Wka

Hur undviker stör din upptagen pojkvän

När en person i förhållandet är mycket livligare än den andra, kan det sätta en enorm belastning på din relation. Du kan vara i olika livssituationer, en där din pojkvän har en massa saker på gång och du har en lättare schema och vill spendera din fritid med honom. Här är hur man hanterar denna skillnad på ett sätt som upprätthåller din relation, snarare än skador den.

Steg

Hur undviker stör din upptagen pojkvän. Ta reda på din pojkväns schema.
Hur undviker stör din upptagen pojkvän. Ta reda på din pojkväns schema.

Att känna hans schema

 1. 1
  Ta reda på din pojkväns schema. Detta kommer att låta dig veta när han är riktigt fri och när han behöver vara ifred för att gå vidare med saker och ting.
  • När inte närvara han skolan, resor för arbete eller har off-site arbete relaterade händelser? När har han idrottsutövande, inte när han fortsätta sina hobbys eller intressen? När är han på jobbet? De flesta av dessa tider är "off limits" för stör honom förutom tidigare överenskommelser och nödsituationer.
 2. 2
  Träna när hans schema kan tillgodose dina samtal eller närvaro. Detta handlar inte bara om gissningar, använd ditt sunda förnuft, samt be honom direkt om när han inte gillar att bli störd.
  • Tänk på rimliga tider då han kommer vara mest benägna att svara på ditt samtal. Om han måste gå upp tidigt på morgonen, kalla honom tidigt på kvällen innan han somnar istället för att hålla upp honom första.
  • Fråga honom om han har någon ner tid på arbetet / skolan / högskola eller när han gör saker som han inte har något emot att du ringer eller vrida upp för att säga hej. Kanske är han fri för lunch en gång i veckan, eller kanske han gillar att höra från dig på 16:00 på eftermiddagen. Men inte förutsätta inte, faktiskt be honom för hans preferenser.
 3. 3
  Undvik bända. När man frågar honom om hans schema, låt honom veta att det är så att du vet när du inte att bry sig. Men om han inte vill berätta för dig vad han gör varje sekund av dagen, undvika en inkvisition. Han har rätt till en fri tid utan att du behöver veta om det! (Lika, så är du.)

Att lita på honom

 1. 1
  Ta itu med dina egna osäkerhet. Om en av anledningarna till att du befinner dig oförmögen att sluta ringa eller skicka sms honom, eller ens dyka upp oanmäld, är att du inte litar på honom, är det dags att möta din osäkra beteende. Fråga dig själv om denna osäkerhet kommer ifrån och om han faktiskt har gjort något för att förtjäna din misstro. Om denna brist på förtroende är allt som kommer från dig, försöka ta itu med de skäl som du känner så osäker. Om du inte gör det, kommer han till slut känner kvävd.
 2. 2
  Övertygas av vad du vet. I avsnittet ovan föreslås att du reda på vad som schemat är. Detta bör vara uppmuntran nog att du kan lita på honom. Om inte, kanske ompröva varför du är med en kille som ger dig känslan så misstänksam.
 3. 3
  Respektera hans fria tid. Acceptera att hans familj och andra vänner är också viktigt för honom och att han måste tillbringa tid med dem också. Du kommer att få mycket mer respekt genom att vara lättsam och flexibel än du kommer genom att krävande och monopolisera sin fritid.

Minimering besvärande kontakt

 1. 1
  Minimera kontakt när det är troligt att bry din pojkvän. När du vet vad han gör, inser att han inte behöver din konstant telefonen ringa eller skicka sms för att avbryta honom.
 2. 2
  Ge honom en paus. Kanske plocka en dag och en tid att kalla honom, om han säger att han ringer dig, lita på honom. Ge honom en chans att ringa dig! Ge honom utrymme är viktigt, speciellt innan han beslutar att du är "för behövande".
 3. 3
  Ta frestelsen. Det kan vara svårt att inte kalla honom när du känner dig uttråkad eller behövande, så här är några saker att göra för att hålla dig från att ringa honom:
  • Radera alla textmeddelanden och samtal som du har gjort eller skickat till honom;
  • Lämna din mobiltelefon avstängd eller lämna det någonstans du inte är så att du inte frestas
  • Ta telefonen ur rummet så att du inte frestas sent på natten för att plocka upp den och göra några chattar
  • Om du har några bilder på honom, låg en kopia av hans "schema" bredvid bilden bara så att du kommer ihåg hur upptagen han är.
 4. 4
  Föreslå en schemalagd tid för att tala tillsammans. Till exempel kanske sena kvällar innan sängen, på flygplatsen, på väg hem, etc. Ta reda på när han inte kommer att störas av en chatt eller Skype-samtal. Mest av allt, vet när han inte tänka dig att vrida upp vid hans hus, objuden.
 5. 5
  Se hur länge du kan gå utan att kalla honom. Om du ringer ungefär fyra gånger om dagen, se om du kan gå fyra timmar utan att ringa, då fyra mer, sedan fyra mer - kan du gå fyra dagar? Han har en telefon, kan han se sina missade samtal, läsa hans texter och lyssna på röstmeddelanden. Han vet att du ringer, när han har tillräckligt med tid för att ha en trevlig pratstund med dig att han kommer. Going dagar utan att se ditt namn på sin nummerpresentatör kan göra honom nyfiken på vad du har haft för dig!
  • Efter ett par dagar utan att du buggning honom, kommer han att glömma att du var irriterande honom i första hand.

Vara så upptagen som han är

 1. 1
  Bevisa för dig själv att du inte behöver någon 24/7! Han har prioriteringar, så får några av dina egna. Världen och din lycka ska inte kretsa kring honom. Längtar bort över en pojke är inte attraktivt. Inte galen om han inte ringer dig 10 gånger om dagen. Ännu bättre, inte galen om han har en hektisk dag och kallar inte dig alls.
 2. 2
  Håll dig upptagen med saker du behöver göra. Säg inte att det inte finns något att göra för det finns alltid något som behöver göras! Städa upp och göra din tvätt, städa din garderob, tvätta bilen, ikapp med andra vänner, umgås med familjen, få tillbaka till en gammal hobby, gör ett projekt som du har tänkt att få gjort, motion, titta på en film, få någon att studera gjort, lära sig ett nytt språk, skriva en roman, etc. Det finns ingen ursäkt för längtar bort!
 3. 3
  Umgås med människor som får dig att tänka på honom och er relation. Inte alltid umgås med den vän som du bara prata med om dina relationer och diskutera allt. Tillbringa tid med vänner som delar andra intressen med dig. Om du har en vän som gillar musik kan du planerar att närvara vid en konsert tillsammans. Om du har en vän som gillar shopping du kan planera en shoppingrunda. Inte omge dig själv med möjliggörande vänner som uppmuntrar din behövande beteende mot din pojkvän.
 4. 4
  Inse att genom att vara upptagen själv, kommer han snart att se att du inte alltid kommer att binda ett gult band runt telefonen väntar på hans samtal. Gör planer med vänner och inte bjuda in honom. Dina relationer och planer utan honom är lika viktigt som hans relationer och planer utan dig.
  • Låt din pojkvän vet att du bryr dig och du vill prata, men kommer inte att tyna bort väntar på hans samtal. Han bör också vara medveten om att du också har ett liv och intressen och får inte kunna släppa allt när han äntligen ringer.

Några typiska utmaningar

 1. 1
  Undvik att göra negativa tolkningar när det finns inget att det. Förväxla inte han är upptagen med en passiv-aggressiv avskräckas. Om han gör tid för dig i hans fullspäckade schema någonstans, bör det trösta dig eftersom det betyder att han värdesätter dig och gör tiden. Genom att veta sitt schema, kommer du vara medveten om att han verkligen är upptagen resten av tiden.
 2. 2
  Å andra sidan, om han inte spendera någon tid med dig och du känner utanförskap, ompröva. Om du misstänker att han faktiskt driver dig bort och använder är upptagen som en ursäkt, backa helt. Din pushiness orsakar bara mer förvirring och kan leda till sorg. I vissa fall kan han vara gifta till hans jobb, affärer eller mål, och det kan vara riktigt svårt att konkurrera med en sådan målmedveten ambition om du inte är lika ambitiös och tycker det är okej att knappt se varandra.
  • Om du tillbaka av helt, kan han komma runt. Men du måste vara beredd om han inte gör det. Och om han inte gör det, det är hans förlust och det är en läxa för dig att leta efter män som kan tala om sina känslor i en relation i stället för att gömma sig bakom röstbrevlåda förrän kvinnan slutar ringa...
  • Var inte stalker som inte kunde ta tipset. Detta är destruktivt för båda era liv och du verkligen behöver för att gå vidare med din om det inte funkar med honom.
 3. 3
  Avsätt dina oroliga tankar och frossa i vad som är bra om relationen. Inse att de flesta män tycker kvinnor som har kontroll över sina egna liv och oberoende gör en bra match. Gå ut och leva ditt eget liv. När han inte ringa dig, båda har något intressant att bidra till konversationen.
  • Han vill inte känna att han måste trösta dig, göra ursäkter eller stå ut med hög underhåll varje gång han ringer.
  • Gör tala med dig en glädje och inte den spanska inkvisitionen.
  • Inte förhöra honom inte på varför han var sen ringa eller varför han inte kunde ringa i flera dagar. Istället, se föregående steg om att skapa en anropande kalender.
 4. 4
  Acceptera att vissa relationer bara inte fungerar. Du kan bli lyckligare i längden med någon annan som är mer känsliga för just dina behov. Du kan inte ändra någon att bli exakt som du letar efter och du kommer att bli olycklig om du hamnar gifta sig med en person som du trodde att du kunde "förändras till det bättre". Det beteende som du ser nu är vägledande för framtiden!

Tips

 • Sätta någon kommunikationsenhet bort och få ut av ditt hus för ett par timmar. Det spelar ingen roll vad du gör, shoppa, titta runt, gå till mässan, hitta nya sätt att få hem från jobbet eller skolan, gå besöka din mormor, gå på bio, till en park, till kyrkan - det spelar ingen roll, bara lämna!
 • Om du är orolig att du glömmer att berätta saker, skriva ner dem så nästa gång du pratar med honom har du mycket att prata om, detta trick kan göra för en trevlig lång konversation!
 • Ge honom tid att spendera med familjen eller vänner oavbruten.
 • Om du är en manlig läser detta, tänk gånger du kanske har avbrutit din upptagen flickvän eller pojkvän. Män kan vara behövande, alltför. Om hon eller han är att undvika dina texter och telefonsamtal, och du är en pojke, du är en behövande pojkvän! Omvänd pronomen för alla råd du ser ovan, och kom ihåg flickor ibland behöver utrymme, alltför.
 • Inse att det är inte så att han inte vill prata med dig - han förmodligen skulle om han kunde sluta klippa gräs, stoppa [infoga hårt arbete action här] eller sluta vinna över nya kunder för att göra sin nästa dollar.

Varningar

 • Har aldrig ringa sina vänner frågar om honom, tvångsmässiga till max!
 • Ring inte hans hus hela tiden för då hans familj kanske tror att du är galen, du ska bara vara buggning dem alla.
 • Om din pojkvän är upptagen eller om du inte kan hantera att ha en hektisk pojkvän, sedan bara dela upp.
 • Ingenting säger att bryta upp med en tjej snabbare än sin chef skriker på honom för dig att ringa eller stoppa genom för mycket.