Wka

Hur man ser bra för skolan

Med de strikta regler och väldigt lite tid på morgonen för att göra sig redo, hur kommer du lyckas se åtminstone det minsta presentabel för skolan? Följ dessa enkla steg för att hitta dig själv ser bra ut för skolan.

Steg

Hur man ser bra för skolan. Samla vad du behöver för skolan.
Hur man ser bra för skolan. Samla vad du behöver för skolan.
 1. 1
  Ta en dusch. God hygien är viktigt. Tvätta ansiktet, håret, och din kropp.
  • Om du vill ha rakt hår, torka håret samtidigt kamma den med en platt pensel. Du kanske vill räta ut det, också.
  • Om du vill ha lockigt hår, hoppa över slag hårtork, sätta lite curling gel i håret och. Du kan också prova "plopping" ditt hår, vilket kommer att torka tillräckligt och böjer det samtidigt. Antingen sätta upp håret för natten eller dusch på morgonen och föna med en diffusor.
 2. 2
  Samla vad du behöver för skolan och lägga den i din bok väska kvällen innan. Om du tar en lunch, förbereda det kvällen innan. Alltid vara redo att gå.
 3. 3
  Välj ut vad du vill ha. Hitta ett objekt som du verkligen gillar, t.ex. en skjorta, byxor, skor, ett bälte, ett halsband, eller ens strumpor. Center din outfit runt den posten, och att det ser bra ut. Häng den på vissa ställen eller lämna det nära din säng, så när du vaknar, du behöver inte rusa plocka ut en outfit på morgonen. Om du bär en uniform, kontrollera att den är strukna och hängde i garderoben. Du vill inte dina kläder vara skrynkliga då kommer du att se Josh.
 4. 4
  Få en tillräcklig mängd. Du bör få minst åtta timmars sömn varje natt. Planera din dag ut så att du kan en hel natts sömn.
 5. 5
  Vakna i tid. Motstå frestelsen att snooza för bara några minuter. Istället, gå till toaletten och plaska lite vatten i ansiktet för att väcka dig.
 6. 6
  Börja din skönhet rutin. Ta en morgon om du så önskar. Eller, kan du duscha kvällen innan om ditt hår är hanterbart nog. Borsta håret och raka, om du är en kille. Tvätta ansiktet.
 7. 7
  Om du har acne-benägen eller fet hud, var noga med att tvätta ansiktet med ett milt rengöringsmedel varje morgon. Att upptäcka-behandla och täcka dina nya finnar, använd en concealer som är gjorda speciellt för att dölja och minska akne. Också, bara använda oljefria hud produkter. Kokosnöt, oliv, och tea tree är de tre oljor som hjälper din hud. Resten, som mineral, kommer att täppa till porerna och orsaka dig att bryta ut.
 8. 8
  Ät frukost! Frukost är den viktigaste måltiden på dagen och det bör vara en betydande måltid. Det kommer att ge dig den energi du behöver för dagen. Om du inte har något tid grab på väg ut.
 9. 9
  Borsta och dina tänder. Borsta de nedre och övre tänder i en cirkulär eller upp och ner rörelse. Också, borsta tungan för att förhindra dålig andedräkt.
 10. 10
  Klä på sig. Sätt din valda outfit på först så att du inte strula till det. Lägg tillbehören.
 11. 11
  Style håret. Om ditt hår är lockigt, svikit det, och krama det lite mer, kanske lägga till en avslutande produkt. Om ditt hår är rakt, kanske du vill använda en platt järn.
 12. 12
  Sminka om så önskas.
 13. 13
  Glöm inte att plocka rätt saker för din outfit. Du vill inte se ut som en clown med en massa färger. Se till att din makeup är bra. Du vill inte se ut som en idiot, speciellt på den första dagen i skolan!

Tips

 • Om du har kotterier i din skola, bli inte avskräckt av dem som gör narr av dig. Bara se till att du är nöjd med vad du har på dig och att det uttrycker dig inte>. Aldrig rädd för att visa din personlighet genom dina klädval, de kan vara antingen svartsjuk eller otrygg. Var självsäker!
 • Se till att du klär i din komfortzon när det gäller att visa hud.
 • Bara för att du bär något bekväma och avslappnade, betyder det inte att du inte kan vara roligt och moderiktiga!
 • Sätta på lite ljusa, neutrala läppglans för en fin touch.
 • Det är viktigt att inte överdriva makeup - hålla det naturligt att hålla dig på lärarens goda sidan.
 • Tvätta dina kläder en gång i veckan, så att du alltid har något att bära. Om du har något natten innan, börja tvätta då, och lägga den i torktumlaren så fort du vaknar. (Du bör få upp minst en timme innan du måste lämna.)
 • Gör inte alltför stressen om att bära moderiktiga kläder, men ändå försöka bära kläder som inte kommer att få dig att se dum. Klär inte som en clown eller äldre än din ålder. Många människor kommer inte hata dig bara för att du inte bär en viss trend, men de kan stötas om dina kläder är inte ren, eller om de är för baggy, etc.

Varningar

 • Bär inte för mycket smink.
 • Om du är en sucker för dyra designkläder, inte skryta inte om dem eller om hur mycket du har råd. Du inte bara kommer att få en besättning på haters, men också, när du slutar bära designerkläder, kommer folk bara ser dig som dyrbart trendig, vilket är svårt att backa ur.
 • Försök att hålla minimal, det är bättre för skolan. Vill inte gå överbord med tillbehör och extra lager kläder eftersom du kommer att göra själv ser dumt.
 • Avstå från att visa för mycket ben, rumpa, eller bröstet. Ja, killar ägna mer uppmärksamhet åt dig, men av fel anledning.

Saker du behöver

 • Make-up
 • Hårsnoddar och tillbehör hår
 • Hårvård objekt enligt din frisyr / typ
 • Smycken, tillval
 • Hygienartiklar objekt (smink, acne wash, schampo, etc.)
 • Kläder, enligt din smak.
 • En funky väskan som passar dina behov och stil