Wka

Så sluta skjuta folk borta

Så, har du upptäckt att du har ett problem med att driva bort människor, oavsett situation eller anledning. Bra gjort!. Du är på god väg att förstå och erövra, det här problemet. Vanligtvis är detta problem ner till din egen självförtroende och självuppskattning. Som med alla problem, att veta att det är det första, och svåraste steget, att övervinna det. Du är här, vilket är utmärkt, så låt oss gå vidare med det.

Steg

Så sluta skjuta folk borta. Identifiera varför du är verkligen driver personen bort.
Så sluta skjuta folk borta. Identifiera varför du är verkligen driver personen bort.
 1. 1
  Identifiera varför du är verkligen driver personen bort. Blunda och visualisera personen i ditt huvud-lyssna till dig själv. Hur känner du när du ser denna persons ansikte? Hotade? Nervös? Bare att känslan inuti.
 2. 2
  Merparten av tiden, folk driva andra bort på grund av en underliggande fråga med sig själva. Vanligtvis är detta en trust fråga, vanligt förekommande i relationer. Om du har ont i det förflutna, är det förståeligt att du är försiktig med att låta en annan person få det nära dig någonsin igen. Tanken kan tyckas löjligt. Så svårt som det kan verka, kommer du att lita på igen. Du kommer att erövra de negativa känslorna och övervinna dem, för att vara självsäker, stark person du är.
 3. 3
  Prata med någon, detta är ett stort steg för att öppna upp. Det är enkelt, lätt och otroligt uppfriskande. Du behöver inte gå in på detaljer, bara att lasta vissa känslor kan vara en värld av hjälp, och hjälpa dig att inse att du inte är ensam i dina känslor.
 4. 4
  VÄRDESÄTTER SJÄLV. Tänk positiva tankar när du känner ned-göra en lista över de saker som gör dig speciell och unik. Jag slår vad om att du kan skriva ner mer än du tror. Också, be någon annan att skriva ner en sak eller två-detta kommer att ge dig en känsla av egenvärde.
 5. 5
  Inse att alla inte kommer att skada dig. Visst kommer en del människor, men genom att inte tillåta dig själv att komma nära någon, tänk på alla de saker du miste på. De mest förbisedda saker, shoppingresor med de tjejer du inte skulle våga prata med om de inte gillar dig, går med killen du trodde var för bra för dig. Det finns människor där ute som uppskattar och älskar dig för vem du är.
 6. 6
  Om du känner att du inte kan möta världen idag, gör det oss människor gör bäst. Fake it! Gips på ett stort leende, även när du känner att du vill gråta. Förtroende är den sexigaste som någonsin, även när det är fejkade. Upprepa positiva mantran i huvudet liksom, jag är stark och jag kan åstadkomma något du kommer att börja tro det..
 7. 7
  Få ut där. Ta varje möjlighet och börja ta risker. Detta kommer att hjälpa ditt självförtroende och hjälper dig att träffa så många nya människor som du kan.

Tips

 • Sluta vara så skeptiska / fördömande. Ta tid, sakta som du vill, för att lära känna någon.
 • Säg till dig själv varje dag att du är en fantastisk person, och du börjar tro det, om inte genast.
 • Ta tid för dig själv, Ha ett långt bad, läsa en bok, lyssna på lite musik och unna dig.
 • Anta detta mantra, vad är det värsta som kan hända?
 • Prata med folk-öppna upp, dock svårt det är.