Wka

Hur man tar emot kärlek

Treasure den du får framför allt. Det kommer att överleva länge efter ditt guld och god hälsa har försvunnit -. Og MandinoNär det är svårt att ta emot kärlek av rädsla för konsekvenserna av att låta ner ditt försvar, kan det vara så att du gömmer sig bakom, stolthet, eller försöker att vara alltför känslomässigt starkt, så att du inte behöver möta den eventuellt gör ont att kärleksfull kan medföra eller vänd aspekter om dig själv som du inte gillar. Det är viktigt att lära sig att ta emot kärlek och att inse att du är älskad också, så att din egen självkänsla kan vara hela. Här är några tankar som hjälper dig att lära dig att ta emot kärlek och hur man håller den.

Steg

Hur man tar emot kärlek. Sluta frukta förlust.
Hur man tar emot kärlek. Sluta frukta förlust.
 1. 1
  Lita människor när de säger att de älskar dig. Vare sig det är en intim relation, en vänskap, eller ett familjeförhållande, är det viktigt att acceptera kärleksförklaring till nominellt värde. Om du driver undan gåva av sin kärlek för dig eftersom du är rädd att de inte menar det, då du hindra dem från att ha en chans att bevisa att de gör. Det kan också driva bort dem från dig, så att om du ångrar dig kan det vara för sent.
 2. 2
  Sluta frukta förlust. En vanlig anledning till att inte kunna ta emot kärlek är tidigare erfarenhet av att förlora någon du älskade, oavsett om det var från döden, ett break-up, eller av någon annan anledning som har ärrad dig. Om du spenderar hela ditt liv trycka undan kärlek ges till dig på off-chansen att personen som erbjuder det skulle dra tillbaka det, kommer du att känna alltid cynisk och, vilket inte är en bekväm och lycklig plats att vara. Istället, omfamna den kärlek som de erbjuder och gå med strömmen, väntar dem som erbjuder du älskar att bo runt.
 3. 3
  Älska dig själv. Detta kan vara det svåraste steget av alla, men om du inte älskar dig själv så mycket, tar emot kärlek omöjligt eftersom du inte tror att du förtjänar det. Om detta är fallet, börja arbeta på varför du inte kan älska dig själv så bra, inklusive att söka hjälp för att undersöka de frågor som om det behövs. Kom ihåg att varje människa är speciell och att du är mycket förtjänar kärlek.
 4. 4
  Låt kärlek in och blockera inte det. Bara öppna ditt hjärta, och vårda det faktum att andra människor bryr sig så mycket om dig att du är ansluten, behövs, ville, och ingår i de angelägenheter och andras liv. Att vara öppen och mottaglig för kärlek från andra kan läras med praktiken, förutsatt att du inte låter cynism och seghet ta över. Låt ned några av dessa försvar och stolthet och låta andra veta att du gillar deras djupa vård och stöd för dig. Och glöm hålla poäng, älska andra, även om det inte är besvarad. Som en stor mänsklig familj, det håller att gå runt och vi får tillbaka det igen ändå.
 5. 5
  Akta röster samhälleliga negativitet. Social konditionering har en vana att göra oss känner försiktig med att skämmas över och öppet acceptera komplimanger, generositet, omtänksam, och snäll handlingar, så att vi ses som girig, högmodig, eller självisk. Tryck inte undan den vårdande, underbara saker folk har att säga om dig bara på grund av sådana negativa överlägg, vara tacksamma och omfamna den kärlek ges ut av andra i alla dess former. Att göra något annat är att blockera mottagandet av kärlek.
 6. 6
  Visa kärlek. Ta emot kärlek är också om. Kyssa din make och barn, krama dina vänner, förgyller dina kollegor, säger vänliga och gratis saker att domstolstjänstemän livsmedelsbutik. Gör detta regelbundet.
 7. 7
  Titta experter på att ta emot kärlek. Barn är experter på att ta emot kärlek eftersom de accepterar det som sägs till nominellt värde och visa emot kärlek som naturligt. Vad är också naturligt att kunna ta emot kärlek skapar en balans där man ger och tar emot i lika hög grad. Ta del av hur barn hanterar detta vackert - de ber om hjälp när det behövs, ger de hjälper när du tillfrågas. De erbjuder komplimanger utan en tanke och de accepterar till nominellt värde de komplimanger som de ges. Re-learning som en gång var medfödd för du kan återställa en hel del glädje och tillit i ditt liv.

Tips

 • Dela dina känslor. När sanna känslor är delade, är ett förtroende skapas, band skapas och vänliga miljön blir tillgängliga som fungerar som en katalysator för att ta emot och ge kärlek.
 • Många religioner hjälp med förståelsen av att ta emot kärlek, om du har en viss tro, följa den undervisning den espouses om att ta emot och ge kärlek. Även om du inte tränar en viss tro, det finns många stora tänkare vars visdom kan lära dig mycket om mottagning av kärlek.