Wka

Hur man gör en falsk blåmärke

Många sidor kommer att säga att du behöver speciell makeup för att göra en falsk blåmärke, men det är faktiskt inte fallet! Du kan göra blåmärken så länge du har normala markörer (ej permanent) och en gratis finger! I själva verket gör det med markörer är bättre eftersom det stannar på bättre än kompensera.

Steg

Hur man gör en falsk blåmärke. Börja med den röda markören och göra ett par slag i önskat område.
Hur man gör en falsk blåmärke. Börja med den röda markören och göra ett par slag i önskat område.
 1. 1
  Börja med den röda markören och göra ett par slag i önskat område. Ta fingret och smeta det tills det är helt torrt. Upprepa i den här färgen tills hela området är ett ljust röd / mörk rosa färg och du kan inte se din hudton längre.
 2. 2
  Ta den lila markör och dra en liten linje i mitten av din röda området. Smeta att i. Istället för att göra en mörk prick innan kladdar, gör många ljusa ränder att göra det smälter mer och ge det en realistisk känsla. Du kan också göra det här steget med blå eller grå eller någon blandning av färgerna. Bara inte få alltför ivrig. Kom ihåg, vi gör inte ett konstprojekt av din arm / ben / vad någonsin. Vi försöker få det att se ut som en riktig blåmärke.
 3. 3
  Ta din grön markör och spåra den yttre raden i det röda området med Might streck hela vägen runt. Fläcka med fingret så att du börjar i mitten och smetar mot utsidan av det röda området. Detta gör det så det smälter bättre. Inte faktiskt göra en hel del grönt. Vi vill bara ha en ljus skugga för att vara där.
 4. 4
  Gör samma sak med den gula markeringen. Detta ger blåmärken ett äldre ser ut som det började läka. Det absolut värsta du kan göra är att överdriva det gula. Eller inte ha det smälter. Då det ser verkligen ut som din färgade på dig själv.
 5. 5
  Om du vill att det ska se realistiskt, gå till ett handfat och köra den under lite vatten. Detta kommer att blanda färgerna ytterligare. Försök att inte fläcka med fingrarna under sin våta. Detta kan förstöra det, beroende på vilken typ av markörer du använt. Ta en handduk eller toalettpapper och badda det - inte gnugga det - att torka "blåmärken".

Tips

 • Gör formen på blåmärken så det ser mer realistiskt. Blåmärken är sällan någonsin perfekta cirklar.
 • Blanda färgerna bra, eller det kommer att se ut som du färgat på armen.
 • Tänk på att under loppet av dagen, kommer din blåmärke bleknar bara lite.
 • Denna artikel är främst för personer med ljus hudfärg. Om din hud råkar vara mörkare, skulle det fungera ändå. Det bara inte skulle ha samma effekt.
 • När uppstod i vatten, försvinner den "blåmärken" direkt.

Varningar

 • Permanenta markörer inte sprids lätt nog, inte har rätt effekt, och kan inte tvättas bort lätt så det är bäst att bara undvika dem helt.
 • Placera inte markör för nära ögonen eftersom det kan skada dig.

Saker du behöver

 • Rött, lila, grön, gul, mörkblå och grå markörer
 • Vatten (tillval)