Wka

Hur ser enkelt elegant

Alla vill veta hur man klär söta och leta lämpliga för vad livet ger, så om det är du sedan hålla behandlingen.

Steg

Hur ser enkelt elegant. Välj kläder som smickrar dig.
Hur ser enkelt elegant. Välj kläder som smickrar dig.
 1. 1
  Välj kläder som smickrar dig: de ska passa och vara snyggt och rent med en skarp utseende. Be en opartisk vän eller en expedit om du inte är säker på att en outfit passar dig.
 2. 2
  Ha alltid ett par outfits förberedd. På så sätt behöver du inte spendera massor av tid rifling igenom din garderob för vissa händelser.
 3. 3
  Välj vad du vill. Om du gillar att klä preppy, en polotröja eller två är ett måste. Tyck vad du bär, kläder ska vara roligt.
 4. 4
  Håll dig uppdaterad med de senaste trenderna, så att du vet vad som är aktuellt och vad som inte är. Kontrollera modetidningar och sätta din egen twist på saker! Också hålla några söta saker som kanske inte är i stil nu, men skulle kunna ha en chans att vara ganska trendigt i några år. Bara se till att de kommer att passa.
 5. 5
  Lägg ett par tillbehör - till exempel en klocka, halsband, band eller bälte.
 6. 6
  Vet att god kvalitet skor är ett måste. Bära något som passar din personliga stil samt kläderna du bär.
 7. 7
  Gå inte över toppen (till exempel inte bära alla leopard).
 8. 8
  Försök att inte se fake, inte bära något om det inte är du.
 9. 9
  Var djärv och unik! Om du gillar leopardmönster, prova att gå till en leopardmönstrad pannband. Prova intressanta kombinationer, som en kofta med en kjol eller baggy linne med hög midja skinny jeans.
 10. 10
  Gå för omväxling. Till exempel, om du gillar rosa, prova olika nyanser, inte bara bubblegum rosa, det är dammigt rosa, ljusrosa, chockrosa, etc.
 11. 11
  Köp mer än ett par jeans, ett dressat par, en tillfällig par, en "utomhus" par (särskilt praktiskt när camping), och en "hemma" par. Jeans är livräddare, särskilt på de dagar som du inte kan hitta något att ha på sig. Prova jeans med någon topp, ett gulligt par skor, kanske ett bälte, och off you go!
 12. 12
  Mix 'n' match från tidigare säsonger.
 13. 13
  Svarta byxor och denim är obligatoriska!
 14. 14
  Kontrollera sparsamhet butiker och försäljningsställen rabatt, bör stil inte vara dyrt.
 15. 15
  Kontrollera att du har kläder: det betyder kläder som går bra med varandra.
 16. 16
  Ibland är det bättre att satsa på kvalitet än kvantitet. Bättre att ha en outfit med riktigt bra kvalitet än två outfits som faller sönder efter ett par tvättar.
 17. 17
  Betala inte lyssna på vad folk säger är "snygg". Bara klä hur du tror att du ska klä, och skapa en stil av dina egna.
 18. 18
  Bär inte smink som är för mörkt för din hudton. Det gör att du ser ut som du har ett smutsigt ansikte eller få dig att se klart ointressant.
 19. 19
  Nagellack behöver inte matcha dina kläder alls. Det är ett område att styla sig själv.
 20. 20
  Om du bär en outfit som du anser dressat eller extra snyggt, fixa håret på ett sätt som är lika unik som outfit själv.
 21. 21
  Inte än gör, men inte under gör också. Om det är din stil, gå för det! Alla har sin egen stil. Make up går oftast bra med kläder, men lägg inte för mycket, eller du kommer att se ut som en docka.
 22. 22
  Visa inte för mycket hud (precis som mycket klyvning eller bakåt). Om du gör för mycket, kommer folk tro att du är en person som inte bryr sig vad de har på sig.
 23. 23
  Gå inte till butikerna där de flesta människor går till. Det gör ibland människor ser likadana ut. Gå till olika butiker, även sparsamhet butik om det behövs.
 24. 24
  Var dig själv.

Tips

 • Kom ihåg, efter trender inte alltid gör dig snygg. Sann stil beror på att plocka och välja - Du bör ha vad du tycker smickrar dig och passar din personlighet.
 • När du känner att du behöver uppdatera din garderob lite, titta igenom din garderob och försöka hitta ett sätt att bära något som du redan har på olika sätt istället för att omedelbart gå shopping.
 • Låt aldrig kläderna du bär. Din personlighet är vad som ska lysa igenom, inte personlighet dina kläder!
 • Kör till köpet bin! Du kommer bli förvånad över vad du hittar! Bara för att de är billigare, betyder inte nödvändigtvis att de är unwearable! Också kolla sändning butiker och garage försäljning. Du kan hitta många söta, unika saker för en bråkdel av det ursprungliga priset!
 • Inte bara gå till Hollister och Abercrombie, eftersom alla andra gör. de är inte den mest originella, och därför inte alltid ser enkel.
 • Du behöver inte ha kläder från alla de nyaste eller hetaste designers. Leta efter de enklare bitar från nedre änden butiker, liksom enkla t-skjortor och blusar, och sedan klä upp dem med de ibland dyrare tillbehör och / eller jackor.
 • När du använder halsband och / eller tillbehör, använd dem i färger som är i eller gå med din outfit!
 • Gör med vad du har, mixa och matcha gamla kläder, eller redesign och par gamla jeans
 • Läs mode avsnitt i en mängd olika tidningar, såsom Cosmopolitan och Glamour för gals, och GQ för killarna. Samla tips, uppmärksam på vad du gillar och ogillar.
 • Den här är från en tjej precis som dig: det kan vara pinsamt, men sparsamhet butiker är ett måste. Aero, Hollister och Abercrombie är alla lika, och alla bär dem. Särskilt i välbärgade områden, kan thriftaffärer vara riktigt händig.
 • Fler tips hittar du på The stil dagböcker.

Varningar

 • Gå inte naken, bära vissa kläder! Att gå ut i en lågt skuren tube top och shorts booty är inte snygg.
 • Var inte trashy, om du hellre vill dö än att låta dina föräldrar se vad du bär, då inte bära den!
 • Var sann mot dig själv eller du kommer inte känna sig bekväma.
 • Välj inte kläder bara för att andra människor gillar dem. Ha din egen stil, leva på det sätt du vill.