Wka

Hur du använder hårborttagning vax

Instruktionerna som följer med hår bort produkten tar bara du hittills. Här är några extra steg och tips för att hjälpa dig göra det mesta av dina nads.

Steg

Hur du använder hårborttagning vax. Vänta tills håret du vill ta bort är minst 1/4 tum lång.
Hur du använder hårborttagning vax. Vänta tills håret du vill ta bort är minst 1/4 tum lång.
 1. 1
  Vänta tills håret du vill ta bort är minst 1/4 tum lång.
 2. 2
  Värm behållaren i mikrovågsugnen. För en fullständig burk, värma det om 15-20 sekunder. För en halv burk, värme i cirka 10 sekunder. Konsistensen av innehållet bör vara lite tjockare än lönnsirap.
 3. 3
  Applicera en generös mängd av baby puder på huden. Babypuder hjälper nads att hålla sig enbart till de hårstrån och inte så mycket på din hud. Detta kommer att göra produkten mer effektivt och mindre smärtsamt.
 4. 4
  Applicera nads med applikatorpinne i riktning mot din hårväxt. Endast ett tunt skikt av produkten är nödvändig.
 5. 5
  Använd de medföljande remsorna och tryck mot huden. Känn dig fri att gnugga remsan några gånger bara för att vara noggrann.
 6. 6
  Ta bort remsan snabbt i motsatt riktning mot hårväxten. Till exempel, om du tillämpat nads i en nedåtgående riktning, dra remsan uppåt.
 7. 7
  Du kan använda samma remsa om igen på olika områden.
 8. 8
  Pincettliknande strays.
 9. 9
  Skölj huden med vatten.
 10. 10
  Applicera lotion.

Tips

 • Använd alltid babypuder. Detta hjälper enormt i produktens effektivitet och reducerar rodnad som åtföljer denna typ av hårborttagning.
 • Allas hud och hårsäckar är olika. Variera mängden nads används, temperatur nads, tid att trycka remsan mot huden och andra saker att se vilken kombination av trick som fungerar bäst för dig.
 • Använd nads när din kropp är vid en normal temperatur. Efter duscha eller göra något ansträngande aktivitet inte är den optimala tiden att använda nads.
 • Om alla hår inte togs bort, plockar de olydiga hår innan du sköljer med vatten. Klibbigheten av nads bidrar till att göra tweezing effektivare.
 • Alltid värma nads. Även infomercials säga att detta inte är nödvändigt, det hjälper en hel del.
 • Innan du använder nads, vänta tills håret du vill ta bort är minst 1/4 "lång. Ju längre håret desto bättre. Väntetiden kan vara smärtsamt, men det är värt det!
 • Nads finns på de flesta större apotek.

Varningar

 • Testa alltid nads på en icke-iögonfallande område av huden före första användningen.
 • Använda produkter hårborttagning som NADS är känt för att orsaka inåtväxta hår.