Wka

Hur man ska agera vid ett hus fest

Att gå till en high school house party (eller något House Party) och har ingen aning om hur man ska agera? Tja, bör denna guide kunna hjälpa dig ut från hur man kommer fram, klä, dans och ännu mer. Hus parter är en viktig händelse i den sociala kalendern och i en natt kan det vara möjligt att släppa lös den sociala fjärilen inom.

Steg

Hur man ska agera vid ett hus fest. Få tillstånd att från din målsman, eller inte berätta för någon och tillbringa natten i ditt rum ritning, meditera eller skriver om världssvälten, i slutet av krigföring, eller vad John Lennon skulle göra idag om han fortfarande levde.
Hur man ska agera vid ett hus fest. Få tillstånd att från din målsman, eller inte berätta för någon och tillbringa natten i ditt rum ritning, meditera eller skriver om världssvälten, i slutet av krigföring, eller vad John Lennon skulle göra idag om han fortfarande levde.
 1. 1
  Få tillstånd att från din målsman, eller inte berätta för någon och tillbringa natten i ditt rum ritning, meditera eller skriver om världssvälten, i slutet av krigföring, eller vad John Lennon skulle göra idag om han fortfarande levde. Vet inte vem John Lennon är? Vad sägs om Rumi? Kennedy? Hunter S. Thompson? Dali? Taj Burrows? Dags att bena upp på din forskning färdigheter, så du har något att prata om. Detta kan vara det svåraste steget för vissa barn, och ganska lätt för andra. Du ska veta hur strikt dina föräldrar är om denna typ av saker, så om du har kylda föräldrar som tillåter dig att gå se till att få tillstånd. Detta kommer att bygga deras förtroende för dig (och om du ljuger, bara inte fastna!) Oroa dig inte om dina föräldrar är stränga. Där det finns en vilja finns det en väg! Det är inte rekommenderat att du kommer rakt ut och be dina föräldrar om du kan gå till en all-night sprit upp! Fråga dina föräldrar om du får gå till antingen en "flickor / pojkar enda parti" eller ens "bara en lugn hela natten insamling." Se till att fråga din mildare förälder! Fråga alltid artigt, och om de inte säger ja till första bo lugnt! Det kommer att få dem att känna skuld. Och om de inte släppa ut dig efter det, är det alltid smyga ut...
 2. 2
  Gör dig redo! Nu är det dags att göra sig redo för festen! Se till att bära vad som känns bekvämt - eller om du inte har vänner på festen bara till att du bär något som du gillar! Du är vem du är. Var dig själv, är du hjärnan din stil!
 3. 3
  Res till festen. spela spel längs vägen, är detta en tid för firande, vad firar du igen? lever, människa, med ett fantastiskt liv till ansluter med människor och göra något otroligt. samarbeta, dröm, manifest... upprepa.
 4. 4
  Anländer till festen. Var inte blyg, knacka på dörren. När du är i se till att hälsa värd. Du behöver inte meddela din ankomst, folk har så många sinnen som du gör. Och om du inte känner någon bara gå dit och. Börja med något, försök att stanna på ämne men.. Och om du är lite blyg, saknar dig hundra procent av de skott du inte tar... bara få en vän att presentera dig eller tagga tillsammans med din vän. Bli uppmärksammad genom att vara dig...
 5. 5
  Just Dance! Se till att dansa i en folkmassa, är det en fullsatt värld var du dansa... Eller dansa i ditt sinne, eller dansa med en bit snöre, eller en docka, eller prata om musik och vilka instrument spelar, var de kommer ifrån i världen, och om du verkligen känner för att flytta, knacka tårna, eller gå vild, för om du inte gör det... inte. Inte spela med, passar inte in Acceptera skillnader. Så konstigt som det låter, se till att du inte dansar i mitten dina vänner. På det sättet om du är en fruktansvärd dansare, kommer ingen se dina hemska drag och du kommer se cool eftersom du har fri vilja. Fan vad alla andra gör, bara vet! Gör att du ser så populär och centrum för uppmärksamheten. Dans på egen hand är en ja-ja och långsam dans är helt fantastisk, super långsam dans, bullet tid dans, eller ninja dansa ännu bättre! Det är ett hus fest så förvänta dig det oväntade, om du inte är förorten, är allt detsamma i förorten och du har förmodligen fått något hopp. KÖR! Om du kan sjunga med i sången, desto bättre! Dans med den där killen eller tjejen är bra men hålla dina rörelser enkelt. Armarna i luften, något höft vicka eller handflata skjuter. Överdriv inte. Låta musiken "ta dig" är uteslutet!
 6. 6
  Ta en drink. Om det finns alkohol där (vilket det nästan säkert kommer att bli) bli inte chockad, inte ens bli förvånad vilket sinnestillstånd människor befinner sig i, fråga dig själv om du gillar dina minnen och vill komma ihåg ditt ett liv, tänk om händer något fantastiskt och du kan inte fungera eftersom du är bortkastade, eller du får in en vana att dricka och förlorar år av ditt liv och möjligheter att göra vad generationer av idioter har framför dig. Om du inte vill bli full, men ändå vill se ut som du. Bara gör det. Respekt. Tålamod. Först de skrattar åt dig, så ignorerar de dig, då slåss de dig, då du vinner (M.Gandhi). Om du vill bli full, spela säkert. Du vill inte föras ut kallt på golvet medan allas dansa och ha en bra tid.
 7. 7
  Få märkt. Livet är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor. Presentera dig själv och få sina namn! Det innebär att du kommer att kunna lägga upp dem på Facebook senare, eller kan du verkligen träffa dem och inte gå in i Big Brother nätverk för att berätta för hela världen vad alla gör, vad deras intressen är, och vad deras liv planer, telefoner fungerar också. Kraften i långsam rimlig konversation är häpnadsväckande. Prata med snabb och säger för mycket kommer du att låta behövande eller aggressiv. Oroa dig inte om att tvinga eller greppa för en vän eller konversation. Utmana dig själv. Människor tar alltid kameror till hemmafester att fånga händelsen. Se till att få in några bilder som ser ut som dig själv, så att folk får se vad livet är. Taggade foton av dig på Facebook kan visa hur sällskaplig eller kall du är på ett ögonblick.
 8. 8
  Lämna när du vill. Alla andra lämnar? Försök att inte lämna några spår, skada något, eller glömma att man är en hel del arbete att värd och alla uppskattar att sanera, gör det en dans spel: ren, ren, ren, stop, dans tid!

Varningar

 • Alltid Häll egna drycker. Acceptera inte en drink från någon du inte känner. Du vet aldrig någons avsikter.
 • Aldrig komma in i en bil med en berusad förare.
 • Kom ihåg att dricka försämrar dom. Om en person har druckit, kommer hans eller hennes omdöme och kommunikationsförmåga inte vara som störst. Låt inte dina tolkningar av kroppsspråk ta över platsen för verklig förståelse av en persons avsikter och gränser.
 • Alkohol kan vara farligt.
 • Minderårigas alkoholkonsumtion är olagligt och har sina egna konsekvenser.