Wka

Så att tänka på ditt eget företag

Det kan vara mycket irriterande och frustrerande när någon känner att de bara måste butt till din konversation. Det testar verkligen någons nerver när någon har att ständigt veta vad de ska göra när de är på väg, och varför de gör det. Men vad händer om du är en gör det till andra personer. Du vill inte irritera folk, så här är hur du kan göra det.

Steg

Så att tänka på ditt eget företag. Försök att inte butt.
Så att tänka på ditt eget företag. Försök att inte butt.
 1. 1
  Försök att inte butt. Vissa människor kan ha några problem skötte sina egna affärer och kunde bryr sig mindre om vad du gör eller pratar om. Men andra kan inte hjälpa det. Det är bara naturligt för dem att butt in på allt.
 2. 2
  . Fråga dig själv varför du laskning Innan du går avbryta någon, fråga dig själv: "Är detta oroar mig?" Om vad de gör kommer att på något sätt påverka dig i alla fall, då det angår dig. Men om det bara är skvaller eller någon kommer ut med sin vän, då det inte rör dig.
 3. 3
  Gå bort istället för att stångas i om du räkna ut att det inte berör dig alls, sedan gå därifrån. Var inte i närheten av den personen så att du inte ens får en chans att butt i. Om det handlar om dig, så har du rätt att lyssna och avbryta.
 4. 4
  Blir omedvetna och ointresserade. Försök att vara det minsta intresserad av människor som möjligt. Vara omedvetna om vad som händer runt andra. Om du känner behovet att avbryta någon eller ta reda på vad de gör, tänk på det först. Det är precis som att säga: "Tänk innan du talar".
 5. 5
  Om du gör overhear något att notera mellan två personer, eller en grupp av människor, men ämnet inte berör dig eller påverka dig på något sätt, och sedan låta saken stanna mellan de människor det berör.

Tips

 • Vissa människor kan ha problem skötte sina egna affärer som är riktigt allvarligt. Om detta är ditt fall, då du kanske vill se professionell hjälp.
 • Detta betyder inte att vara omedveten och helt ignorera alla. Bara lära sig när rätt tillfälle att avbryta någon är och när det är din verksamhet.

Varningar

 • Om du inte har något emot ett eget företag kan du provocera fram en våldsam attack. Någon kan "go postal." Så för allas säkerhet ber vi emot ditt eget företag.
 • Vissa människor kanske inte vill att du ska tänka på ditt eget företag. Om inte bry dig om ditt eget företag är något du naturligt, kommer sedan stoppa anses inte "vara sig själv". Många människor skulle hellre du bara vara dig själv.
 • Mer än sannolikt, kommer människor att utveckla en stark motvilja mot dig om du avbryter ständigt dem. Efter de åtgärder som anges ovan kommer att göra dig en mer sympatisk person.