Wka

Så ignorera alla runt omkring dig

Du vill kunna bara blockera ut allt och alla runt omkring dig och få människor att undvika konversationer, eller någon form av kontakt med dig, men du vet bara inte hur. Tja, är syftet med den här artikeln för att lära dig vad du behöver göra för att uppnå dina mål.

Steg

Så ignorera alla runt omkring dig. Hitta en alternativ mod av distraktion.
Så ignorera alla runt omkring dig. Hitta en alternativ mod av distraktion.
 1. 1
  Hitta en alternativ mod av distraktion. Bär en bok eller elektronisk anordning överallt med dig, och se till att läsa eller använda det vid alla lägliga tillfällen.
 2. 2
  Arbeta med något som kräver din koncentration. Var säker på att det är portabel och kräver användning av två händer och dina ögon. Detta kommer att göra den andra personen tror att du är upptagen och kommer att försöka undvika att störa dig.
 3. 3
  När talat med, agera som om du har rivits bort från något av yttersta vikt, och svara kort. När det är möjligt, svarar med ett "ja" eller "nej". Vänd tillbaka till ditt arbete / bok omedelbart efteråt, och återupptas med fejkad entusiasm.
 4. 4
  Om de fortsätter att prata med dig, använda sarkasm och omfattande ordbok. Uttala varje ord, som om att tala till en toka. Öppet visa din motvilja mot konstant chattar och avsluta din del av samtalet med något i stil med "Nu, om du ursäktar mig, jag behöver komma tillbaka till vad jag gjorde." och vänder sig bort innan de har en chans att svara.
 5. 5
  Vid alla kostnader, avvärja ögonen från sitt ansikte. Inte fastna stirra på någon, kommer det nästan säkert att uppmuntra konversation. Och när man talar, titta bort och gå tillbaka till vad du gjorde innan, såvida inte personen är av en högre auktoritet än du, eller har kontakter med någon som gör.
 6. 6
  Exhibit sluten kroppsspråk. Om sittande, föraning över, krypa in på dig själv, hålla knäna ihop, fötterna undangömt under dig, och armbågarna på låren. Oavsett vad du läser / arbetar bör placeras framför ansiktet, som om att dölja det. Om stående, korsa armarna över överkropp, hålla blicken fokuserad mot fötterna, och skiftet från fot till fot, som om otålig att lämna.
 7. 7
  Vad du än gör, inte Le. Agera som om ett regnmoln är över huvudet hela tiden. Bister uppsyn mycket, ännu mer om du verkligen är på dåligt humör. Om situationen kräver det, ha en sluten mun-leende eller ett flin. Du kan inte få några vänner, men det är inte vad du är ute efter ändå!
 8. 8
  Lyssna på en iPod eller saker ditt ansikte i en bok. Bo i din egen fantasivärld och sitta i hörnet själv. Använd telefonen för textmeddelanden eller samtal. Gå på toaletten eller ut för en låtsas rök (eller Real en om du gör). Hitta ett sätt att gå hem tidigt eller agera trött.

Tips

 • Om du bestämmer dig för att läsa en bok, se till att det är antingen dyster ut, eller över 200 sidor lång.
 • Kontrollera att du har etablerat vänner för livet innan du startar din anti-socialt beteende.
 • Bär mörka färger. Ingen ljust rosa, ingen blå himmel, ingen gul, etc. Red acceptabelt, så länge det inte är för ljust eller glad eller har mörka färger som täcker de allra flesta det.
 • En pessimistisk eller anti-social syn på livet skulle inte skada.

Varningar

 • Du kan plockas på.
 • Du kan undvikas genom kamrater.