Wka

Hur kan man vara en goth rocker

En goth rocker är som en punk, men fortfarande har att "morbid", gotisk look. Det är lite mindre "livsförändrande" än att vara en total goth, på grund av det faktum att det inte kräver mycket mer än bara kärleksfull goth musik. Observera att denna artikel är främst för tjejer, men killar kan få några tips av detta också.

Steg

Hur kan man vara en goth rocker. Förstå skillnaden mellan en sann gotisk person, som bär klassiska svarta kjolar och fisknät, och en Goth Rocker.
Hur kan man vara en goth rocker. Förstå skillnaden mellan en sann gotisk person, som bär klassiska svarta kjolar och fisknät, och en Goth Rocker.
 1. 1
  Förstå skillnaden mellan en sann gotisk person, som bär klassiska svarta kjolar och fisknät, och en Goth Rocker. En goth rocker är någon som, likt en punk, bär band-tees och lyssnar till alla möjliga genrer av goth musik. Ibland är de inte så "mörk" eller "morbid" som vanliga, hard core goterna. Kom ihåg det!
 2. 2
  Göra en del forskning på punk och goth livsstil. Du kan prova och Wikipedia, eftersom de båda verkar vara populärt. Det handlar mest om att ta delar av punk livsstil och lägga till dem i den gotiska livsstil.
 3. 3
  Shoppa 'leta efter objekt som överensstämmer med den typiska Goth Rocker garderob: Fishnets (close-tillsammans loopas som ser bättre ut med upptagen skjortor eller undertröjor, medan breda buktade kära ser bäst över vanliga skjortor), färgglada skjortor (lång eller kort ärm), svarta skjortor, utslagsplatser bandet och skjortor med märkliga mönster på dem. Inte spendera för mycket pengar! Det skulle vara ett slöseri med pengar och tid. Var unik! Delta inte den "trenden" och göra vad alla på skolan gör, det skulle bara vara tråkig och, återigen, ett slöseri med tid och pengar. Det bästa stället att få billig goth stil kläder: en lokal sparsamhet butik. Om du gillar stilen, men det är inte goth nog för dig, slita ut sömmarna och använda den som ett mönster. Detta tar lite sömnad skicklighet though.
 4. 4
  Var unik om din stil. Goterna är kreativa. Till exempel inte alla goterna bära alla svarta, det finns en ny typ av goth som bär alla vita. (Jo, faktiskt denna "typ" av goth sattes av Bauhaus spinoff Tones On Tails på 80-talet...)

Tips

 • Fishnets är din vän!
 • Bär bandet t-tröjor av band som du vet tillräckligt info om någon startar en konversation om bandet.
 • Var unik och lägga till din egen mörka twist.
 • Sparsamhet butiker är din vän!

Varningar

 • Aldrig bära t-shirts med band du inte lyssnar på eller ännu värre, aldrig hört talas om.
 • Var inte ett hett ämne unge, du verkar vara en posör. Alla går till Hot Topic.

Saker du behöver

 • Massor av svart lång ärm och kort muffutslagsplatser, liksom andra kläder ovan.
 • Svart / röd / lila / och grön make-up. Eller vilda neonfärger (techno-goter och it-goterna bära ljusa färger).
 • iTunes, eller en lokal goth CD / detaljhandlare butik med ett brett utbud av musik.