Wka

Hur man utför en striptease

En striptease är det perfekta sättet att göra din pojkvän eller älskare vill ha dig ännu mer. För att ge din man en sexig striptease, är att förbereda allt du har att göra med de rätta kläderna och tar bort dem på det mest kvav möjliga sätt. Om du vill veta hur man gör en striptease som kommer att göra din man - eller någon man - vill du det ögonblick du kliver in i rummet, följ dessa steg.

Steg

Hur man utför en striptease. Plocka den perfekta ytterplagg.
Hur man utför en striptease. Plocka den perfekta ytterplagg.

Ställ scenen

 1. 1
  Plocka den perfekta ytterplagg. Innan du planerar din striptease, måste du hitta den perfekta ytterplagg. Gå igenom din garderob, eller ens ta en tur till en sexig-plagg butik, och hitta något som gör det mesta av dina tillgångar. Det kan vara en konservativ kostym som lämnar mycket till fantasin, eller en sexig sommarklänning. Här är några saker du bör tänka på när du söker efter den perfekta outfiten:
  • Välj något som du enkelt kan ta bort. Plocka inte något med tusen otympliga knappar som tar en timme att ta bort, eller något som är så hårt att du behöver en gaffeltruck för att ta bort det från din klyvning.
  • Välj något som är sexigt, men inte så provocerande att du lämnar inget åt fantasin.
 2. 2
  Bära rätt underkläder. Dina underkläder måste vara lika sexig som din faktiska outfit. Välj en behå som gör din klyvning sticker ut, och tight svart underkläder eller en rem. Tänk underkläder som är Lacy eller något se-igenom.
  • Strumpor med strumpeband är ett måste för en striptease. Du kan gå för klassiska nätstrumpor, strumpeband med en sexig mönster, eller ens strumpeband med en krati söm upp ryggen.
 3. 3
  Sätt på ett par killer skor. Att välja ett par skor ska vara enkelt. Ju högre och tunnare klack desto bättre dina vader och ben kommer att se ut. Svarta skor fungerar bäst för en strip tease. Bara se till att skorna är något som du faktiskt kan gå i. Om du har köpt ett par nya för tillfället, bryta dem i lite först.
 4. 4
  Ha kvav hår. Ditt ansikte och hår ska se lika sexig som resten av din outfit. Låt håret hänga ner på ryggen, eller dra den i en lös knut som du kan riva upp under striptease. Ditt hår ska se lite rörigt och sexig, men ändå tillräckligt ren för någon människa att vilja köra händerna genom det.
 5. 5
  Bär sexig makeup. Bär mörk skugga som framhäver dina ögon, svart mascara och ett mörkt rött läppstift eller läppglans som gör dina läppar ser läcker och kissable. Du behöver inte gå överbord på makeup, men du bör bära mer än du gör naturligt - stripteases är inte en vanlig affär.
 6. 6
  Dämpa belysningen. Nu när du har din sexiga outfit och titta, dämpa belysningen genom att lämna de flesta av dem, kasta en ljus halsduk över dina lampor, eller bara genom att tända några ljus.
 7. 7
  Sätta en stol i mitten av rummet. Den som hört talas om en striptease utan en stol? Välj en stol med en rygg och en som du bekvämt kan plantera en fot på.
 8. 8
  Förbered lite sexig musik. Om du vill sparka din rutin upp ett hack, slå på någon sexig R & B, eller vad musik får dig på humör. Välj något som inte kommer att vara för långsamt eller för fort - din striptease måste hålla takten i musiken. Om du spelar musik, se till att du har tillräckligt så att du inte får slut på låtar precis som du når crescendo av din strip tease.
 9. 9
  Släpp loss. När du gör dig redo att visa upp dina grejer, måste du ta bort alla hämningar. Visualisera din sexigaste själv och förbereda sig för att ta sig till jobbet. Om du har några tvivel om din kropp eller dina prestationer, det ska visas på ditt ansikte det andra du steg under (dim) spotlights. Och om du behöver ett glas vin eller två för att arbeta upp till det, så hey, vem dömer?

Ta bort det

 1. 1
  Kliv in i rummet som en professionell. Promenera mot din man genom att svassa som du är på en katt promenad, flytta den ena foten framför den andra med tillförsikt. Håll huvudet högt och hålla axlarna bakåt och låter bröstet vara front-och center. Håll en hand på din höft.
  • Du kan även sluta att gyrate kroppen över sidan av en vägg innan du flyttar in mot mitten av scenen.
 2. 2
  Upprätthålla en sexig uttryck. Det är inte tid att vara tystlåten. Behåll ögonkontakt när du inför din man, och inte rodna och titta bort. Håll dina läppar lätt särade, så de ser ännu mer kvav. Och vad du än gör - inte skratta. Oavsett hur dumt eller ut ur din komfortzon du känner, kommer ingenting döda stämningen snabbare.
  • Men du kan bara ge en antydan om ett sexigt leende när du är på väg att göra något varmt, gillar ta bort ett annat klädesplagg eller smeka brösten.
 3. 3
  Ta bort din topp. Vänd dig bort från de män och ta bort din topp eller klänning som du fortsätter att röra på kroppen. Sedan vända medan du håller plagget och göra intensiv ögonkontakt med din man eller de män i publiken. Ta plagget och försiktigt kasta den i din mans riktning.
  • Om du bär en klänning, sedan hoppa över nästa steg, men om du bara tog av en topp, sedan gå vidare till nästa steg.
 4. 4
  Ta din kjol. Först gyrate lite, genom att flytta dina höfter upp och ner, och flytta händerna upp och ner sidorna av din kropp, smeker dina höfter och mage. Sedan, vända, böja något framåt, haka tummarna i din kjol och böja med baken mot din man som du rullar ner din kjol.
  • Låt din kjol falla till marken och sparka den åt sidan.
 5. 5
  Arbeta din kropp. Flytta runt lite mer, gå runt båda sidor av stolen, trycker dig upp mot ryggen, och fortsätter att flytta upp och ner samtidigt smeka din kropp. Kasta ditt hår tillbaka, slicka dina läppar, och underhålla din kvav uttryck. Titta upp i taket när du smeker dina bröst, och visa vad en stor tid du har.
 6. 6
  Sparka av dig skorna och ta av dina strumpor. Lätt avspark hälarna medan placera ena foten på stolen, visa upp dina vackra ben. Se till att hålla din häl i närheten - du behöver dem snart igen. Stroke benet med händerna. Sedan, sakta rulla ner strumpan och kasta den till din man eller till publiken.
  • Upprepa detta steg med andra benet, tills benen är kala och allt du bär är din behå och underkläder.
 7. 7
  Sätt dina skor igen. Sänk försiktigt fötterna tillbaka i skorna, en i taget. Du kan hålla fast vid stolen om du behöver hjälp, så länge du fortsätter att se sexig. Den striptease blir sexigare om du håller dig till hälarna.
 8. 8
  Ta av dig bh. LOSSA bh tills det bara täcker brösten, och håll den där. Vänd dig att visa upp din nakna rygg, och sänk bh och kasta det åt sidan. Först täcker brösten med händerna, gyrate, och fortsätter att smeka dem. Sedan, sakta flytta händerna från brösten, och vänd runt så att du inte visar för mycket på en gång.
  • Vrid tillbaka för att möta män, och låt dem se din sexiga kropp.
 9. 9
  Ta av dina underkläder. Vänd runt och dra ner dina underkläder, var noga med att lämna dina skor på. När du vänder dig till fronten, först, täcka dig med händerna, och sedan flytta dem bort från dina privata delar att smeka resten av kroppen. Låt alla se hur sexig du är, när du flyttar runt endast iklädd höga klackar.
 10. 10
  Kick off hälarna. Slicka dina läppar och sparka hälarna över rummet tills du är helt naken. Och sedan, förbereda för vad som händer - massor av tips från mängden, eller en sexig session med din man.

Varningar

 • Inte helt tömma dina kläder din kropp, annars är det inte en strip tease längre, det är bara strippa.
 • Om du vill ha en kroppsstrumpa, välj en som är lätt att komma ur. Om inte, kan du enkelt få trassliga och showen kommer att bli en katastrof.
 • Gå inte överbord med någonting, din klädsel, din rutin, något. Håll dig till att vara dig själv.
 • Om detta kommer att ske i en video, var försiktig som ser den, där du lämnar din videokamera och var du sätter på videon.