Wka

Hur kan man vara en hipster (teen pojkar)

Avundsjuk på alla de andra coola hipster pojkar? Denna artikel kommer att lära dig hur du vända dig till någon av dem.

Steg

Hur kan man vara en hipster (teen pojkar). Musik är nyckeln till att vara en hipster - Det är vad öppnar du upp till hela kulturen Börja med genrer som du gillar.
Hur kan man vara en hipster (teen pojkar). Musik är nyckeln till att vara en hipster - Det är vad öppnar du upp till hela kulturen Börja med genrer som du gillar.
 1. 1
  Musik är nyckeln till att vara en hipster - Det är vad öppnar du upp till hela kulturen Börja med genrer som du gillar, och leta efter nya och nya konstnärer.. Dessutom, titta efter på favoritartist s äldre musik och stanna inte begränsat till vad som finns nu. Till exempel är Green Day på 90-talet helt annorlunda än i 00-talet. Också prova andra genrer som är länkade till den ursprungliga genren. Pandora.com är en stor musik plats att upptäcka musik som du gillar.
 2. 2
  Såsom anges i en annan artikel, undvika att säga att du gillar allt. Först kommer du sluta se ut som en fanboy och andra, är det viktigt att ha en stark åsikt.
 3. 3
  Gå till spelningar. Det bästa sättet att ta reda på vem som spelar i din stad är att gå downtown och kolla affischerna som håller på att lägga om.
 4. 4
  Sättet du klär som en hipster är ganska viktigt. Det är viktigt att göra förändringar över tid, och inte plötsligt - det här sättet kommer du inte se ut som en poser. I allmänhet, leta efter starka färger, men kom ihåg att få neutrala, alltför. Om du verkligen vill bära din neonrosa tee idag, plocka dina svarta skinnies, inte lila sådana. Försök också att klä sig med viss klass för att skilja dig från scenen barnen.
 5. 5
  Byxorna ska vara en mager eller smal passform. Leta efter en blandning av djärva och neutrala färger. Lägg lappar, pins, oavsett. Gör ett uttalande. European Apparel Slim Slacks är bra - de har tillräckligt med utrymme för din manlighet och är täta. Kom bara ihåg att prova dem innan du köper - European Apparel är ökänd för att ha sina storlekar förändras drastiskt vid tvättning.
 6. 6
  Du har flera alternativ för skor. Chuck Taylors, Vans och Adidas Originals är alla bra alternativ. Men du måste komma ihåg att du inte går för en emo eller scen stil, försöker du vara unik. Har flera par skor att bära på olika dagar. Överväg att köpa dem använde, eller prova på ett par mockasiner.
 7. 7
  För toppar, försök att inte hålla sig till bara t-shirts. Pikétröjor, V-hals, ärmlös är alla alternativ. Ha en kombination av super-tight och super-lösa skjortor. Även här är European Apparel din bästa vän.
 8. 8
  För kallare väder, bör du ha en variation av hoodies, termik och koftor. Dike zip-up hoodie - alla har det. Istället, titta på dragkedjan-mindre, eller huven-mindre. Undvik mainstream.
 9. 9
  Du har en viss flexibilitet för din jacka. Militär-inspirerade är bra. Välj en neutral färg så det går med allt. Du borde spendera mer på din päls än resten av din garderob - det gör ett uttalande.
 10. 10
  Din glasögon bör vara stor och fet. Under sommaren, bära solglasögon som döljer ditt ansikte från solen. Spela med ljusa färger. Om du bär glasögon, investera i några Wayfarers. Om du inte gör det, plocka upp några receptfria plastglas som du kan bära för skojs del av tiden.
 11. 11
  Ha en hälsosam livsstil. Go vegan, dricka Vitamin Water och sånt.

Tips

 • Få ironin går. Försök att vara ironisk och sarkastisk inte bara om andra utan om dig själv också.
 • Du vill inte se ut som en neonskylt. Svart, Forest Green är starka färger, alltför. Var försiktig när du lämnar för att gå till skolan - ser du ut någon tappade en regnbåge i din garderob? Gå förändras.