vilket leder till mer effektiva hissar. Som ett annat exempel, sporter som artistisk gymnastik tenderar att gynna mindre konkurrenter på grund av deras lägre tyngdpunkter som ger dem bättre balans och kroppsvikt-manipulera förmåga. Vissa människor är kortare än andra men om du besväras av det, inte låta det komma till dig! Det är det viktigaste
 • Skryt om att kunna passa in i små utrymmen.
 • Klä att titta längre Även om detta inte bör vara ditt enda alternativ, om du bara vill vara en titt lite längre, bära klackar (Om du är en tjej, och har bra vrister) Även om du är kort, håll dig borta från saker som långa kjolar som går ner till anklarna. En kortare kjol fungerar bra! Kom dock ihåg, bör du inte helt ändra runt hela din garderob!
 • Om du gör att äta mer inte äter för mycket eftersom du kan bli eller överviktiga snarare än längre. Ingen tycker om att vara kort och knubbig!

Varningar

 • Vissa människor kan göra kommentarer om din längd, men oroa dig inte bara skratta åt det inte blir kränkta eftersom det bara kommer att göra saken värre, och vem vet de kanske sluta göra narr av dig om du bara ignorera kommentarerna.
 • Om du är, oroa dig inte. Du kommer längre.