Wka

Hur man ser bra ut i jeans (kvinnor)

Varje flicka eller kvinna behöver det perfekt sittande jeans. Här är några steg att följa för att hitta dessa jeans som ser ut som om de var gjorda speciellt för dig.

Steg

Hur man ser bra ut i jeans (kvinnor). Köp jeans som är din storlek.
Hur man ser bra ut i jeans (kvinnor). Köp jeans som är din storlek.
 1. 1
  Köp jeans som är din storlek. Köp ingenting mindre eller ingenting större än din verkliga storlek. Gå till en mängd olika butiker och prova på flera par för att vara säker.
 2. 2
  Identifiera din kroppstyp.
  • Är top du tungt? Om du bär det mesta av din kroppsvikt i din torso, anser en jean boot ben eller jeans med en liten utflytning att balansera ut din nedre halvan.
  • Om du bär mycket av din vikt i baken, höft, och områden lår, men du vill undvika slim-fit jeans, eftersom de gör dessa "problemområden" verkar mycket större. Satsa på en raka ben jean att göra dina ben ser längre och tunnare.
  • Om du har en tunn, rektangulär figur skapa några kurvor genom att försöka skinny jeans.
 3. 3
  Var uppmärksam på uppkomsten av jean. Om ökningen är för hög, kommer du att få en "pooch" som gör att du ser ut som du har en större mage. Om ökningen är för låg, kommer något fett du har spiller över linningen.
 4. 4
  Tänk mörka tvätta jeans. De är lättare att klä upp och ser bra ut på en rad olika storlekar. De är väldigt smickrande att någon siffra.
 5. 5
  Variation är livets krydda, har det sagts. Beroende på din budget, tänka på att köpa ett par olika märken, färger eller stilar som passar ditt humör eller sociala behov.
 6. 6
  Se till att du är bekväm i jeans du köper, för om de inte ser bra ut på dig, kommer du inte se eller känna dig säker i dig själv.
 7. 7
  Se över alla märken. Känn inte att du måste spendera en stor summa pengar för att få designerjeans. Många lägre prissatta varumärken kommer att tjäna dig väl i passform och färg, och flera kan köpas till priset av en av de prissatta högre varumärken. Även dollarn butiker säljer jeans och skulle vara värt en titt.

Tips

 • Olika märken kan passa dig annorlunda, så prova på ett par olika storlekar. Du kan vara en storlek 2 i ett varumärke, men en storlek 4 i ett annat märke.
 • Om du har en liten rumpa och vill få det att se större, få några jeans med lapptäcke eller mönster broderi på bakfickorna.
 • Om du har några kurvor, få jeans med en toning i låren och nedanför rumpan, eftersom det skapar en illusion av kurvor.
 • Om du har en välformad rumpa som du vill briljera, leta efter jeans med inga fickor i ryggen. Också överväga "böja" jeans, eftersom vissa märken kallar dem.