Wka

Hur kan man hantera din fiende (flickor)

Är andra tjejer att föra ner dig? Har du några riktiga vänner? Låt mig berätta min erfarenhet, jag har varit där!

Steg

Hur kan man hantera din fiende (flickor). Oavsett vad, vara smart.
Hur kan man hantera din fiende (flickor). Oavsett vad, vara smart.
 1. 1
  Agera självsäker och vara dig själv! Hon blir arg för att hennes enda mål är att förstöra ditt självförtroende. Du vill vara den som sticker ut i mängden.
 2. 2
  Vara charmiga. När du är charmig, kommer människor att lockas till dig. Hon kommer att få super svartsjuk när din kedja av vänner växer så att du kommer att få fler människor att stödja dig. Kom ihåg, är hennes främsta syfte att göra dig arg, så bara hålla. I själva verket, vara snäll mot dina fiender. Det finns ingen annan möjlig väg för att göra dem argare. Det kanske låter galet men det fungerar! Och om du fånga henne glo på dig, le tillbaka. Ge henne en fin liten flin och säger "Du har en patetisk leende". Detta kommer att köra henne galen!
 3. 3
  Oavsett vad, vara smart. Du kan verkligen såra henne genom att ha lärare gynnar dig mer. Och när hon ser på dem som "A" s smack sandskädda på din rapport kort medan hennes har bara fått "F" s, kan hon håna och kalla dig en nörd. Men om dina vänner är sanna vänner, de ska backa upp dig, oavsett vad. Lär dig så mycket du kan - det kommer att bränna upp henne.
 4. 4
  Var inte den genomsnittliga flickan. Inte stoop inte hennes nivå.
 5. 5
  Om hon säger något betyder för dig, agera som om du inte ens höra det, som om hon inte ens påverka ditt liv alls. Om det är helt uppenbart att hon pratar med dig bara hålla leende, vara trevligt, eller bara säga "tack". Om hon får dig att gråta, stå upp och visa henne ingen rädsla. Aldrig visa rädsla eller tårar på din fiende eller hon kommer att vara stolt över sig själv.
 6. 6
  Bära vackra kläder. Hon kommer att vara rasande när hon ser att du klär bättre än hon gör. Försök designermärken. Om du är på en budget, få kläder som uttrycker vem du är. Aldrig få kläder som inte passar din figur. Prova lite smink, men överdriv inte.
 7. 7
  Om hon kopierar du redan nästa dag, kopiera tillbaka. Låt inte henne tror att hon kan stjäla din stil som lätt. Hon kommer att känna sig så dum att hon ska inse att du vet poängen, och på samma gång, kommer folk vet vem bar den först och vem kopieras.
 8. 8
  Om hon inte kommer att sluta kopiera dig, konfrontera henne. Fråga henne, "Du gillar verkligen mina outfits inte du?" Detta tvingar hennes hand, eftersom hon kommer antingen få defensiva (och alla kommer att se rakt igenom henne) eller erkänna det (utan vidare kommentar) eller erkänna det (och visar tecken hon är svartsjuk). Till exempel hon skulle säga, "Jag gillar din stil, men jag tycker som jag bär den är bättre." Se? Hon medger att hon gillar din stil och på samma gång hon försöker konkurrera med dig (en backhanded komplimang eftersom hon uppenbarligen anser dig en värdig konkurrent).

Tips

 • Kom ihåg, är falska förtroende inget substitut för den äkta varan, och de som är riktigt säkra på kommer att veta att du är falsk.
 • Skriv i en dagbok för att släppa loss. Att prata med någon hjälper också.
 • Om du vill förstöra henne och hon förstör dig, agera rik.
 • Umgås med en av hennes nära vänner mitt framför henne och få henne att tro att de gillar dig mer än henne.

Varningar

 • Aldrig starta ett slagsmål. Vissa tjejer kan vara ombytliga, men du bara gör det värre genom att göra det!