Wka

Hur man planerar en perfekt dag

Här är några enkla, ganska billiga datum idéer för dig som vill lägga till lite romantik till din relation:

Steg

Hur man planerar en perfekt dag. Ha en mitt i ditt vardagsrum, med en fin flaska vin, ljus och musik som du väljer.
Hur man planerar en perfekt dag. Ha en mitt i ditt vardagsrum, med en fin flaska vin, ljus och musik som du väljer.
 1. 1
  Ha en mitt i ditt vardagsrum, med en fin flaska vin, ljus och musik som du väljer.
 2. 2
  Värd en middag med levande ljus i din egen bakgård, uteplats eller terrass. Använd stjärnor som din bakgrund och ljus för att skapa intimitet. Om det finns en flod eller sjö i närheten, se om det är ett företag som gör champagne flod eller båtturer. Som din guide avser den lokala livsmiljön, kan du och din älskling gosa under en filt och dela en skål för er relation.
 3. 3
  Picknick i din lokala park eller på din lokala strand. Njut mata varandra plockmat och färska bär.
 4. 4
  Ring din lokala kulinariska skolan och se om du kan hyra en av kockarna i utbildning för att laga mat för er två. Deras priser kan vara mer rimlig än en middag ute, plus
  • du behöver inte oroa dig för hur mycket du dricker
  • röran städas upp för dig.
 5. 5
  Prova några bakgård turism. Bor du i närheten av ett museum eller statliga park, strand, sjö, eller landmärke? Har du varit där nyligen? Har din dag? Planera en dagstur, packa en picknick lunch och göra en lördag i den.
 6. 6
  Kontrollera din lokaltidning för speciella händelser i ditt område. Finns det en festival i närheten? Har lokal konst / vetenskap / museum / zoo / teater / köpcentrum / restaurang / bar har en begränsad tid händelse som verkar intressant och roligt? Det är spännande att prova nya saker, men inte gå alltför långt utanför någon av dina komfortzoner.
 7. 7
  Bedriva en hobby eller sport tillsammans, eller prova en ny. Vet du vad din dejt gör för skojs skull? Finns det en klättring gym i ditt område? En minigolfbana? Vill ni båda gillar att rida cyklar? Kan du lära din dejt att dansa, eller kan du både ta lektioner tillsammans?

Tips

 • Kom ihåg att syftet med ett datum är att lära känna den person du är dating och att tillbringa tid med dem. En vandring i öknen kommer att uppnå detta mål mycket bättre än en lika stor mängd tid i en biosalong.
 • Det behöver inte alltid vara snygga. Bara kul.
 • Kan inte laga mat? Satsa på enkla livsmedel, presenteras snyggt. Packa färsk frukt och smörgåsar eller kex och charkuteri att montera miniatyr smörgåsar. Drick vatten eller saft.
 • Blommor. Många tjejer älskar blommor och det kommer att få dig fler poäng än något annat. Om hon har en grön tumme, överväga att lägga en krukväxt istället.
 • Tjejer älskar en gentleman. Ge henne din jacka om hon blir kall.