Wka

Hur man ser asiatisk (för en lek, konvent, etc.)

Det finns många anledningar till varför du kanske vill titta Asiat: kanske du spelar en asiatisk person i en skolpjäs, kanske du kommer till en anime konvention och vill se ut som en viss karaktär, kanske du klä upp för en maskerad eller Halloween, eller kanske du bara vill ändra ditt utseende för skojs skull, eller för att dölja ditt utseende för att kringgå lagen. I varje fall kommer den här artikeln kan du (sorts) gå från att titta Vit till ser asiatiska, utan mycket väsen eller behövde pengar.

Steg

Hur man ser asiatisk (för en lek, konvent, etc.). Ändra (eller alter) ditt hår.
Hur man ser asiatisk (för en lek, konvent, etc.). Ändra (eller alter) ditt hår.
 1. 1
  Ändra (eller alter) ditt hår. Detta (bortsett från ögonen) är den mest uppenbara förändringen. Gå till Target, Walmart, eller en CVS / Rite Aid / alla apotek nära dig och köpa en uträtning järn och en flaska hårfärg. Gör håret räta sedan. Du kommer att se dramatiskt mer asiatiska. Du behöver inte färga håret svart, Kyo, exempelvis har rött hår, och en hel del asiatisk kvinna (och män) färga håret en färg än svart (eller mörkbrun). Det skulle göra det lite mer uppenbart att du inte är asiatiska om du färga håret svart (eller mörkbrun).
 2. 2
  Ändra din ögonfärg. Om du har blå eller gröna ögon, kommer du behöver för att få kontaktlinser som är brun. Beroende på var du bor, kan eller kan detta inte vara en smärta i den bakre änden. Vissa stater kräver att du går igenom hela denna engagerade process innan du får linserna. I andra stater, rulla du bara upp på en monokel plats och kan få färgade, receptfria linser i en timme. Men ändå, om du vill titta övertygande, få kontakter. OBS: Om det alls är möjligt, hoppa över detta steg. Allvarligt. Om dina ögon är hassel, inte bryr sig, de är nära brunt. Och om dina ögon är väldigt, väldigt mörk blå, kan du också förmodligen undvika att hela dyra mess av kontaktlinser. Dessutom, om du är som jag och kan inte sätta kontakter för livet av dig, kom ihåg att en del asiater bär färgade linser, och det kan också vara mer uppenbart att du låtsas om du har ögonfärg och hårfärg.
 3. 3
  Få dina ögonbryn vaxade. Detta är mycket viktigt. Även killar ska svälja sin stolthet och göra det här. Vaxning kommer att skapa en illusion av att det finns mer utrymme mellan ögat och ögonbrynet, det är ett gemensamt drag i asiatiska ansikten. Stylister har också olika sätt att forma panna som kan göra ögat verkar mer sneda, eller mindre. Också viktigt, många asiatiska kvinnor bär sina ögonbryn mycket tunna.
 4. 4
  Få en stor flaska foundation som är åtminstone en nyans ljusare än din naturliga hudton. Sätt foundation på dina kindben, och på nästippen och dina näsborrar. Tona kanterna på grunden, så att du ser mer naturligt. Sedan satte rodna direkt under dina kindben. Detta kommer att profilera ditt ansikte, och du kommer att se ut som du har en bredare nos, och mer asiatiska benstomme. Du kan också använda foundation för att täcka upp fräknar, som är väldigt icke-asiatiska ute.
 5. 5
  Arbetet med ögonen. Använd ögonskugga eller eyeliner för att ge dina ögon en mer asiatisk utseende.
 6. 6
  Gör din ögonform mer asiatisk genom att ta svart ögonskugga eller panna pulver i svart, mörkgrå eller mycket mörkt brun, och utvidga en mycket liten linje under din tårkanalen. Det ska se ut som en förlängning till den naturliga kurvan av ögonlocket, och bör inte vara längre än 3 mm. Tunt linje resten av dina ögon som vistas på fransraden, och ge den en liten vinge uppåt på den andra sidan. När den görs rätt, det ser ut som ditt öga är något böjd mot hörnet, och i kombination med en svag vinge på den andra sidan av locket, kommer dina ögon ser väldigt asiatiska.
  • OBS: det måste vara flytande eyeliner, annars kommer du sluta se ut som Amy Winehouse. Applicera eyeliner till din övre locket ONLY. Försök att göra linjen så nära fransarna som möjligt. När du når slutet av ögonlocket, flick eyeliner borste upp något, så att linjen lutar uppåt. Sedan sätta på mascara, på toppen fransarna bara. Den eyeliner ger intryck av att dina ögon är sneda, och kommer att göra dubbel-lock mindre märkbar. Den mascara gör dig bara allmänt ser bra ut. Det gör också eyeliner ser närmare dina fransar, och därför mer naturligt. Inte smetar inte eyeliner. Det kommer att göra det ser mer naturligt, men mindre Asien.
 7. 7
  Arbete på dina läppar. Bär inte läppstift, och det kommer förmodligen att göra din mun ser så asiatiska som det kan vara. Nej, jag säger inte att asiater aldrig bära läppstift, massor av dem gör. Men Vita munnar är formade annorlunda än asiatiska munnar, och läppstift kommer att dra mer uppmärksamhet till dessa skillnader.
  • Om du har en särskilt lång mun, eller om dina läppar är naturligtvis mycket rött, försök sedan bär en beige-ish eller mycket ljust rosa läppstift, för att minimera den. Om dina läppar är mycket tunn, prova att använda en läpp plumping läppstift. Du kan köpa dem på de flesta apotek eller smink platser som Sephora.

Tips

 • Tvärtemot vad många tror, ​​en betydande del av asiater som inte håller sig till stereotypen har dubbla ögonlock.
 • Om du vill ha riktigt övertygande hårfärgningsmedel, har en asiatisk vän frågar runt sin familj och hitta en äldre moster, mormor, oavsett vem färgämnen hennes hår. Denna släkting kan koppla upp dig med asiatiska hårfärger som är särskilt utformade för att efterlikna naturliga asiatiska hår färg, och ser mer levande än apotek "svartbrun". Om du inte har en asiatisk vän med grånande släktingar, sedan bara gå till en asiatisk stormarknad själv och försöka hitta något (även om, för att varna dig, instruktionerna kan vara på kinesiska / japanska / vietnamesiska / kambodjanska / några andra asiatiska språk). Ett hårfärgningsmedel som är populärt med asiatiska tjejer är Kao Liese Bubble Hårfärg. Du kanske måste beställa den här på nätet om du inte bor i Asien.
 • Om ditt hår är verkligen resistent och är lätt vågig, även om du räta ut det hela tiden, clips köpa och klippa ner delar av ditt hår som kanske sticker ut. Gör ditt hår helt rak. Men tänk på att asiater flickor ofta locka håret, så om du har vågigt eller lockigt hår dess inte alltför hemskt, men du bör finslipa lockarna att ge det en mer "asiatiska" känsla (du kan leta upp asiatiska hår "hur man är "på youtube för att få hjälp).
 • Om du är en kille och ändå vill gå för ögonmakeup, tycker om att få brun eyeliner istället för svart. Detta kommer att bli mindre märkbar.

Varningar

 • Förvänta dig inte att se riktigt asiatiska. Beroende på din etniska bakgrund och naturlig ansikts struktur, kan de pekare i den här artikeln ger väldigt olika resultat.
 • Du behöver inte börja bära asiatiska traditionell klädsel, men hey, om du kan göra det rätt (gör din forskning! För japanska kimono, gå till immortalgeisha.com 's forum).
 • Du kan locka håret. Curl det kort bortsett från två långa bitar på framsidan av ditt hår, som smällar. Räta dem och det ser också japanska.