Wka

Hur att få uppmärksamhet av din kärlek

Alla vill ha sin krossa lägga märke till dem. Det är definitionen av en crush: en kärlek intresse eller förälskelse med en annan som ännu inte besvarad.

Steg

Hur att få uppmärksamhet av din kärlek. Försök att vara med din kärlek.
Hur att få uppmärksamhet av din kärlek. Försök att vara med din kärlek.
 1. 1
  Försök att vara med din kärlek. Om du inte har några lektioner med dem, kan det vara svårt att lära känna dem. Försök att ha en avslappnad konversation med dem eller sitter bredvid / nära dem vid lunch.
 2. 2
  Gradvis blivit närmare med dem. Vinna deras förtroende. Gör något de gillar, om de idrottar, dyker upp på ett spel. Om de är i en klubb, gå med i klubben. Inte falska älska det, men stödjer det kommer att fånga deras uppmärksamhet. Och gå inte till allt de gör. Det kommer missfoster din kärlek ut och få dem att undvika dig.
 3. 3
  Bestäm om du vill ta det lugnt eller dyka rakt in. Om du tar det lugnt, vara försiktiga, eftersom de kan börja tänka på dig för mycket som en vän. Men ta det inte för fort, för då kommer du att göra dem obekväma.
 4. 4
  Klä snyggt. För flickor, en kjol eller jeans, en fin t-shirt, och en del smycken, om din skola tillåter det. För killar, kommer vissa shorts eller jeans och ett Finland t-shirt fungerar fint, något som skiljer dig från resten. Bara inte försöka och klä "sexigt" för att få deras uppmärksamhet, det gör att du ser desperat och du kommer att locka till sig fel typ av människor.
 5. 5
  Hälsa dem då och då, först varmt, sedan lite mer flirtig. säga hej i korridorerna eller prata med dem lite.
 6. 6
  Le mot din kärlek och få ögonkontakt, men inte vara obehagligt om det. Till exempel, om du inte vet din kärlek mycket väl, lära känna honom / henne sakta (be dem för den tid, talar om en bok de läser, etc.). Om de är en vän, börjar flirta lite.
 7. 7
  När samtala med din kärlek, se till att du spenderar minst lika mycket tid som du pratar.
 8. 8
  Var uppmärksam på. Klä dig i kläder du känner dig bekväm och attraktiv i. Dessutom, varje dag. Du vill inte lukta illa. Om du är en tjej, hålla sig ren i din "andra platser" också. Håll några kuddar och / eller tamponger i väskan för nödsituationer. Du bör använda dessa efter gymmet eller i badrummet. Plus ta bort din jacka när du får chansen, för om du bär på många lager du kommer att svettas snabbt.
 9. 9
  Tillbringa tid med din kärlek, men inte förfölja dem. dvs inga bilder av dem i ditt skåp såvida du inte är vänner och bilden är på er båda.
 10. 10
  Försök att alltid vara snäll och vara positiv. Fråga också om vad han tycker om att göra.
 11. 11
  Undvik drama. Inte få dina vänner att be dem för dig, och inte få dina vänner att fråga om de gillar dig, etc.
 12. 12
  Var försiktig när du ber vänner för att fråga dem om de gillar dig. Detta fungerar bara om de är gemensamma vänner, lojala mot dig, och företrädesvis flickor så att de inte vet att du sätter dem upp till det.
 13. 13
  Säg inte till dem att du gillar dem. När du är på en flörtig basis kan du fråga ut dem, bara inte faktiskt säga "jag gillar dig". Om du gör det lämnar du öppnar för avslag. Men om du gjorde, det är bra. Det betyder inte att han kommer att avvisa dig!
 14. 14
  Om din krossa säger att de gillar dig tillbaka, cool. Du är nu dejta.
 15. 15
  Var inte rädd om du är avvisas. Här är där frågar ut tekniken är bättre att direkt förklara din kärlek för dem. Om du säger "Vill du se en film fredag ​​kväll?" och de säger "jag tycker inte om dig på det sättet" du kan svara "Wow, inte illa upp, men jag var inte ber dig, ett gäng av oss kommer." Se till att ett gäng av dina vänner kommer till filmen. Om de inte kan komma, bara berätta för dem att de alla in och se till att de vet att du gjorde allt detta så om de frågar henne, kommer hon inte reda på att du bara gjorde det hela upp.
 16. 16
  Se till att om ett gäng du gå någonstans, du sitter bredvid dem om du går till en film / konsert. Om en konsert, prata med dem mellan låtarna. Om det vid en film, som du lämnar teatern, prata med dem om ämnen något mer personliga (men inget alltför personliga) som en brist på förståelse för ett ämne i skolan. Detta är bra eftersom det hjälper dig att inse om han / hon är verkligen rätt för dig, för om han / hon är tillräckligt känslig för att trösta dig, är det mycket troligt att du inte slösar bort din tid. Om han / hon inte gör det, glömma bort dem.
 17. 17
  Hjälp dem / vara vänlig / hjälp om de behöver hjälp med att öppna sitt skåp, med alla medel hjälpa! Men se till att du vet hur man gör det också! Erbjuder inte att hjälpa till att öppna sina skåp när det tar tjugo gånger för att öppna din egen!

Tips

 • När du ser honom / henne i korridoren i skolan flash ett leende på sitt sätt och få ögonkontakt, men inte stirra ner dem!
 • Alltid vara vänlig - inte bara runt din kärlek, men för alla. Det kommer att göra din krossa inse vad en trevlig person du är. Men att vara vidrig eller over-the-top i allmänhet är en stänga. Många killar och tjejer här beteendet att vara rent ut sagt irriterande.
 • Försök inte att flirta med honom annars kommer alla att tro att du gillar honom och berätta för alla, inklusive din kärlek.
 • Om du verkligen vill att din kärlek som du, prova att använda en spray signatur kropp. De kommer att förknippa dig med denna härliga doft. Inget alltför tung. Ingen gillar mysk. Vetenskapen visar att killar naturligt dras till doften av vanilj, kanel och pumpa paj. Flickor kan prova parfym med vanilj undertoner. Ett annat vilseledande sätt att locka honom med lukten är genom att tugga kanel smaksatt tuggummi och erbjuda honom en bit!
 • Låt inte dina vänner budskap dem på Facebook och / eller text dem pinsamma saker eftersom det kan förstöra vänskapen mellan dig och din kärlek.
 • Var dig själv!
 • Se till att du klär snyggt. Du vill inte avvisas eftersom du bär den fula tröjan din mormor stickat dig!, Men tänk på att klä sig i kläder du känner dig bekväm.
 • Får inte alla upp i rymden. Kanske om du säger hej och sedan lämna, kommer det att göra dem vill prata med dig mer!
 • Stå inte upp för dem om de inte vill bli stått upp för. Du vill inte att de ska se patetiskt och du kan titta överbeskyddande!

Varningar

 • Ge inte din kärlek fel budskap. Du är en person, inte ett föremål som skall lekte med av andra. Precis som du är ärlig med dem, vara säker på att de är ärliga med dig. Så länge det finns en ömsesidig känsla, du är gyllene.
 • Undvik att stirra. Din kärlek kommer att få fel uppfattning och tror att du är en galen förföljare och undvika dig mer än någonsin.
 • Kom inte ut med att berätta din kärlek du gillar dem. Detta skulle kunna driva bort dem. Det är en sådan sak som att vara för framfusig.
 • Att prata om allvarliga problem i ditt liv också snart kommer att skrämma din kärlek bort. Undvik att öppna upp på en mycket djup nivå när relationen är fortfarande ny och växande.
 • Undvika någon form av djupare emotionella känslor i början av er relation. Inget behov av att "sätta dig där ute" tills du vet att attraktionen är ömsesidig.
 • När börjar lära känna din kärlek på ett djupare plan, är det viktigt att komma ihåg att "lämna ditt bagage vid dörren" - till exempel på din andra dag, bör du lära känna personen bättre, men det betyder inte Du bör tala om alla dina livets problem. Om du vill ta reda på om personen är omtänksam, prova att nämna ett mindre dilemma du står inför (t.ex.: "Jag förstår verkligen inte den här boken vi läser på engelska klass, kan du förklara handlingen för mig?" ).