Wka

Hur man skapar sann och ärlig kärlek från killar

Vi kan känna med våra gut den sanna naturen av saker. Och ibland känner att, oavsett hur många kärleksbrev du skickar till varandra, de känslor mellan er två är bara inte så äkta varumärke av kärlek. Vad kan du göra för att vårda den intimitet?

Steg

Hur man skapar sann och ärlig kärlek från killar. Först av allt måste du kunna älska.
Hur man skapar sann och ärlig kärlek från killar. Först av allt måste du kunna älska.
 1. 1
  Först av allt måste du kunna älska. Detta verkar vara en uppgift som alla klarar av, men med begreppet "kärlek" är så oklar och illa definierat som det är, det är inte ett enkelt som det verkar. Kärlek handlar inte om ekonomi, sociala politik, hur han ser ut, hur mycket han bryr sig om dig, eller ens de otaliga attraktiva saker som han gör. Det är en känsla som genomsyrar allt du dela tillsammans, som en ständig musik som alltid spelas i bakgrunden. Kärlek är en känsla av komfort som verkar som om det har varit det evigt. Om du känner att detta är något som du känner eller är kapabla av känslan, då du behöver för att bygga på det.
 2. 2
  Andra måste du kunna älska någon annan mer än sig själv. Detta innebär att, framför allt, en känsla av närhet och respekt för den han är. Om du prenumererar på skola, som dikterar att "du är en gudinna, en självständig kvinna, en fantastisk tjej som han inte kan få någon annanstans", du kommer inte att kunna växa närmare. Uttalanden såsom exemplen distansera bara dig från honom.
 3. 3
  Du måste inse vilken typ av män. Din pojkvän, i motsats till vad du kanske tror, ​​är inte en allt förlåtande oändligt-medkännande altruist. Han är inte kapabel att älska bara dig, eftersom du inte är den enda i universum. Om du tittar ner på honom, böjer honom till din vilja, och han följer, gör han det i utbyte mot någonting. Vanligtvis kommer detta att vara sex eller sällskap, eller alternativt, status och stolthet. När han blir trött av relationen, kommer han att gå vidare i ett pulsslag. Om du inte vidtar åtgärder för att bygga närhet med honom, kommer han att sluta kasta dig bort som en använd kondom.

Tips

 • Han vill känna sig accepterad av dina vänner, och han vill att du ska bli accepterad av sina vänner. Han kommer att försvara dig mot sina vänner om de inte gillar dig. Se till att du gör detsamma och försöka skapa en bra miljö att vara i tillsammans.
 • Fokus på att bara ha en bra tid tillsammans. Försök att göra den tid du delar utan tryck eller drama.
 • Gör inte något en big deal. Gör inte dina problem hans problem. Inte rant inte eller rave
 • Fokusera på att dela erfarenheter, tankar och känslor tillsammans.
 • Om du har något emotionellt du sysslar med, vara öppen med din pojkvän utan att vara dramatisk eller självömkande. Han är inte en av dina flickvänner, så gör det inte verkar värre än det är, eller arbetskraft punkten. Han vill hjälpa dig, så se till att han känner sig uppskattat om han piggar upp.
 • Vara en bra hearted person men låt honom förstå hans gränser. En person som har gränser kommer alltid respekteras.

Varningar

 • Kärleken bör inte vara ensidig. Det finns inget sätt att "få honom att älska dig", om du inte älskar honom.
 • Det finns inget magiskt piller för att göra en relation arbete. Om förhållandet är redan misslyckas, finns det ofta inget tillförlitligt sätt att föra den tillbaka till fungerande skick.
 • Dessa är bara riktlinjer för hur man ska närma sig denna idé. Det är inte en idiotsäker plan och du bör anpassa den för att passa din situation.