Wka

Hur genomborra örat med en säkerhetsnål

Använda säkerhetsnålar att genomborra öronen har några logiska fördelar utöver att vara toton punk. De är tjockare då nålar och innebära att du inte kommer att tvingas till en mini-re-piercing när du faktiskt sätta riktiga örhängen i dina öron! Också de ger en ny piercing massor av utrymme att läka om du får en infektion (till skillnad från en stud) så du inte får den smärtsamma "pulsera" i örat du kan få om en piercing sväller bortom bredden av en stud. De är också mindre benägna att fånga hår och crud sedan dubbar. Om du kan få hålet rakt och vara ansvarig med desinficerande din pin och eftervård - med denna metod är förmodligen mindre sannolikt att resultera i infektion sedan använda en stud pistol.

Steg

Hur genomborra örat med en säkerhetsnål. Desinficera din säkerhetsnål genom kokning i vatten i några minuter.
Hur genomborra örat med en säkerhetsnål. Desinficera din säkerhetsnål genom kokning i vatten i några minuter.
 1. 1
  Desinficera din säkerhetsnål genom kokning i vatten i några minuter. Kom ihåg vad du lägger din pin ner på att förorena det, kommer så fingrarna, så var försiktig.
 2. 2
  Bedöva en del av örat du vill att genomborra med isbitar. Detta kommer att vara den mest smärtsamma delen av det genomträngande processen. Håll isen mot örat för så länge du kan stå, eller åtminstone säga, 3-5 minuter.
 3. 3
  Vik din handduk över ett par gånger, sedan "stag" den del av örat du piercing med detta så kommer du inte knivhugger själv.
 4. 4
  Klappa örat och hålla fast med din desinfektionsmedel eller saltat vatten.
 5. 5
  Tryck säkerhetsnål genom örat och stäng. Det svåraste här är att hålla stiftet rakt så att du får en rak hål. Det är lätt att sluta med en piercing i vinkel - så var försiktig. Om du piercing din övre örat eller genom brosk, vara beredd på en konstig krasande ljud när du bryter igenom. Wonky piercingar är det vanligaste problemet från DIY jobb - så egentligen - var försiktig! Om du inte har mage att göra det ordentligt, ta ut det och få en professionell för att göra det åt dig. Du vill inte ha konstiga sidledes hål genom öronen. Notera på bilden att modellen har hål att den lutande uppåt. Även du kommer att vilja stängningen av stiftet för att vara på framsidan av örat eftersom detta kommer den lättaste delen av stiftet för bakterier att samla in och du kommer att vilja hålla ett öga på det.
 6. 6
  Badda igen med din desinfektionsmedel eller saltat vatten. Tänk på att inte double dip om du använder en container!
 7. 7
  Låt läka i minst en vecka, behandla det som du skulle någon ny piercing. Lämna den ensam, bara vrida den en gång eller två gånger om dagen och desinficera det. Rör inte det med dina grotty fingrarna hela tiden.
 8. 8
  När du tar bort stiftet i hålet kommer att vara av en liknande mätare till de flesta örhänge inlägg, som säkerhetsnålar är tjockare än nålar. Detta innebär att om du sätter en stud eller sovvagn i direkt eller efter att den har läkt, kommer det att vara mycket mindre smärtsamt då om du själv punkteras med en nål.

Tips

 • Du kan sätta ett örhänge i direkt efter piercing, och det kommer att vara mindre smärtsamt att om du hade gjort den första piercing med en nål - men det kommer fortfarande ont och ökar risken för infektion. Säkerhetsnålar är förvånansvärt bra som örhängen i att de har nytta av slipers utan svårigheterna med den runda formen och tjockleken - så om du inte behöver respektabla örhängen för arbete, lämna dem inledningsvis.

Varningar

 • Om det inte görs på rätt sätt kan du ge dig själv en infektion.
 • Använd inte denna metod på andra delar av din kropp om du inte vet var nerver / stora vener.

Saker du behöver

 • Säkerhetsnål
 • Isbitar
 • En ren kökshandduk / handduk
 • Kokande vatten
 • Kokt vatten med salt eller ett desinfektionsmedel såsom Dettol. Använd inte en kräm.