Wka

Hur vet man vad mogna killar leta efter i flickor

Många flickor och unga kvinnor skulle hellre umgås med någon äldre eller mognare, med tanke på att killarna i deras egen åldersgrupp inte alltid tilltalar dem.

Dessa tips är inte bara att hjälpa dig att hitta och behålla en äldre killen känslor, men, de är utformade för att göra dig mer mogna i processen.

Steg

Hur vet man vad mogna killar leta efter i flickor. Det finns så många tjejer som är i grunden kastar sig undan genom att kasta sig på killar och agerar promiscuously i sin klädsel, deras stil av tal, för att inte tala socialt och sexuellt kompromissa sig för att få en pojkvän.
Hur vet man vad mogna killar leta efter i flickor. Det finns så många tjejer som är i grunden kastar sig undan genom att kasta sig på killar och agerar promiscuously i sin klädsel, deras stil av tal, för att inte tala socialt och sexuellt kompromissa sig för att få en pojkvän.
 1. 1
  Det finns så många tjejer som är i grunden kastar sig undan genom att kasta sig på killar och agerar promiscuously i sin klädsel, deras stil av tal, för att inte tala socialt och sexuellt kompromissa sig för att få en pojkvän. Respektera dig själv och du kommer fortfarande att stå ut - men i en mycket mer smickrande sätt.
 2. 2
  Äldre killar som mogna tjejer, men inte om det är fejk. Om du försöker att handla riktigt klokt genom att prata om allvarliga ämnen, kommer en kille märka om du faktiskt inte vet något om det, och du ser fake och wanna-be. Däremot kan egentligen veta något genom att läsa tidningen eller titta på nyheterna hjälpa din mogna och intelligenta bilden. Pojkar är mer om utseende, äldre killar uppskattar också lite visdom!
 3. 3
  Var artig och tillmötesgående. du vet när du ser dem, inklusive vuxna och auktoriteter (föräldrar, lärare, etc.). Du skulle bli förvånad över hur bra du kommer att känna efteråt.
 4. 4
  Smile. Folk älskar att se leende ansikten. Den känsla av lycka är nyckeln.
 5. 5
  Var självsäker och självsäker. Fokusera på de bra sakerna i ditt liv. Sträva efter att göra varje dag.
 6. 6
  Visualisera framgång i allt du gör, men vara beredd att ta itu med misslyckandet lika lätt. Denna anpassningsförmåga kommer att ses som en positiv tillgång.
 7. 7
  Håll koll på ditt arbete, och hålla din hjärna aktiv. Agera inte dum, oavsett hur söt och attraktiv du tror det är. Oavsett vad eller vem du är attraherad av, döljer inte ditt intellekt för en viss killes uppmärksamhet.
 8. 8
  Älska dina vänner och familj och behandla dem med respekt. Detta borde vara självklart för en positiv bild, men ändå... Bara gör det.
 9. 9
  Var dig själv. Killar som kreativitet och ärlighet. Att alla visas när du vara dig själv.
 10. 10
  Håll dig ren. Rökning, alkohol, droger, stöld, svordomar - de är alla turnoffs. Dricka mycket även då på lämplig åldersgräns fortfarande kan visa osäkerhet och omognad.
 11. 11
  Använd din tid klokt. Kunna hantera din tid för dig själv, men tillåter en viss flexibilitet för att umgås med andra.
 12. 12
  Var taktfull. Håll fast vid dina åsikter och värderingar, men också vara respekt för andras åsikter. (Om en kille inte respekterar en kvinna som inte är en barnlek, så han är inte så trevligt nu, är han? Samtidigt, om en kille vill göra trevliga saker för dig, inte automatiskt anta att låta honom hjälpa dig att automatiskt kommer att undergräva din självständighet.)
 13. 13
  Lär dig att läsa en situation. Bara för att en kille gör en sexuell flytta på dig, betyder inte att han tycker att du är lätt. Oftast när en kille börjar göra mer seriösa drag, han försöker bara att räkna ut hur långt du ska låta honom gå. Med respektabla killar, är allt du har att säga nej, och de är mer än glad att hålla fast vid detta. Men de vet inte hur långt de kan gå - eller hur långt du vill att de ska gå - så de testar för att se. En kille kan vara mer nöjd med en tjej som vet sina gränser än med en tjej som bara är osäker eller behöver mer tid att tänka över situationen. Bara tala om för honom att vad han går för kommer med tiden, och han borde respektera det. (Om inte, glömma honom och gå vidare. Det finns andra killar där ute som kommer att respektera det.)
 14. 14
  Inte ständigt klaga över att du tror att du är för klumpig, eller ditt hår är för risigt, eller din näsa är för stor. Lite självironiskt ärlighet är uppfriskande, men om du tror att dessa saker är fel med dig och din kropp, kommer han så småningom börjar komma överens. Var ärlig, men inte sätta dig ner i att göra så.
 15. 15
  Killar som "blanka" saker, och det betyder inte nödvändigtvis att de som flickorna bär mikro-miniskirts och 5-tums klackar stilett. Det betyder att de vill vara runt någon som har en "glöd" eller unika charm om henne.