Wka

Hur man väljer en bra scen namn för myspace

Det ökande antalet scen ungar förekommer på MySpace är upprörande och du vill sticka ut. Plocka något originellt men scenen kan vara svårt, men med dessa steg kommer du snabbt få ett nytt namn att lägga till din bild.

Steg

Hur man väljer en bra scen namn för myspace. Skriv ditt förnamn ner på ett papper.
Hur man väljer en bra scen namn för myspace. Skriv ditt förnamn ner på ett papper.

"Random" Metod

 1. 1
  Skriv ditt förnamn ner på ett papper.
 2. 2
  Skaffa en ordbok eller synonymordbok. Öppna upp det till en helt slumpmässig sida.
 3. 3
  Välj ett nummer från 1 till 25. Räkna varje ord tills du hittar det ord som är det nummer som du valde i sista steget. Till exempel, låt oss säga att du väljer 18. Du skulle räkna varje ord tills du hittar det 18th ordet. Om du får slut på ord att räkna till det nummer du valde, börja om igen i toppen. Inte gå till nästa sida.
 4. 4
  Sätta ord på ditt namn efter vilken typ av ord är det (adjektiv, substantiv, verb eller adverb). Om det är ett adjektiv, kanske du vill sätta den framför ditt namn. Om det är ett verb, kan du sätta den framför ditt namn i nuvarande form (t.ex.: Living Stephanie). Om det är ett substantiv, kan du säga något i stil med, "* insert name here * loves * insert substantiv här * (t.ex.: Melissa älskar bananer).
 5. 5
  Om du inte gillar det du valt, upprepa processen.

"Pop Culture" Method

 1. 1
  Vissa scennamnen är inspirerade av band. Försök Dance Danny Dance! som bandet "Dance Gavin Dance! ', Play Emma Play! gillar bandet PlayRadioPlay;! eller nevershoutkellie! från bandet Nevershoutnever!
 2. 2
  Använda ett efternamn från en populär film eller band mellan scen barnen. Försök Sabine Darko (från 2001 kultfilmen Donnie Darko), Jeannie Saporta (från Gabe Saporta av Cobra Starship), etc.

Övriga idéer

 1. 1
  Använd en smart ordlek. Detta fungerar särskilt om du namn slutar på "on" som passar i fras som används "i" och "på". Om du heter Allison ändra det till Allison Wonderland.
 2. 2
  Använd din sista initial och ditt förnamn. Detta är en ovanligt använt scennamn modefluga. Exempel är som Anita K, Betsy O, Felicity P, Carlie V, Thora A, osv
 3. 3
  Använd en fras helt annorlunda till ditt namn. Till exempel, kan du sätta det som något liknande, Mel.hates.you, CupidKyle etc.

Tips

 • Ibland kanske du tror att du är original, men sanningen är, kan du inte. Du kanske vill söka på MySpace ordet du plockat och se hur många namn kommer upp. Om mer än 115 resultat dyker upp i dina resultat, är det inte särskilt originellt.
 • Försök att välja ett namn som ingen annan har. Att vara unik är nyckeln till att bli accepterade.
 • Varumärken används när du har nått kategorin "MySpace Celebrity" och du har ett eget namn. Om ett liknande namn är varumärkesskyddade redan, kan du bli kallad en posör.
 • Försök att hitta ett utländskt efternamn och använda det. Kom också ihåg att bara för att du vill ha en scen namn betyder inte att det måste vara upprörande.
 • Lägga extra bokstäver för ditt användarnamn är alltför häftigt (t.ex.: Allice, Caarla). Just Överdriv inte. Till exempel, inte sätta varje bokstav i ditt namn tre gånger i följd. Inte bara det ser dumt, det gör du ser ut som du försöker för hårt.
 • Försök att söka efter "alternativa" baby namn för att få något annat
 • Utnyttja platser för baby namnen, de är en stor hjälp.

Varningar

 • Om du ser någon med samma namn ex.Jennifer.Jealousy, Jamie.Jealousy eller Backwards.Brittany, stjäl inte it.People blir upprörda och du kommer att få haters. INTE>
 • Undvik ord som "Gore", "Exorcisten", "skräcken", "Scene", "Suicide", "Suffocation", "Massacre", "mord", "katastrof", etc.
 • Detta kan vara svårt om du har ett unikt förnamn. Om du vill, kan du bara gå genom ditt smeknamn, eller ta något som låter nära ditt namn.
 • Bli inte upprörd över människor som "kopierat" ditt namn. Andra människor kommer att kopiera inte> ditt namn och bara få en annan innebörd för vad det betyder för dem. Starta en kamp om ett namn är inte ett bra sätt att öka din popularitet.
 • Använd INTE ett namn som redan är upptaget! Om ditt smeknamn är Kiki, inte våren för namnet "[[Titta Liksom Kiki Kannibal]" eller "Kiki Kannibalistic". Dessutom, om ditt namn är Allison, ska du inte använda namnet "Allison Wonderland" som det också tas. Eller Mel.hates.you, eller Sez Självmord, eller Sabi Savvy. Det kommer bara få dig haters, och du kommer att kallas en bluff. Kallas en falsk kommer inte öka din popularitet alls! Det kan även skada dina känslor.

Saker du behöver

 • Papper
 • Blyertspenna / Pen
 • Dictionary
 • Thesaurus