Wka

Hur kan man vara som tori vega från segrande

Tori Vega är stjärnan och huvudpersonen i den populära Nickelodeon TV-show, Victorious. Läs vidare för att ta reda på hur man ska vara som henne!

Steg

Hur kan man vara som tori vega från segrande. Håll ditt hår långt och vågigt med en mitten / off-center del.
Hur kan man vara som tori vega från segrande. Håll ditt hår långt och vågigt med en mitten / off-center del.

Hur man ser ut som tori vega

 1. 1
  Håll ditt hår långt och vågigt med en mitten / off-center del. Tori bär det ner för det mesta. Vid speciella tillfällen kan du räta ut det och lägg den i en sida del. Långa lagren är rätt väg att gå!
 2. 2
  Ha tan huden. Om en solbränna är ouppnåeligt, se bara till att din hud är frisk eller använda en tonad fuktkräm som Jergens.
 3. 3
  Bär inte för mycket smink! Tori sport alltid en beachy, enkel look. Om du är blek, sopa på någon bronzer. Ha en liten bit av rouge, eyeliner, böjda ögonfransar med 1-2 lager mascara och glans. Om din hud är i dåligt skick, gärna nå för en concealer / foundation.
 4. 4
  Håll dig i form. Tori har en smal, hälsosam figur och säger i sin video profil på www.theslap.com att hon gillar att hålla sig i form. Victoria Justice, skådespelerskan som porträtterar Tori, älskar att äta, så du behöver inte svälta dig själv.
 5. 5
  Måla naglarna antingen svart, rosa, eller lämna dem slätten.
 6. 6
  Ha en mycket rutigt och skjortor som visar ena axeln.

Hur man ska agera som tori vega

 1. 1
  Alltid vara vänlig. Tori har många vänner och är en mycket god vän. Var lojal mot dem och om du har en pojkvän, vara lojal.
 2. 2
  Vara djup. I episoden The Birth Week blir hon mycket upprörd när Trina inte se hur hårt hon arbetade på låten hon skrev henne.
 3. 3
  Försök att inte manipulera dina vänner. Tori kommer dock manipulera dem som en sista utväg.
 4. 4
  Vara rolig och omtänksam till dina vänner. Alltid visa dina vänner förtroende och göra trevliga skämt.
 5. 5
  Vara sarkastisk ibland.
 6. 6
  Sällan har håret lockigt. Hon bär hennes hår är vågigt inte lockigt.
 7. 7
  Dekorera att skåp av era visa vad skiner på dig! Se till att ditt skåp visar vem du är och vad du gillar. Plus, hon älskar att sjunga och agera. Försök att fatta intresse för dessa ämnen.
 8. 8
  Om du inte har bruna ögon bära bruna öga kontakter (krävs inte). Tori har också glasögon deltid. Hon bär bara dem hemma. Du kan prova receptfria glasögon om du vill gå hela vägen.

Tips

 • Uppdatera din Facebook, Twitter, MySpace, etc. en hel del. Skriv alltid hur du känner, men inte vara alltför obehagligt. Facebook är inte din dagbok. Du vill inte berätta alla 300 av dina vänner som du har en crush på!
 • Sjung hennes låtar.
 • Europeiska Eagle och PacSun är bra ställen att shoppa på att klä sig som Tori.

Varningar

 • Berätta inte för någon du försöker vara som henne, eller kommer du att se ut som en poser.
 • Var alltid dig själv.