Wka

Hur man vinner en kille tillbaka efter dumpas

Han dumpade dig. Men du vill ha honom tillbaka. Att vinna en kille tillbaka efter att han bröt upp med dig är inte en lätt uppgift. Det tar tid, engagemang och en allvarlig motivation att göra. Här är Google att vinna en kille tillbaka efter dumpas.

Steg

Hur man vinner en kille tillbaka efter dumpas. Vill du verkligen att vinna honom tillbaka?
Hur man vinner en kille tillbaka efter dumpas. Vill du verkligen att vinna honom tillbaka?
 1. 1
  Vill du verkligen att vinna honom tillbaka? Varför? Kanske ska du bara gå vidare.
 2. 2
  Reflektera över varför han dumpade dig. Vill du göra något som han inte kan stå? Finns det konkreta förbättringar som du bör göra i ditt liv? Har han dumpar dig eftersom han ser någon annan? Gjorde någon som en förälder plats press på honom att lämna dig? Är detta bara grupptryck? Om omständigheterna kring anledningen till att han dumpade dig inte förändrats han kommer att sluta dumpa dig igen. Eller ännu värre, kan han sträng du tillsammans eftersom hes redan uttömt sin förmåga att vara uppriktig mot er när han dumpade dig första gången.
 3. 3
  Ofta killar ångrar att bryta upp men socialt vet inte hur man ska rädda ansiktet. Ibland kan du inte riktigt förstår vad du har tills dess borta. Ibland för att få honom att köra tillbaka behöver du bara ge honom en chans en anteckning som säger att a) du är ledsen saker inte fungerade b) i den utsträckning som någonting var ditt fel, att ni kommer att göra bättre om de får chansen c) du fortfarande är kär i honom d) ringa mig när som helst.
 4. 4
  Ibland tar det tid. Ju äldre du är, desto längre tid tar det. Sedan finns det en ålder där det inte tar lång tid något mer. Men när väntan är över, måste du göra steg för att se till att det inte händer igen. Om det var ett missförstånd, måste du upprätta sätt att förebygga ett missförstånd i framtiden.
 5. 5
  Anslut ditt liv med hans. Har några intressen som sport, klubba etc., som du delar med honom. Du kommer att fortsätta att träffa honom.
 6. 6
  Organisera ditt liv. Har intressen som inte har någonting att göra med honom. Det skulle vara något nytt och intressant för honom. Var fokuserad på dig själv. Spendera tid att se bra ut. Ha alltid ditt eget liv. Detta gör att du alltid har något intressant att prata med honom om.
 7. 7
  Inte spela spel med din relation. Mystery är underbart tills dess borta så finns det ingenting kvar. Bara vara dig själv, men kom ihåg att du kan använda en liten självförbättring också. Förväntar oss detsamma från honom.
 8. 8
  Var inte en dörrmatta. Dess bra att låta honom veta att du är tillgänglig för honom och vill bli ihop med honom. Gör inte detta faktum i mitten av ditt liv. Det finns gott om fisk i havet och du kanske upptäcker att du har vuxit bortom denna relation och en annan kille skulle passa dig bättre.

Tips

 • Ge dig själv tid att läka

Varningar

 • Titta inte alltför desperat