Wka

Hur man skriver en hemlig beundrare brev till din kärlek

Det finns många sätt att ansluta med flickan du gillar. Sanningen skall fram, att flickor av någon typ som känner ganska eller älskade en gång i en stund, vare sig de erkänner det eller inte. Stärka hennes självförtroende med dessa tips och knep.

Steg

Hur man skriver en hemlig beundrare brev till din kärlek. Börja med att skriva en enkel anteckning.
Hur man skriver en hemlig beundrare brev till din kärlek. Börja med att skriva en enkel anteckning.
 1. 1
  Börja med att skriva en enkel anteckning. Men, måste du vara noga med att inte verka som en stalker. Idag är det en stor turn-off för någon tjej. Gör det inte känns "mystiskt" eller "freaky" som du tittar på henne. Försök enkelt och subtilt förklara dina känslor, och gör ett försök att skriva din name.For exempel skriva ungefär så här: Hej, (namn här). Du är en av de vackraste flickorna i skolan. Tänk på det och tror inte någon som säger att du är not.Sincerely, (skriv namn på penna och klottra ut, eller kanske radera om i blyerts, för att låta henne veta att du är äkta och tänkte berätta för henne dina känslor och du " re inte bara en stalker) Detta är ett utmärkt sätt att låta en tjej må bra. Med detta lilla tecken på att någon person är ute och är villig att älska henne och tror att hon är ganska lämnar henne le i flera dagar.
 2. 2
  Ta reda på var sitt skåp är och trä den på det, eller vara kreativ och glida i en av hennes böcker, bara vara noga med att inte lägga den i en riktigt konstig plats som kommer att få henne att känna sig obekväm.
 3. 3
  Lämna subtila antydningar om att det är du, inte lämna henne hängande. Skriv "se dig i kemi" eller "ser dig på bussen" att lämna henne gissa.
 4. 4
  Försök att lämna noter på platser som du är i. Som i en klass du båda delar, särskilt om hon är bredvid dig. Om hon är glad att få en hemlig beundrare brev och glad att någon känner så här, kommer hon berätta allt, vilket är ett gott tecken. Om hon agerar irriterad, har du förmodligen har gått för långt och bör sluta. Sluta inte omedelbart, eller hon kommer att få tipsade.
 5. 5
  Försök att se hennes reaktion. Om hon är glad, lita på mig, det är ett gott tecken. Oavsett om hon gillar dig eller inte, kommer hon apreciate de speciella små steg du tog för att göra henne lycklig och känna sig älskad. Om hon ser irriterad, till dess en bra idé sluta gradvis. Försök be om ursäkt i ett av dina senaste anteckningar och se hennes reaktion när hon läser den. Om hon gillar den extra uppmärksamhet, kommer hon försöka mycket hårt för att ta reda på vem du är, men om hon ser lättad, har du gått för långt i hennes sinne och du bör glömma noterna. Om hon berättar för sina vänner direkt, är hon glad och vill veta mer.
 6. 6
  Om du ser att hon försöker verkligen hårt för att ta reda på hennes hemliga beundrare, lämna henne en anteckning som säger "träffa mig här (då tid och plats)" inte komma ut och säga ditt namn. Var noga med att inte ge bort det. Om hon inte känner på samma sätt som hon kommer att försöka ignorera dig eller retas med dig och göra roliga. Om hon gör det kommer hon först försöka se om du är seriös. En av en flickas mest rädd för när hon får en anmärkning är om den "hemliga beundrare" verkligen gillar henne eller inte, eller om han bara försöker få sina förhoppningar upp bara för att se henne falla.

Tips

 • Säg inte elaka eller kränkande saker.
 • Försök att lämna anteckningar på en offentlig plats så att du kan titta på hennes reaktioner (ovan), och det kommer inte kännas konstigt att du är där. Till exempel, i hemlighet glida den i sitt skåp och när hon öppnar sitt skåp för att se anteckningen, öppna din eller prata med vänner i samma hall. Titta inte direkt på henne, eller hon kommer att få tipsade.
 • Det hjälper om du är vän med henne. Om hon är upphetsad, flippade eller äcklad, kommer hon att berätta sina känslor om anmärkning, och du ska kunna få tips om man ska fortsätta eller sluta.
 • Om hon är i dig, kommer hon att försöka få mer information av dig, som att be dina åsikter, eller fråga dig vem du tror det är. Ge inte en rak "ja" eller "nej" svar på en av hennes förslag. Då hon vet att det är du. Istället säger ja, eller nah skämtsamt. Om hon hoppas det är du, kommer hon frågar inte om det är du, kommer hon fråga om du vet något, ge henne subtila antydningar du vet lite något. Ta ett intresse för hennes tankar och åsikter, liksom vem hon hoppas att det är. Om hon tittar på dig som om hon vill mer, bara se tillbaka på henne, subtilt antyda att du vet vem det är, utan att ge bort det. Se till att du inte säger någon annan, kommer det att blåsa dina chanser för gott. Också vara beslutsam att det faktum att du inte kommer att berätta för henne vem det är. Detta kommer att lämna henne gissa, och om hon gillar dig, kommer hon vara kvar i hopp om att det faktiskt är du.

Varningar

 • Om hon frågar dig, förnekar inte det. Om du verkligen gillar henne att du aldrig borde skämmas. Oavsett om du är hennes hemliga beundrare eller inte, alltid stå upp för vem du gillar och inte förneka. Ditt hjärta trumf något annat i slutändan. Kom ihåg att innan det är för sent.
 • Inte låter som en stalker.
 • Stå inte upp henne.
 • Säg inte "ja" eller "nej" om hon frågar din åsikt om föreslagna killar.
 • Om det visar sig att hon inte gillar dig, dess okej. Håll dig lugn och ändå låta henne veta att du är här om hon behöver en vän. Om du fortfarande gillar henne, prata med henne och berömma vad hon har på sig. Om du pratar med henne mer, blir hon mer attraherad. Om hon vänder på dig och börjar retas du, hon var inte en bra fångst i första hand.