Wka

Hur att se bra ut på en budget

Ja, Clinique och Calvin Klein är bra... om du har pengar. För resten av oss, kommer off-märkesvaror måste göra. Den goda nyheten är att de kan få dig att se bra om du vet vad du ska köpa och var man kan köpa den.

Steg

Hur att se bra ut på en budget. Bara bära vad som ser bra ut på dig - Om du är lång midja med en mjuk mage, inte bära låg midja byxor.
Hur att se bra ut på en budget. Bara bära vad som ser bra ut på dig - Om du är lång midja med en mjuk mage, inte bära låg midja byxor.
 1. 1
  Ignorera trender. De ändrar nästan per timme så det kommer att bli kostsamt. Istället fokuserar på att definiera din egen individuella stil. Att vara unik är hetare än att vara en kopia av ett modemagasin.
 2. 2
  Bara bära vad som ser bra ut på dig - Om du är lång midja med en mjuk mage, inte bära låg midja byxor. Istället, gå till en pennkjol - klassiskt, och således alltid inom mode, plus (bonus!) får du en illusion av ett perfekt proportionerade siffra. En blandning av trendiga bitar och klassiker ser alltid classier och mer elegant än en hel garderob av mode-tidningen poster.
 3. 3
  d rugstore d>. Alternativen där är större än i de flesta snabbköp, och billigare än i de flesta specialbutiker.
 4. 4
  Var sparsam med hårprodukter. Om du måste betala, göra det på balsam. Använd aldrig mer schampo eller balsam än en dime-stora mängd om du har långt hår. Och se till att även skära av kluvna hårtoppar.
 5. 5
  Kolla in sparsamhet butiker. De kan vara en enorm, mestadels outnyttjad resurs. Gå till ettor i högskoleorter där unga människor flyttar ofta och kan bli av med kläder bara ett eller två år gammalt. Också leta efter outlet-butiker. Återigen, även om kläderna är billigt, leta efter saker som ser bra ut på dig, inte bara saker som "passar ok."
 6. 6
  Köp de grundläggande sakerna. Få några grundläggande objekt som vita t-skjortor, smala jeans, saker som du kan koppla ihop med andra tillbehör och kläder för att få dem att verka nytt och annorlunda varje gång du bär dem. Köp inte en skjorta om det bara går med en outfit.
 7. 7
  Var kreativ: ändra och laga gamla kläder / kläder från sparsamhet butik kan vara väldigt roligt. Kolla in avsnittet här på Google.
 8. 8
  Gå inte för super-dyra jeans. Andra kommer aldrig att se en skillnad mellan en 20€ par och en 95€ paret. Dock vara medveten om att ibland du får vad du betalar för: åtminstone en del av priset på designerjeans speglar kvaliteten på snittet, sömmen och tyget.
 9. 9
  Investera i bra tidlösa bitar: splurging på dina favorit jeans eller stövlar kan vara en investering för år.
 10. 10
  Oroa dig inte om var du shoppar - Det viktiga är om objektet passar, är smickrande och en bra färg. Även billiga fynd butiker (även Wal-Mart!) Misstag kan göra något bra, så alltid ha ett öga.
 11. 11
  Handla för lågsäsong kläder. Leta efter slutet av försäljningen säsongen clearance. Också leta efter innan och efter julhandeln, men vara medveten om att, även i en djup rabatt, kanske vissa kläder inte är värt priset. Vet i förväg hur mycket du tänker spendera på något och försöka hålla fast vid det.
 12. 12
  Leta efter mångsidighet. Till exempel leta efter en knapp ner skjorta som ser bra öppen över en t-shirt eller knäppt enligt en tröja. Extra poäng om det ser också bra undangömt i klänning byxor eller kjol för fancy tillfällen!
 13. 13
  Se till att dina nya kläder kan tvättas i maskin. Resor till kemtvättar kan äta upp pengar för gas och tjänster, och ingen tycker om att göra sin tvätt för hand.
 14. 14
  Gå till en lågpriskedja för dina trendiga skor - Du kan få billiga, roliga grejer där, eftersom du inte behöver det för att hålla mer än en säsong eller två. Men för grunderna du bär varje säsong (grundläggande pumpar, svarta stövlar som du kan bära och ser bra ut på vintern, enkla remsandaler), köpa bra-att-utmärkta modeller som är allvarligt bekväm, i äkta läder snarare än falska, och köpa oljor och polerar också så att du kan hålla dem i gott skick. Försök kvarleva varuhus som TJ Maxx för god kvalitet skor till rabatterade priser.
 15. 15
  Stick med grunderna för smink: mascara, läppglans, rouge, concealer, och kanske lite eyeliner och skugga. Speciellt om du har problem med acne eller torr hud, en god kvalitet stiftelse för känslig hud (appliceras med en mycket lätt hand på svampen) är en värdig plats att betala, och verkligen bidrar till en polerad look. Bad foundation gör den vackraste kvinnan ser trashy och trött, och bra grund lyfter hela din look.
 16. 16
  Använd för män rakkräm. Det är mycket billigare än kvinnornas lotion och geler. Rakning med schampo eller balsam också gör susen.
 17. 17
  Ha en svart, en brun och en del somrig nyans (vitt är klassiskt, men en ljusgrå eller en subtil metallisk kan faktiskt vara mer mångsidig) om börs - De behöver inte matcha dina skor.

Tips

 • Vid sparsamhet butiker, om väskan du måste ha är det, men det har en reva i det, erbjuda ett lägre pris på den. Vanligtvis kommer de att låta dig få den för att göra dig lycklig, så du kommer tillbaka, eller bara för att göra försäljningen. De flesta kläder är något märkas upp från värde, även på sparsamhet butiker. Var inte rädd för att pruta.
 • Om du kan sy (och även om du inte kan) inte rädd för att ändra kläder. Om du har ett par gamla jeans som slog upp på botten men midjan fortfarande passar sedan slita ut innersöm och göra en mini kjol. Fick ett par byxor som är för långa? Hem dem själv. Om du inte kan sy använda dem järn på band eller (för en temporär fix) använda tejp för att tejpa upp dem på insidan. Försök också rulla sedan upp så att manschetten är på insidan.
 • Så hemskt som goodwill och Frälsningsarmén är gjorda för att vara, de är ett fantastiskt platser för billigare kläder, även jämfört med sparsamhet butiker.
 • Försök att inte köpa kläder om du faktiskt behöver det. Bara för att något är på rea betyder inte att du sparar pengar om du skulle ha köpt det ändå.
 • Köp vad som är på rea (Bara om du behöver det). Variation är livets krydda.
 • Använd det du redan har. En 10€ flaska schampo är billigare än en 5€ flaska schampo, om du redan äger det.
 • Sök på webben för att ta reda på vilka produkter som finns tillgängliga. Bara för att det är inte tungt annonseras betyder inte att det inte är bra.
 • Överväg avstå ett gym medlemskap och träna hemma istället. Om du inte är mycket allvarligt, några hantlar kommer instruktioner från internet, och en joggingtur runt kvarteret är lika bra.
 • Ladda skönhet apps och handledning för endast en dollar eller två för ett prisvärt sätt att få instruktioner om hur man ser varmt.