Wka

Hur man gör en tillfällig tatuering

Om du vill experimentera med kroppen konst utan att permanent ändra din hud, är en tillfällig tatuering är vägen att gå. Du kan göra din egen tillfällig tatuering med bara några hushållsartiklar och artiklar från hantverk butik. Lär tre tekniker för att göra tillfälliga tatueringar: med en eyeliner penna, med hjälp av en stencil, och skriva en på papperet.

Steg

Hur man gör en tillfällig tatuering. Rita motivet på huden med eyeliner penna.
Hur man gör en tillfällig tatuering. Rita motivet på huden med eyeliner penna.

Göra en eyeliner tatuering

 1. 1
  Designa tatueringen. För att göra en stor tatuering, lägga en tanke på sin design innan du tillämpa den på din hud. Använd en vanlig penna och papper för att skissa på några idéer, hålla följande tips i åtanke:
  • Din eyeliner tatuering ser bäst med djärva, enkla streck. Finare linjer och mer komplicerade konstruktioner kan vara mer benägna att sudda och blir oigenkännlig. Stick med tydliga former.
  • Bestäm hur stor du vill att det ska vara. En större tatuering kan vara mer benägna att framstå som hand plockade, medan en mindre tatuering kan se mer "äkta". Designa din tatuering enligt den effekt du vill uppnå.
 2. 2
  Plocka ut eyeliner. Gå till apoteket och köpa en enkel eyeliner penna, den typ som måste filas. Välj en som inte är tänkt att vara blank eller fet, en penna som gör släta, torra märken kommer att göra en mer långvarig kladdfri tatuering.
  • Jet svart eyeliner ger en slående tillfällig tatuering, men det finns ingen anledning att inte välja mer än en färg. Prova smaragd, lila, och safir att skapa din design eller lägga en liten accent.
  • Undvik flytande eyeliner. Det är svårare att hålla denna typ av eyeliner på plats på delar av kroppen än dina ögonlock.
  • Öva att rita din design med ditt valda eyeliner pennor på papper. Få användning för det tryck du behöver för att utöva för att skapa jämna slag.
 3. 3
  Rita motivet på huden med eyeliner penna. Ta din tid och se till att designen appliceras exakt hur du vill att det ska se ut. Om du inte gillar det, kan du tvätta bort det och börja om.
  • Du kan rita din tatuering på någon del av kroppen, men områden utan en massa hår kan vara lättare att arbeta med. Se till att huden är ren och torr när du ritar din design.
  • Använd en bomullspinne för att blanda färger och skapa skuggor.
 4. 4
  Spraya design med hårspray. Samma kemikalier som hjälper att hålla håret på plats fungerar som ett tätningsmedel för tatuering för att hålla den från att komma ut i ett par timmar. Det finns inget behov av att helt dra det, bara ge området en lätt tillämpning.
 5. 5
  Tvätta bort det. Denna tatuering kommer att pågå ungefär en dag innan det börjar sudda. Den tvättar bort enkelt med varmt tvålvatten. Du kanske vill ta bort det innan du går till sängs för att undvika att få eyeliner på dina lakan.

Göra en stencil tatuering

 1. 1
  Gör en stencil. Du kan skapa proffsiga tillfälliga tatueringar genom att göra en stencil, vilket hjälper dig att kontrollera tatuering design snarare än att förlita sig på din ritning färdigheter för att göra jobbet. Bestäm vilken form du vill att din tatuering vara, rita det på ett index kort och skär ut formen med hjälp av en skärande kniv eller ett par små sax.
  • Enkla, djärva former är lättast att skapa med denna metod. Prova diamanter, cirklar och andra geometriska former.
  • För en mer detaljerad tatuering, kan du skapa en stencil utifrån en befintlig bild. Kolla in [Gör ett Graffiti Stencil | Hur man gör en graffiti stencil] för mer information om denna metod.
 2. 2
  Köp permanent markörer. Välj en eller flera markörer färger som ska användas med din stencil. Svart är en klassisk alternativ, och kan vara det mest sannolikt att hjälpa din tatuering passera som en riktig man. Använda en annan färg kan vara lika kul.
  • Permanenta markörer innehåller kemikalier som inte är avsedda att användas på huden. Leta efter markörer som är märkta som säkra för denna typ av användning.
  • Om du inte vill använda permanenta markörer, tvättbara markörer är också bra. Tatueringen bara inte varar lika länge.
  • En annan bra bläck val stämpling bläck, kommer som på våta stämpling dynor. För att använda den här typen av bläck för din tatuering, trycka en bomullstuss mot stämpeldynan och använda den för att torka bläcket över stencilen och på huden.
 3. 3
  Applicera tatueringen. Placera schablonen mot den del av kroppen där du vill att tatueringen ska vara. Använd en hand för att hålla den stadigt mot huden, så att de utskurna formerna ligger platt. Använd den andra handen färg i former med markörerna du valde. När du är klar, lyft schablonen bort och låta markören bläcket torka.
  • Se till att du tillämpar tatuering på ren, torr hud. Raka håret i området för en jämnare applicering.
  • Om du har problem med att hålla schablonen på plats, försök att använda tejp för att fästa den till området. Du kan också pröva att använda tatuering till en del av din kropp med en planare yta.
 4. 4
  Ta bort tatueringen. När du är klar idrottsliga din tillfällig tatuering, kan den tvättas bort med varmt tvålvatten.

Göra ett papper tatuering

 1. 1
  Köp papper vattenrutschbana. Har du någonsin köpt en tillfällig tatuering från en fjärdedel maskin eller leksaksaffären? Dessa temporära tatueringar är tryckta på vattenrutschbana papper, ett speciellt papper fodrade med klister på ena sidan. Den tatuering design är tryckt med bläck på limmet.
  • Vattenrutschbana papper finns [eller i hantverk butiker.
 2. 2
  Designa tatueringen. Himlen är gränsen när du använder papper vattenrutschbana, någon form, färg eller mönster kommer att skriva vackert på papperet och visar upp tydligt på huden. Använd eller ett liknande datorprogram avsett för att skapa bilder att komma upp med en tatuering design.
  • Bestäm om du vill ha tatueringen vara i svartvitt eller färg. Om du har en färgskrivare, kan din design inkludera så många färger som du vill.
  • Välj färger som kommer att visa upp bra mot huden.
  • Tänk på att när du använder tatuering, kommer bilden att vändas på huden. Det innebär att om din tatuering innehåller ett ord, måste det vändas i designen, eller kommer det att läsa baklänges när du sätter på den.
 3. 3
  Skriv tatueringen. Mata papperet vattenrutschbana i pappret handler i skrivaren. Se till att papperet är korrekt placerad så att bilden kommer att skrivas ut på limmet, inte matt papper. Klipp ut tatuering med en sax när du är klar.
 4. 4
  Applicera tatueringen. Placera tatuering bläck nedåt på huden. Täck den med en fuktig trasa eller pappershandduk. Tryck nedåt på tyg eller papper handduk och hålla den på plats i 30 sekunder. Avlägsna trasan eller hushållspapper och dra tillbaka papperet. Den dämpande process gör att limmet "glida" från pappret till huden.
 5. 5
  Ta bort tatueringen. Denna typ av tatuering kan pågå en vecka eller mer innan det börjar lossna. Om du vill ta bort det innan det kommer ut på egen hand, skrubba bort det med tvål och vatten och en skurborste.

Tips

 • Vänta tills hårspray torka innan du rör utformningen.

Saker du behöver

Eyeliner tatuering

 • Eyeliner penna
 • Hairspray

Stencil tatuering

 • Index-kort
 • Sax
 • Markör eller stämpeldyna

Papper tatuering

 • Water slide papper
 • Skrivare
 • Sax
 • Fuktig trasa