Wka

Hur kan man vara en cool tjej i femman

Om du är i femte klass, och du inte är så populärt, läs denna guide för att bli en sval, sofistikerad, och en populär tjej!

Steg

Hur kan man vara en cool tjej i femman. Bär kreativa kläder.
Hur kan man vara en cool tjej i femman. Bär kreativa kläder.
 1. 1
  Bär kreativa kläder. Var trendsättare. Bär casual kläder som ser gulligt, såsom kläder varumärke som Aeropostale, Abercrombie, Hollister, Gap, Northface jackor, eller skinny jeans. Bär inte rättvisa kläder (det gör folk tror att du vill vara cool, och de kommer inte att ringa dig sval). Du behöver inte vara på modet att vara cool, men.
 2. 2
  Idrotta! Var inte en geek! Jag vet några tjejer som tror allt om skolan. Tja, om du vill vara populär, måste du ta hand om skolan, men det kan inte vara allt du bryr dig om. Gör en sport som handlar om dina intressen, såsom simning, gymnastik eller fotboll.
 3. 3
  Inte agera som om du är någon annanstans. Var vem du verkligen är!
 4. 4
  Ha. Ingen tycker smutsigt hår, illaluktande armhålor, eller stinkande fötter. Istället:
  • Ta duschar ofta och en hel del bad hemma (duschar på skolan är bra också!)
  • Använd läppglans
  • Använd deodorant
  • Inte skvallra inte. Tattling visar bara att du är en liten bebis som berättar om människor! Coola tjejer inte skvallra inte. Men, om det verkligen är en situation där du måste berätta en vuxen att något är fel, så. Det finns en skillnad mellan tattling och göra det rätta.
 5. 5
  Föreställ dig detta: Du går ut med din lunch och sedan, oops, släpp din servett, då du ta upp när, oops, tappade din gaffel. När du kommer till mjölken står du glida på ett vått golv, och pizza får över din skjorta. Inte någonsin komma upp, kasta bort pizza, och rusa till badrummet. Bara skratta åt det. Det kommer att göra alla pinsamma saker försvinna. Alltid ser ut som ditt liv är perfekt precis som det är. Men inte skratta för mycket eller folk kommer tro att du är konstig. Ej>
 6. 6
  Gör inte mumla. Aldrig prata för högt eller för tyst. Se till att du alltid flytta dina läppar.
 7. 7
  Alltid bära en Kleenex i fickan, eller någonstans i närheten. Du vill definitivt inte vara i en situation där du har en rinnande näsa och inte har någonting att stoppa det utom fingrarna. När du tar din Kleenex ut, kan det få dig att se cool i prydlighet (är snyggt är coolt).
 8. 8
  Var inte en anhängare, eller annat du kommer att titta upp till någon i resten av ditt liv! Om du hittar någon cool, och du har något gemensamt, försöka prata med dem. När du har gjort din prata tillräckligt bra, gå långsamt bort, och de kommer förmodligen att följa dig. Fråga aldrig, "Åh, vart tog du den" eller, "OMG, jag har samma skjorta!"
 9. 9
  Göra hemmet parter! Alltid vara en bra programledare. Popcorn, filmer, Sanning eller konsekvens, och dans är några av de saker du kan göra, ha, eller titta på en sömn över. Kasta inte alltför många parter, och inte skicka ut inbjudningar om bara två personer kan göra det. Det kommer att få dig att se socialt oduglig.
 10. 10
  Häng inte ut i kotterier. Vanligtvis kotterier få andra att må dåligt, och då ingen kommer att gilla dig.
 11. 11
  Lär känna barnen i högre klasserna. Inte bara säga att du känner dem! Bjud in dem, vinka "hej" till dem i butiken, och be dem om råd!
  • Att synas med populära barn eller attraktiva flickor i högre årskurser (de killarna i din klass verkligen gillar) kan få dig känd genom sin klass, också!
 12. 12
  Om du vill vara populär, alltid vet vad idrott är. Och om det är i, gå hem och öva direkt. Du kan inte vara perfekt nästa dag, men du kan få lite bättre på Låt oss bara säga... cartwheels! Vanligtvis i årskurs 5 (grundskolan) populära tjejerna är väldigt flexibla och kan göra cheer (inte för fotboll, men All Star Cheer). Jag gillar ost.
  • Tänk på att om du vet en cool trick (som en back handspring), kommer du att bli populär eftersom folk vill att du ska lära dem det!
  • Kom ihåg att på vissa ställen som kallas kopiering och bara göra vilka sporter du vill göra, okej.
 13. 13
  Gör din hemläxa. Det är bra att göra dina läxor! Det kommer att göra dig juridiskt till värd sleepovers. Tänk om du är i klassen, och du granskar några läxor du inte har gjort, det kommer att se obekväma.
 14. 14
  Gör alla spel! Försök att hitta ett bra spel du kan spela, och vara i centrum för uppmärksamheten! Inte desperat center, men en cool avslappnad centrum!
 15. 15
  Agera sofistikerad. Var inte alltför vild eller galen. Vara lite sofistikerad och mogen. Om du är vild och galen hela tiden, blir det verkligen irriterande och ingen kommer att gilla dig. Men inte vara alltför allvarligt, då folk kommer tro att du är tråkig och ingen kommer till något du värd. Någonstans i mitten.
 16. 16
  Försök att ha en mobiltelefon eller något du kan text med, som en iPod touch eller iPhone. Har häftiga bilder och roliga spel och en textning app.
  • Ha en mängd cool musik, gillar Trapped Under Ice, Jay Sean, Black Eyed Peas, eller vem är mest populär i din skola (även ha mer än en sångerska). Har en hel del låtar! Om du bara har tio kommer du ses som "sista-minuten".
  • Också har en cool fall och se till att ha ett lösenord så att ingen kan se dina personliga saker, som textmeddelanden.
 17. 17
  Ha en Facebook eller MySpace-konto, beroende på vilket människor använder på din skola. Lägg alla du känner och har coola apps som folk använder (YoVille, MyFish, etc.). Också ha en app där man kan skicka folk saker (som online-kort eller något). Dessutom har en söt, sofistikerad up-to-date bild av dig själv. Inte avslöjar för mycket eller försöka se äldre ut än du är i dessa bilder, är det kryper på nätet som söker efter det. Du kan vara cool utan uppmärksamhet-söker igenom smink eller avslöjande kläder. Också, bara lägga till vänner. Och gör inte din lösenord självklart som ditt namn, efternamn, eller bästa vännens namn.
 18. 18
  Du behöver inte ha ett mail för då flickor kan skicka dig menar e-post.
 19. 19
  Ha en bästa vän och en massa vänner. Med massor av högklassiga vänner är inte en nödvändighet för att vara cool.
 20. 20
  Försök inte vara vänner med Mean Girls. Var inte elak tillbaka till dem heller. I slutändan kommer de att vara de i trubbel.
 21. 21
  Ta alltid duschar. Du kommer inte vill vara smutsig samtidigt som du vrider populär.
 22. 22
  Aldrig lita på andra populära tjejerna.
 23. 23
  Slutligen, se till att ha förtroende. Tjejer gillar att ha en bästa vän som är säker på sig själv. Om du blir förolämpad, bara svara med ett snarky comeback, eller en road blick, och gå därifrån.

Tips

 • Absolut, under några omständigheter, aldrig kopiera någon annans. Det är irriterande och omöjlig att hantera.
 • Inte skryta inte eller skadeglada! Folk kommer tro att du försöker vara cool och du kommer bara att bli mindre coolt.
 • Skrik inte eller prata högt i korridorerna. Folk kommer tro att du är konstig.
 • Bara vara du!
 • Försök att vara en trevlig person.
 • Försök inte att nedgradera andra människor du kommer bara att se detta!
 • Inte plocka näsan, öronen, myggbett, eller något annat.
 • Inte agera som en bortskämd brat!
 • Inte agerar dum och \ eller irriterande att se söt, du ser inte söt, om du gör det!
 • Aktuella populära stilar för 5: e väghyvlar inkluderar: Abercrombie, UGGs, Holister och Aeropostal.
 • Var inte vän med bråkmakare, eller annat du kommer alltid att vara i trubbel.
 • Alltid hålla dig uppdaterad med allt som händer i den sociala världen i din skola.
 • Ibland, om du rapa, det ser gulligt. Men avstå från rapningar hela tiden - det blir irriterande. En liten, tillfällig rapar kommer att göra, men gör inte rapa framför din kärlek!
 • Låt aldrig någon ner när de är beroende av dig.
 • För stor telefon tapeter få app "Pattrn" Det kommer att vara blå med vit "P".
 • Prova att bära leggings i shorts med söta tröjor i vintern för att vara super söt!

Varningar

 • Kom ihåg att bara för att du är populär betyder inte alla kommer att gilla dig. * Kom ihåg att vara dig själv inte försöka passa in för mycket dina vänner kommer att gilla dig om hur du är. * Se till att inte betyda att vara medelvärdet inte kommer att hjälpa dig att få fler vänner, kommer det bara hjälpa dig att förlora fler vänner, så var försiktig.

Saker du behöver

 • Kreativa och sofistikerade kläder.
 • Läppglans / läppstift / makeup.
 • Attityd: se till att veta vad du ska säga.
 • Söta örhängen: vara en fashionista!