Wka

Hur ser tilltalande framför din krossa

Vill du att din kärlek att gilla dig? Vill du se tilltalande och attraktiv så att han / hon finner dig attraktiv också? Då har du kommit till rätt ställe, läs vidare om du vill.

Steg

Hur ser tilltalande framför din krossa. Klä sig ledigt, bära en enkel t-shirt och byxor / byxor.
Hur ser tilltalande framför din krossa. Klä sig ledigt, bära en enkel t-shirt och byxor / byxor.
 1. 1
  Be cool. Var inte högt eller irriterande, vill du ha ett gott intryck på killen / tjejen. Ser inte ut som en uppmärksamhet sökare (vid / på någonstans t.ex. Facebook, personligen etc). Om han / hon ställer en fråga svarar och vara artig. Ställ öppna frågor som "Hur var din dag?" "Vad gör du ikväll" och "Vad har du för dig?". Se också till komplimanger. Säger saker som "Jag gillar verkligen ditt hår", "Hey, nice jacket" och "Du är riktigt bra på ______, jag önskar jag kunde vara lika bra som du". Komma nära dem.
 2. 2
  Klä sig ledigt, bära en enkel t-shirt och byxor / byxor. Du vill inte gå över toppen på din outfit, accessoarer / smycken om ville. Om du är en pojke, hålla håret snyggt, snyggt och luktar trevligt. Det finns inget värre än att ha en kille som inte tvätta eller kamma håret. Och om du är en tjej, få ner det om just tvättat eller lägga den i en hästsvans / fläta om oljig.
 3. 3
  Var artig. Säga 'hej' när du är med dem att le och göra ett samtal, om du ute inte titta på andra killar / tjejer flirtatiously när du går förbi, vill du inte honom / henne att tro att du är inte intresserad av honom / henne. Se till att du håller ett bra samtal och inte säga något "konversation mördare" när du bara få in på det. Men när det börjar blekna bort, inte starta upp den igen, kan det bli irriterande. Om han / hon inte har något emot.
 4. 4
  Le mot honom / henne när han / hon ser dig, inte skratta åt allt han / hon säger att de kan bli irriterade. Fråga dem om sig själva. Ta reda på vad deras favorit typ av musik, mat / dryck, program, film / film.. etc. Han / hon kan även berätta om någon liten individ rolig sak om henne / honom.

Tips

 • Om du gör ett misstag inte oroa dig, fortsätt bara med vad du än gör. Han / hon bör förstå.
 • Om du är en kille bär en deodorant, vill du inte svettiga armhålor kring en flicka - det är inte attraktivt.
 • Ändra inte för honom / henne, han / hon skulle vilja dig som du är.
 • Du kommer att vara väldigt nervös när du är med dem så försök att inte göra några misstag och slappna av. Det kommer säkert att vara en annan person du tycker ändå.
 • Du ska veta när det är dags att sluta göra konversation, vill du inte gå överbord.
 • Om du är en tjej, ha lätt make-up eller ingen alls, tycker killarna inte flickor som täcker sina ansikten i make-up för att försöka se vacker. Håll det naturligt.
 • Om du råkar röra vid hans / hennes hand inte gå klarrött, säga förlåt om han / hon märkt eller bara säga förlåt och hålla masken, eller leende om du är bekväm med det.
 • Le mot honom / henne artigt.

Varningar

 • Om du är en kille inte kan ringa flickan du vill "gumman" eller "Babe" detta kunde bara sätta dem - även om du inte kommer ut med dem.
 • Försök inte för hårt. Var inte gör det uppenbart att du gillar dem vid första ögonkastet eller du kan vara irriterande dem, utvecklas långsamt.
 • Var inte ta någon annans kärlek borta, vill du inte att starta något.