Wka

Hur får man vänner och bli populär

Vill du träffa nya vänner och bli en omtyckt person ditt samhälle? Vem som helst kan bli ett med tillräckligt ansträngning. Läs vidare...

Steg

Hur får man vänner och bli populär. Endast badmouth någon om det är nödvändigt.
Hur får man vänner och bli populär. Endast badmouth någon om det är nödvändigt.
 1. 1
  Ser bra ut. Ingen vill vara vän med äckliga, smutsiga människor. Öva god hygien som att borsta tänderna varje morgon och kväll, duscha dagligen, tvätta håret varje vecka, bära deodorant, etc.
 2. 2
  Bära fina kläder. Vissa stora varumärken och butiker är Vans, Tillys, Forever 21, Hollister, Abercrombie, Abercrombie och Fitch, Stilar för mindre, H & M, Europeiska örnen, och liknande stilar. De senaste skor är Vans, Toms, Uggs och Converse. Klär inte i alltför avslöjande kläder, men också inte klä sig som du bor i ett kloster. Bär saker som är i stil, och titta i tidningar eller på nätet för inspiration.
 3. 3
  Endast badmouth någon om det är nödvändigt. Aldrig skvaller, bara inte. Och aldrig badmouth dina nära vänner om de inte har varit hemsk mot dig eller någon annan vän.
 4. 4
  Var social! Le mot och hälsar alla som du vagt känner.
 5. 5
  Gå med i en sport eller skola club! Detta kommer att få fler människor att känna dig. Cheerleading, fotboll och andra sporter är roliga, bra motion, och hjälpa till att få en massa vänner.
 6. 6
  Håll dina vänner nära och dina fiender närmare. Var trevlig mot de människor som verkligen inte gillar dig, såvida du absolut inte kan bära dem.
 7. 7
  Om du är intelligent, eller är särskilt bra på en viss färdighet, visa det! Men bli inte en nörd eller höja handen för varje fråga. Glöm aldrig att göra dina läxor, eller prata tillbaka till läraren, och inte få in alltför mycket besvär, och vet när du ska backa.
 8. 8
  Lägg alla du känner på Facebook. Prata med någon som du skulle överväga en vän. Vara kul, men om det blir besvärligt, göra en ursäkt att lämna.
 9. 9
  Bli inte inblandad i andras affärer. De kanske inte vill ha dig i sin verksamhet och kommer inte att vilja prata med dig.
 10. 10
  Bo i din komfortzon. Dejtar inte eller umgås med människor du inte gillar. Folk kommer att tro att du är en spelare eller bara vanlig bluff.

Tips

 • Alltid ser bra ut.
 • Om folk prata med dig först, det betyder att du lyckas i din popularitet.
 • Försök inte för hårt.
 • Var skumpa, och roligt. Le och skratta en hel del, men inte för mycket eller det kommer att bli irriterande.
 • Gå till föreställningar, köpcentret, eller var alla hänger för det mesta.

Varningar

 • Var inte elak och kom ihåg att behandla dina vänner väl.
 • Kom ihåg att vara dig själv!
 • Aldrig få folk att må dåligt för att känna dig bättre!