Wka

Hur vet jag om en tjej gillar dig tillbaka

Många pojkar får sitt hjärta krossat eftersom de frågar en tjej ut och de säger nej. Så här är några tips på hur man kan veta om din kärlek gillar dig tillbaka!

Steg

Hur vet jag om en tjej gillar dig tillbaka. Försök att hitta ett viktigt aktuellt ämne.
Hur vet jag om en tjej gillar dig tillbaka. Försök att hitta ett viktigt aktuellt ämne.
 1. 1
  Försök att hitta ett viktigt aktuellt ämne. Om hon är intresserad att hon kommer i allmänhet att göra ögonkontakt. När hon talar till dig, titta in i hennes ögon och verkar intresserade, eftersom när man bara stirra på en vägg hela tiden, du ger ett intryck att det hon säger är inte viktigt.
 2. 2
  När du närmar dig henne och hennes vänner, hennes vänner le mot henne sedan titta på dig som om de vet något du inte? Detta kan betyda att hon gillar dig.
 3. 3
  Har retas hon dig? Liksom, peta dig, eller ringa dig namn? Detta kan vara ett positivt tecken. Men, vissa tjejer helt enkelt inte kommer att reta vem de vill.
 4. 4
  Håll ögonkontakt! Om hon ser tillbaka bara en bråkdel av en sekund längre än någon annan skulle, då detta innebär förmodligen att hon gillar dig!
 5. 5
  Smile! Tjejer tenderar att gilla killar som ler och är glad. Men, om du har en dålig dag, försöker anförtro sig henne. Det kommer att visa henne att du litar på henne och värdesätter hennes åsikt.
 6. 6
  Gör ett skämt som inte är så roligt, och se om hon skrattar. Om hon skrattar sarkastiskt, oroa dig inte. Detta är förmodligen bara hennes retar dig. Bara inte göra dåliga skämt för om hon gillar dig för din humor, kanske hon börjar inte gillar dig.
 7. 7
  Kommer hon till dig med alla hennes problem? Om hon gör det, betyder att hon litar på dig och vet att du lyssnar. Så när hon kommer till dig och säger något i stil med ett personligt problem, inte rullar dina ögon, eftersom det är en turn-off med flickor.
 8. 8
  Är hon plötsligt glad när hon är med dig? Detta är ett tecken på att hon gillar dig.
 9. 9
  Har hon verkar försöka verkligen svårt att vara på samma ställe som du hela tiden? Detta är en av de många tips som hon gillar dig.
 10. 10
  Har hon flirta ofta med dig? Om så flirta tillbaka! Men inte för mycket, tycker flickorna inte desperata killar.
 11. 11
  När hon talar med dig, försök att dra på med i samtalet, eftersom man skulle kunna leda till en annan och hon kan känna sig bekväma nog att fråga ut dig.
 12. 12
  Tjejer gillar inte att göra första draget, så du behöver inte känna att hon inte gillar dig bara för att hon inte frågar dig ut. Så, kanske du vill ta första steget. Men, se till att hon gillar dig.

Tips

 • Om hon talar till dig (och bara du) en hel del, så att det är ett gott tecken.
 • Observera att en hel del tjejer älskar när killar som dem, så tala om för henne att du gillar henne och hon kan börja se de bättre sidorna av dig.

Varningar

 • Om en flicka är att ha en dålig dag, inte göra ett drag. Hon kommer att prickas av och vara oförskämd nog att troligen att lämna dig med ett stort fett "nej".
 • Om du någonsin vill ha en tjej, bara att gå upp och berätta sanningen. Tjejer gillar när en kille säger att vad som finns på hans sinne ärligt och sanningsenligt. Vem vet, kanske hon gillar dig också!
 • Varje flicka är annorlunda. Ibland kan du ha alla positiva tecken i världen, men det kan bara betyda att hon gillar dig som en vän.