Wka

Hur vet jag om du gillar en tjej

Tror du att du gillar en tjej, men du är inte 100% säker på att du verkligen gillar henne? Kanske du gillar bara henne som en vän? Oroa dig inte, det kan vara förvirrande, men vi är här för att hjälpa! Läs den här handboken för att se om du verkligen gillar henne eller är bara goda vänner.

Steg

Hur vet jag om du gillar en tjej. Funderar du alltid om henne?
Hur vet jag om du gillar en tjej. Funderar du alltid om henne?
 1. 1
  Funderar du alltid om henne? När du är i klassen eller på jobbet, är hon alltid i fram-eller baksidan av din hjärna? Tycker du själv drömmer om henne istället för att göra ditt arbete? Detta är ett mycket gott tecken.
 2. 2
  När du ser henne, hör hennes namn, eller tänker på henne, vad gör du? Blir du upphetsad? Kommer ett leende på ditt ansikte? Känner du fjärilar i magen? Startar ditt hjärta att slå snabbare? Detta är ytterligare ett tecken på att du gillar henne.
 3. 3
  Vill du prata med henne? I klassen, försöker du och tänker på ursäkter för att prata med henne? Eller anledningar till text eller ringa henne? Vill du gå ut ur ditt sätt att "nonchalant" stöta in i henne och starta en konversation?
 4. 4
  Vill du kyckling från att prata med henne? Försök dig och säga något till henne, men sedan sluta? Eller tillbringa en lång tid på att försöka lista ut vad man ska skriva på sin Facebook-profil, eller vilken typ av saker du bör säga när du e-post till henne? Du vill imponera på henne, och du inte vill krypa ut henne eller få henne att tro att du är en förlorare, eller hur? Om du känner på detta sätt, du gillar henne!
 5. 5
  Hur känner du dig när hon är runt andra killar? När du ser henne med andra killar, eller när hon nämner dem, känner du en intensiv våg av svartsjuka? Eller känner du så arg att du vill slå den andra killen i ansiktet? Eller känner du dig ledsen eller som hon har svikit dig? Om du känner någon (eller alla) av dessa saker, gillar du förmodligen henne. Om du inte känner någon av dessa saker, betyder det att du gillar henne, men som en vän.
 6. 6
  Vill du göra allt du kan för att vara nära henne? Precis som att prata med henne, att du går ut ur ditt sätt att vara runt henne? Försök dig och sitta nära henne i klassen, eller umgås med henne på lunch? Dessutom, när du är runt henne, känner du dig upphetsad? Detta är ett mycket gott tecken.
 7. 7
  Tycker du själv agerar eller känner annorlunda i hennes närvaro? Till exempel, du är verkligen cool och avslappnad när du pratar med en kompis, och sedan när du börjar prata med henne, du blir nervös. Du kan resa över dina ord och dina händer kan börja svettas. Dessutom kanske dina konversationer vara besvärliga. Detta händer oftast om du gillar henne. Även om ni båda har varit vänner ett tag, kan det fortfarande hända. Det innebär definitivt att du har speciella känslor för den här tjejen.

Tips

 • Var dig själv runt henne!
 • Försök att göra ett gott intryck med sina vänner. Eftersom flickorna nästan alltid konsultera sina vänner innan gillade en kille...
 • Var inte rädd för att prata med henne. Allvarligt, bara gå och gör det.
 • Inte berätta för dina vänner om du gör de kanske berätta för henne och de flesta tjejer vill att du ska berätta för dem själv.
 • Var inte nervös runt henne, hon är precis som vilken annan tjej där ute.
 • Vet vad du känner, och du kan sluta med en stor tjej.
 • Om du inte gillar henne, ta första steget! Vanligtvis flickor tycker mycket om en killes mod om han är modig nog att kliva upp och fråga ut henne. Hon tänker, "Om han är modig nog att fråga, måste han vara en ganska värdig kille."
 • Försök att prata med andra tjejer som ser ut som "yours", om du inte känner samma som du känner med "yours", då du gillar henne.
 • Om du inte gillar henne, men hon inte gillar dig tillbaka, vänta ut det. Hennes känslor för dig kanske förändras.

Varningar

 • Reta henne inte, det kanske bara förvirra henne eller få henne att må dåligt över sig själv.
 • Om du har varit isär ett tag eller har haft ett förhållande sedan vara med henne dina känslor kan ha ändrats. Du kanske vill testa detta genom om din ursprungliga känslor tillbaka, försöka umgås med henne och se hur du känner sedan fatta ett beslut.