Wka

Hur vet jag om en kille gillar dig

Har en crush på en kille, men inte säker på om den känslan är ömsesidig? Eller kanske du är nyfiken på om den där killen checkar du ut gör det av intresse för dig eller han bara stirrade på affischen bakom huvudet? Oavsett orsaken till ditt behov av att veta, det finns några ganska vissa sätt att arbeta på att en kille är definitivt intresserad av dig - eller inte!

Steg

Hur vet jag om en kille gillar dig. Undersök hans kroppsspråk.
Hur vet jag om en kille gillar dig. Undersök hans kroppsspråk.
 1. 1
  Undersök hans kroppsspråk. Kroppsspråk kan vara "big tell" när det kommer till kräsna om att killen gillar dig tillräckligt hittills dig. Intressant, kroppsspråk experter tror att medan honorna har cirka 52 kroppsspråk berättar att visa en kille att de är intresserade, killar visar bara runt 10. Om du prenumererar på denna teori, borde detta göra din gissa lite lättare! Alla samma, måste du ändå veta vad man ska leta efter, liksom att se till att du inte misstar oskyldiga gester för samtal om kärlek - den sistnämnda misstaget kunde bevisa pinsamt. Några av de tecken på kroppsspråk för att titta efter är:
  • Han tittar på dig en hel del. Hans ögonbryn kan även lyfta när han ser dig ("ögonbrynet blixten" som varar en femtedel av en sekund). Han kanske inte ens vara riktigt medveten att han håller ögonen på dig så mycket som han är.
  • Han lutar sig mot dig en hel del. Personlig space invasion är ett tecken på stort intresse.
  • Kontrollera riktningen på hans händer, fötter, ben, tår, etc. Om de är pekade mot dig, det är en undermedveten indikator på hans intresse för dig.
  • Han börjar grooming själv. Han drar på hans slips för att räta ut det eller han readjusts passformen av hans tröja. Kanske han kör händerna genom håret i ett försök att städa det eller han når ner för att knyta sina skosnören. Att göra detta upprepade gånger liknar de åtgärder som en manlig fågel putsar upp sina fjädrar för en visning!
  • Kolla in hur han sitter. Om du ser ganska manliga gester, som att sitta med öppna ben eller placera händerna på höfterna, han försöker imponera.
  • Om han gillar dig, kan du se att han sällan vänder ryggen till dig, ofta lutar mot dig, och även tittar på dig en hel del. Om han slouches axlarna när nära dig, han är romantisk och bryr sig om vad du har att säga. Om han pekar hans axlar och bäcken mot dig när du sitter, han känner definitivt något för dig.
 2. 2
  Lägg märke till hans ögonkontakt. Som redan nämnts, kommer en kille som är intresserad av dig titta på dig en hel del, även om det i hemlighet. Han kan försöka fånga ögat eller, om han är blyg, kan han plötsligt vända bort huvudet om du fånga honom checkar du ut. För att testa hans intresse, scanna ansiktet i fyra sekunder, och sedan titta bort (titta inte längre eller den blir besvärlig). Sen ser tillbaka - om han bibehåller eller ökar ögonkontakt med dig, han är intresserad. Om hans ögon vandra till munnen, han är definitivt intresserad. Om du känner att du har haft ögonkontakt bara en bråkdel av en sekund längre än du skulle med någon annan, eller om han tittar bort snabbt, så det finns något där. Å andra sidan, om han bryter ögonkontakt med dig och börjar titta runt i rummet, han är inte intresserad av dig.
  • En blick som har honom titta vänster, sedan sveper över ansiktet, då ser rätt är ett tecken på att han är väldigt attraherad av dig.
  • Var noga med att inte blanda ihop en blyg kille rusa reträtt från ögonkontakt med en kille som uppenbarligen ointresserade. En blyg kille som är intresserad kommer att fortsätta att stjäla blickar på dig. Ha tålamod!
  • Om du inte gillar killen, kan det vara obehagligt att ha ögonkontakt, bryta bort det snabbt och scanna rummet själv, som om du letar efter någon annan.
  • När han är runt omkring dig och han säger eller gör något roligt och alla runt omkring skrattar, kommer hans ögon blinka mot dig för en sekund för att se om du skrattade också - det betyder att han är angelägen om att göra ett gott intryck på dig.
  • Hans elever kan vidgas om han gillar dig, men det är ganska svårt att plocka upp den, och du kan komma över som tillförordnad konstigt genom att titta som tätt in i hans ögon. Om du är runt honom under en lång tid, kan det vara lättare att plocka upp gradvis.
 3. 3
  Lyssna till vad han säger. Om han gillar dig, och han är nervös eller förutse chansen att komma närmare dig, kommer han nog börja prata om sig själv. Många gånger, killar känner behov av att visa upp sig, speciellt om du talar om en annan kille i hans sällskap.
  • Bedöma hans intresse för vad du har att säga. Det spelar ingen roll vad du säger, det är hur du säger det som kan berätta en hel del om hans nivå av intresse. Så prova detta: Lean in och viskar, med din axel knappt röra hans och säga något mjukt. För att öka effekten, stadig själv försiktigt genom att borsta armen över ryggen. Om han flyttar huvudet närmare mot dig och antingen berör dig tillbaka eller håller ögonkontakt, han är intresserad av dig. Om han inte är intresserad, kommer han steg förmodligen tillbaka eller vara mycket svarar. En riktigt ointresserade kille skulle ens försöka shoo du ut ur hans personliga utrymme!
 4. 4
  Lägg märke till hans intresse för att röra och beröring. Touch är ett viktigt tecken på intresse i en utvecklande relation och du kan bedöma intresse både genom att observera hur han rör dig och hur han reagerar på att du rör honom. Om han är angelägen om dig, kanske han lade sin hand på din när han skrattar, kanske han försiktigt borsta benet mot din, men kommer inte att flytta det bort igen, eller han får du för små saker, som hälsning du, uttrycka känslor när berätta en historia eller bara för att du "ser ut att behöva en kram." Å andra sidan, anser att röra honom för att se vad som händer - en skonsam borste i handen mot hans hals, ett tag i hans underarm med handen, eller köra fingrarna över hans hand efter skämta med honom om någonting. Han är intresserad av dig om han svarar på det och inte haja bort eller om han flyttar sin hand för att stanna på din eller på armen eller benet. På sidan, om han tempus upp eller flyttar bort sin hand, han är inte intresserad.
  • Om han är en blyg kille, kan han hoppa lite eftersom han inte var beredd för dig att röra honom. Det betyder inte nödvändigtvis att han inte gillar dig, titta på hans handlingar noga efteråt.
  • Självklart, kanske playboy killar (bad boys) vara mycket angelägna om att sprida sina beröring gester runt, vara säker på att han har mer substans än detta genom att observera hur han interagerar med andra kvinnor i din grupp.
  • Se om han använder någon av de knep i hur man röra en flicka, och se om han använder dem mer med dig än med någon annan.
 5. 5
  Titta på hans handlingar för att se om han behandlar dig annorlunda från resten av din grupp. Om han är verkligen intresserad av dig, kan han börja bete sig beskyddande mot dig, eller i en "gentlemannamässig" mode (åtminstone till den grad att han tolkar hans beteende som sådan). Leta efter tecken som flytta sin stol närmare er, lägger armen runt baksidan av stolen, lämnar sin jacka på baksidan av din stol eller ens gå så långt som att placera manteln omkring dig att avvärja dina klagomål om att vara kallt.
  • Var medveten om att vissa killar med andra tjejer för att få din uppmärksamhet. Det ger honom en chans att se din reaktion, och hjälper honom veta om du verkligen gillar honom eller inte. (Ja, det är en udda typ av logik, speciellt eftersom du kan hamna så förolämpad eller förvirrad att du bara ge upp på honom!) Men kan du plats oftast en "get-your-uppmärksamhet" flirt om, i mitten av hans flirtande scenario, håller han tar chansen att titta på dig, söka ditt svar. Du kan också prova en snabb resa till badrummet och hitta dig själv en lömsk observation punkt att kolla hur flirta är fortskrider. Om han stannar så fort du har kvar, det är att han är allvarligt om, inte henne. Alternativt, be en kompis att göra lite observerande för dig medan du är borta.
 6. 6
  Klocka för honom visar en plötslig, tidigare outtalade intresse för saker som du gillar och gör. Till exempel, om du gillar en viss genre av musik som han inte vet så väl, kan han be dig att föreslå band eller artister för honom till. Eller kan han ha gjort sig besväret att ta reda på att ett favoritband till dig spelar nästa helg och nämner att detta, med eller utan en begäran om att gå och lyssna tillsammans. Och, om du presentera honom för en TV-show att han inte riktigt vet om och som blir hans nya favorit sak, som potentiellt kan vara ett tecken på att han gillar dig, speciellt om han går ut ur hans sätt att fånga upp med dig att diskutera showen utspelas handlingen.
 7. 7
  Kolla efter tecken på. Tecken på nervösa skratt, svettiga handflator, djupa andetag, nervösa, eller kanske tittar bort snabbt när du märker att han ser dig, kan alla vara tecken på en dragning till dig. Om han är nervös över att göra ett intryck på dig, betyder det att han försöker hårt och du är antagligen väldigt nära att kunna börja göra drag.
 8. 8
  Var uppmärksam på sina vänner. Om de vet att han är intresserad av dig, kan de reta honom subtilt när du är runt, antydan till dig att han gillar dig, eller ens försöka ta reda på om du gillar honom. deras reaktioner på din närvaro - gör de? Vänder de till honom? Vill mysa de på ett sätt som antyder att de vet något som du inte gör det?
  • Var försiktig om en vän till honom gör förslag att en kille gillar dig, men alla de andra indikationer säga något annat. Ibland vänner har av egna skäl för att alla chanser du får ihop är förstört, inklusive catapulting dig till att göra narr av dig själv.
 9. 9
  Titta och se om han imiterar dig. Spegling varandras åtgärder är ett tecken på ömsesidig liknande och allmänhet, det undermedvetna. Om du märker att han har kopiera dina gester ofta, det finns en hög sannolikhet för att han gillar dig. Du kan testa detta genom att spegla hans handlingar också, till exempel, röra ditt hår när han rör sin, borsta ditt ansikte när han borstar hans, sitta hur han sitter, etc. Det undermedvetna signaler kommer att skrika "jag gillar dig också! "
  • Efter att du kan vara ett annat tecken, till exempel, om du köper lunch och sitta vid ett bord och han kanterna så nära, eller ens på samma bord som dig, är han förmodligen försöker komma närmare dig. Bara vara säker på att du inte blandar ihop denna åtgärd med att det finns en brist på utrymme att sitta någon annanstans!
 10. 10
  Uppmärksamma mild, vänlig retas. Om en kille retar dig på ett vänligt och roligt sätt, kan det tyda hans intresse, särskilt om han är ung. Om detta inte är hans modus operandi med varje tjej han flirtar med, det är ett tecken på att han pekas ut dig för uppmärksamhet och försöker använda sin intelligens för att charma dig, på det konstigt sätt att använda humor för att täcka upp verkliga avsikter. Självklart, om han säger något ovänligt eller olyckligt, inte känner att du måste ursäkta det - peka ut det om han sårar dig, det är bäst han vet nu att du inte kommer att ta nonsens än att upptäcka det senare.
 11. 11
  Om han slår dig eller lekfullt stansar dig på din arm, kan detta innebära att han gillar dig. En kille kan försiktigt slå eller slå dig på armen som en dold, "manligt" sätt att få röra dig utan att göra det för uppenbart vad hans avsikt är. Om han finner att du inte drar iväg för mycket när han gör detta, kan han finna modet att gå vidare till mer skonsamma sätt att röra dig. Naturligtvis innebär detta inte att du behöver sitta där i smärta om han faktiskt skadar dig - vara påstridig nog att påpeka att det gjorde ont! Du kan freda sin stolthet genom att säga något om att inte bry honom röra dig utan att du se upp för dina känsliga beniga bitar! Och om du är den typ av tjej som finner pjäsen stansning lite kul, ge honom en lekfull knock tillbaka.
  • Spela stansning kan sända blandade signaler. Det kan betyda "Jag behandlar dig som en av pojkarna" och signal upptåg friendzone bara. Kolla om han gör detta för att andra tjejer i din Mutual-koncernen. Dessutom, om han fortsätter att tro att spel stansning du är ett roligt sätt att umgås, kanske du göra med någon som aldrig kommer att komma förbi denna omogna visning av tillgivenhet, låt det inte fortsätta i all evighet.
  • Om du inte gillar det, säger det direkt. Du har rätt att be någon att inte skada dig, även om gesten är välmenande.
 12. 12
  Erkänna alla komplimanger som kommer i din väg. Om du gör ditt hår eller makeup annorlunda en dag, och killen märker, det är ett mycket gott tecken på att han gillar dig. De flesta killar kommer inte att märka, eller om de gör det, kommer de inte brytt sig att säga något om de inte är helt in i dig. Något i stil med "Du ser bra ut idag," "Jag gillar det skjortan," eller ens "Har du gjort ditt hår annorlunda idag? Det ser trevligt," är alla indikatorer att han kan vara intresserad av dig.
  • Obs: Om den här killen är en god vän till er, kommer komplimanger inte nödvändigtvis vara indikatorer på romantiskt intresse. Det kan bara vara att han var en riktigt god vän.
  • Inte alla killar är detta enkelt om komplimanger, så bli inte orolig om han inte berömma dig.
 13. 13
  Klocka för honom märker 'maskulina saker "på dig. Till exempel, gnuggade några av din pappas aftershave off på dig när du kramade honom. Din krossa kan säga "är det aftershave på dig?" Märker detta kan tyda på att han tycker att doften kommer från en annan kille (och inte din pappa!), Avslöjar några sårbarhet om att förlora dig ut till någon annan. Detta skulle också kunna gälla med, transporterar eller bär saker som han kanske tror hör till en annan kille.
 14. 14
  Om han chattar med dig ofta på ett socialt nätverk, kan det betyda att han gillar dig. Efter allt, när nätet finns det många saker som konkurrerar om sin tid, som spel, kontakt med kompisar och kolla in sajter som kanske inte så intressant för dig... Naturligtvis kunde han också bara vara pratsam, vänlig, eller ens uttråkad, så att inte anta att han är i dig bara för att chatta - detta bör behandlas som en extra indikator tillsammans med några av de andra som nämns ovan.
  • Om han sätter ett "x" skylt på slutet av allt han säger till dig, ta inte för givet att det betyder att han gillar dig. Det kan bara betyda att han uppfattar dig både som goda vänner eller att han bara brukade avsluta sina chattar på det sättet.
  • Om han säger, "Jag vet något du inte vet," då det kan innebära att han gillar dig och spelar upp en liten gissningslek. Eller det kunde bara betyda att han gör de vanliga sociala medier sak att sprida information på skoj, liksom upptäckten av en ny planet eller hitta botemedel för cancer, etc. Använd sammanhanget att döma import av sådana online-personlig spelande.
 15. 15
  Titta att se om han har plötsligt utvecklat en vana att dyka upp där du råkar vara. Om han plötsligt verkar vara på vissa platser vid vissa tider på dagen där du inte nödvändigtvis skulle förvänta sig att se honom, kan det vara så att han har tagit till medvetet "hitta" möjligheter att stöta på dig. Om det händer en hel del på en kort tid, det är nog ingen tillfällighet utan en samlad insats för att komma ikapp med dig så mycket som möjligt.
 16. 16
  Var mottaglig för hans signaler. Om han visar genuint intresse för dig, (till exempel, ler han på dig en hel del när ni två passerar varandra eller han går ut ur hans sätt att säga hej till er), vara vänlig och artig tillbaka. Om du redan har bestämt att han är någon du skulle vilja datum, inte låta det gå för lång tid innan underlätta en möjlighet för er två att träffas för att prata i en lugn plats. Å andra sidan, om han inte är din typ eller har du ändrat dig om att flirta vidare, vara ärlig och låt honom veta att du är smickrad men du är inte tillgängligt.

Tips

 • Lägg märke till hur han agerar omkring dig jämfört med hur han agerar runt hans vänner. Ser du några skillnader?

Varningar

 • Se till att inte misstolka hans signaler bara för att du vill vara med honom så mycket. Till exempel kan tillgiven retas inträffa bara för att det är hans sätt att handskas med kvinnor i allmänhet. Han kanske inte ens inser att han gör du svimma varje gång han petar godmodig roligt på dig!
 • Se upp för de subtila killarna. Om han frågar dig något som skulle kunna vara en dag men du är inte riktigt säker, se till att det är klart innan du godkänner den. Det kan vara obehagligt när en av er tycker att du är på en dag och en av er tycker att du är inte.