Wka

Hur vet jag om din flickvän är redo att kyssa dig

Vill du känna att du är redo för din tjej, men vet inte om hon är? Det är alltid viktigt att se till att din flickvän är redo för kyssen, annars din relation kan snart vara över, men det finns tillfällen när du kan kyssa din flickvän och hon kanske gillar det om du är i en bra eller pågående relation. Hursomhelst, vara beredd på ett ärligt svar. Om hon berättar shes på humör, är hon.

Steg

Hur vet jag om din flickvän är redo att kyssa dig. Titta på en romantisk film tillsammans som innebär kyssas.
Hur vet jag om din flickvän är redo att kyssa dig. Titta på en romantisk film tillsammans som innebär kyssas.
 1. 1
  Titta på en romantisk film tillsammans som innebär kyssas. Hur reagerar hon att titta på folk kyssa? Om hon kryper upp närmare dig, betyder det oftast att hon önskar att det var du, och hennes kyssar, en suck eller ett "awww" är också ett ganska bra tecken. (Notera: Ibland kommer tjejer säger "EWWWW," och menar det andra tider, de är bara retas Men om du inte har haft en, kommer hon förmodligen ge dig en ärlig reaktion, eftersom hon vet att du '.. Bevakar).
 2. 2
  Hur ofta fokuserar blicken på dina läppar? En flicka kommer bara stirra på dina läppar om hon tänker kyssa dig.
 3. 3
  Delar hon gärna dricker med dig? Detta är ett tecken på att hon är "bekväm" med munnen.
 4. 4
  Har hon tog upp det? Vad tror hon?
 5. 5
  Om du precis har haft en kram, kan hon hålla dig i ett par sekunder, ibland ganska nära till ditt ansikte. Detta är ett säkert tecken på att hon vill att du ska kyssa henne. Detta fungerar även om det inte är din första kyss.
 6. 6
  Om hon vilar sitt huvud på ditt bröst och tittar upp på dig när du kramar.
 7. 7
  Om hon är väldigt blyg och hon är din flickvän, sätta fingret under hennes haka, lyfter sitt ansikte till er och bara försiktigt hackar hennes läppar. Se till att ögonblicket är rätt.
 8. 8
  Om du bara fick gjort långsam dans och hon inte släppa taget och hon stirrar på dig, kyssa henne. Hon vill att du ska!
 9. 9
  Dessa är alla goda idéer. Några andra saker att titta efter är hon hålla armarna när du är tillsammans och saker som långa tystnader där ni båda bara stirra på varandra. Dessa är perfekta ögonblick att kyssa.
 10. 10
  Om hon någonsin nämnt något om att inte vilja kyssa dig, ta det i beaktande. Hur länge har det varit sedan hon sa något liknande? Var hon arg på dig? Hur gammal var du? Hade ni varit tillsammans väldigt länge? Bara för att hon har haft blandade idéer i det förflutna är inte en anledning att ge upp hoppet!
 11. 11
  En annan bra sak att komma ihåg är om hon någonsin kysste dig på kinden eller halsen. Detta är ett mycket gott tecken: Go for it!
 12. 12
  Om det är första gången också, var inte rädd! Börjar att gå för en kyss och upphörande kan antingen irritera din partner eller leda till en besvärlig tidpunkt. Om detta händer, och ett konstigt ögonblick uppstår, bara krama dem och försök igen senare.

Tips

 • När ni båda är redo att göra kyssen, se till att du är ensam! De flesta flickor skulle hata en "PDA" (offentlig visning av tillgivenhet). Plus, att vara ensam gör det mer speciellt.
 • Om du hamnar kysser henne se till att du håller henne. Detta kommer att ge dina händer något att göra. (Höll hennes ansikte försiktigt och skjuta bort hennes hår är en mycket trevlig touch.)
 • Du behöver inte vara ensam, men akta oss för andra, eller ens vänner gör något som kan vända dig både rött!
 • Om du verkligen är orolig, inte gå runt ser nervös. Om / när dina vänner nämna det, blir inte röda och säga något dumt - bara leende, och när du säger adjö till henne ge henne en puss på kinden, vänta med henne i några sekunder, och hon kommer att definitivt låta dig veta!
 • Min bästa insats är att ge henne en kyss på kinden, eller hon kanske faktiskt kyssa dig på kinden. Om hon gör och ser på dina läppar, det är nästan ett definitivt tecken hon vill att du ska kyssa henne.
 • Om hon avsiktligt går nära ditt ansikte, hon vill bli kysst!
 • Visa inte upp din flickvän till dina vänner för mycket de blir uttråkade.
 • Få andra människor att inrätta en kyss för dig. Det hjälper!

Varningar

 • Kysser inte människor som du inte kommer ut med - det är inte bra. Dessutom, om du är med en annan kompis, är det oförskämt att göra ut framför dem.
 1. Sätt din panna mot hennes och leende.
 2. Glöm aldrig att komplettera henne eftersom det kan göra henne mer bekväm med dig!
 • Om du känner att tiden är rätt och din flickvän visar positiva tecken på intresse, sedan gå för kyssen. Om hon drar sig undan, då hon inte är redo eller hon är blyg eller hon är rädd. Bara krama henne och försök igen senare.
 • Var försiktig med tjejer som vägrar kramar - det visar att de inte är intresserade av dig.