Wka

Så att prata med en kille utan att frysa upp

Detta är den vanligaste sak barnen runt mitten och gymnasiet går igenom.

Steg

Så att prata med en kille utan att frysa upp. Bestäm om han är din vän ännu eller inte.
Så att prata med en kille utan att frysa upp. Bestäm om han är din vän ännu eller inte.
 1. 1
  Bestäm om han är din vän ännu eller inte. Om han inte är din vän, måste du arbeta på att komma närmare. För att göra det måste du prata med sina vänner om att du är bekväm med att prata med. Om du inte är bekväm med att prata med alla killar, så vi måste börja från början.
 2. 2
  Bara slappna av! En kille är som ett djur. Det kanske låter konstigt, men det är som hur du känner dig rädd för djur som hundar, apor, etc. I verkligheten, de fruktar dig mer (vilket innebär, för killar, att många killar känner sig nervös för att säga något "töntigt" eller kränkande eftersom de kan 't bestämma exakt vad en tjej förväntar, än mindre önskar, från dem).
 3. 3
  Ta reda på vad han är in. Om han är en jock, gå till hans spel. Om han är en nörd, sticker ut i klassen. Använd denna kunskap till din fördel, men försök inte att vara alltför stalkerish. Detta beror dock också på killen. Ibland kommer han inte ens märker dig. Andra gånger kommer han att märka att du plötsligt älska det han älskar eller går där han går och han ska tro att du är stalkerish. Andra gånger, om han märker att du gör dessa saker, skulle han kanske misstänker att du gillar honom, vilket inte nödvändigtvis är en dålig sak eftersom du kommer att berätta för honom att du gillar honom så småningom (om du vill).
 4. 4
  Om du är i samma klass som honom, fråga honom vad läxor var (även om du redan vet eller även om du inte har några läxor). Detta gäller även be om hjälp på ett uppdrag, låna en penna eller något annat trivialt. Försök bara att gnista en konversation.
 5. 5
  När du börjar få småprat, fråga honom om han kommer till en av de danser eller spel fotboll eller något. Om han frågar dig varför då bara säga att du bara undrade, ge honom ett leende och gå därifrån Detta kan antyda att du gillar honom, vilket faktiskt en bra sak. Dessutom kan detta få dig att verka spännande och han natten vill veta vad den verkliga orsaken var du frågade honom.
 6. 6
  Om detta verkar ha fungerat, be honom eller vänta tills han frågar ut dig. Du arbetade redan på att inte frysa upp och nu är han sannolikt kommer att be er ut. Om han är den blyga typen vänta lite längre och om han inte mannen upp, så fråga honom själv. Därifrån saker kommer att arbeta sig ur.

Tips

 • Var inte klängig och irriterande, eller kommer du bara pressa honom längre bort. Välj ditt ämne noggrant.
 • Fråga honom om en kommande händelse som pågår, om han kan komma.
 • Fråga honom vad gårdagens läxor var, att dubbelkolla.
 • Träna mycket framför spegeln. Var kreativ med handen gest, kroppsspråk, din ton, och synar rörelse.
 • Öva med din bror eller annan manlig vän om det behövs.

Varningar

 • Inte tjata honom, är det inte attraktivt att han är man och behöver känna att han har personliga utrymme och om du är irriterande att han kommer att undra om du är rätt för honom och vad du skulle vara om du någonsin gick ut.
 • Titta på hans känslor och inte få honom att känna sig pressad att agera på ett visst sätt, bara vara sig själv, och han kommer att kunna slappna av runt dig, kommer han att plocka upp vibbar.
 • Inte under några omständigheter låta honom slinka undan genom fingrarna, vänta inte för länge med att göra ditt drag. Var sly men göra det klart att du gillar honom eller att han kunde börja flirta med någon annan, kanske till och med en av dina vänner. Gör klart för dina vänner att du gillar honom och att backa men inte berätta dem direkt eftersom i ögonen på din kärlek som inte flirta eller en fruktdryck, det klängande, irritation och besatthet.
 • Om du fryser, bara leda till slutet av samtalet och le och lämna. Men var säker på att dina vänner eller din buss väntar på dig så att du inte ser ut som en ensamvarg framför honom.