Wka

Hur man överlever en dålig upplösning

Tyvärr, vi har varit allt där. En dag du är i en bra relation, nästa, är du ensam. Breakups kan vara riktigt svårt och om du inte vet hur man ska klara, kan du förlora ditt sinne. Nedan finns 5 idiotsäkra steg för att hjälpa att överleva en dålig upplösning.

Steg

Hur man överlever en dålig upplösning. Det första steget är att förlåta dig själv.
Hur man överlever en dålig upplösning. Det första steget är att förlåta dig själv.
 1. 1
  Låt dig sörja. Den som säger åt dig att inte gråta och slösa tid vara upprörd, är fel. Även om dina vänner kan berätta för dig, "Du mĺste komma ut och gå vidare," du kommer aldrig att kunna gå vidare tills du ger dig själv tid att komma över det förflutna relationen. Gör dagen efter ett uppbrott, din sörjande tid. Låt dig gråta. Låt dig bli olycklig. Låg i sängen hela dagen om du vill, är poängen bara låta alla dina känslor. Om du ger dig själv en hel dag att sörja, kommer du att bli förvånad över hur mycket lättare det är att gå på en vecka senare.
 2. 2
  Det första steget är att förlåta dig själv. Kanske bidrog till deras beslut att bryta upp med dig på något sätt. Men gör det inte det ditt fel och inte heller göra dig till en dålig person. Det är din ex-partner förlust - du har mycket att erbjuda, och tyvärr de inte kunde se att outnyttjad potential.
  • Skyll inte dig själv. När någon bryter upp med dig utan erbjuds anledning, är det alltför lätt att tro att du är helt fel. Kanske du känner att du inte var söt nog, eller möjligen inte var tillräckligt populär. Om din fd significant other bröt upp med dig på sådana fåfänga villkor, då de inte är värda din tid. Det finns andra där ute som kommer att se det positiva i dig.
 3. 3
  Omge dig med människor. Om du känner dig nere, är det sista du vill vara ensam. Efter en dag med sörjande är över, om du fortfarande känner dig upprörd, bjuda in en vän eller två över att hålla dig upptagen. Om du är en tjej, få tag i Ben och Jerrys och titta på några bra chick flicks med dina vänner. Om du är en kille, titta på vissa sporter och spela lite tv-spel, vad gör dig lycklig, så länge du inte är ensam.
  • Gå inte ut och inleda en annan relation genast. Du behöver tid att läka och kan inte erbjuda någon annan din kompletta själv om du fortfarande är i sorg. Friends är en lämplig ersättare. När det är rätt att gå vidare, kommer du att veta när det är dags. Detta kan vara förr eller senare - beroende på individens önskemål.
 4. 4
  Drick inte alkohol. Inget positivt kommer ut av att dricka när du är frisk av en relation och fortfarande upprörd över det. Dricka tar ut alla dina känslor och intensifierar dem med en miljon. Om du går ut och dricker och är inte över relationen, kommer du bara sluta bli upprörd och / eller arg. Det finns också en god chans att du ska försöka ringa, skicka sms eller e-posta ditt ex berätta hur mycket du saknar dem och vill ha dem tillbaka. Detta är det värsta du skulle kunna göra. När du vaknar nästa morgon, kommer du att känna överraskande tusen gånger värre än vad du gjorde innan, och vara full av ånger.
 5. 5
  Håll dig sysselsatt. Detta steg är nyckeln till att komma över en dålig upplösning. Även om du kanske vill bara lägga på soffan och tjura, måste du komma ut och vara upptagen. Shoppa, möta upp med en vän, eller bara gå ut och springa. Ju mindre tid du har att bo över den gamla relationen, desto snabbare kommer du att kunna komma över det.
 6. 6
  Gå med i en sport, tar upp hobby. Detta är en bra tid att utforska själv. Du är singel igen och kan ägna mer av din tid till din personliga utveckling. Idrottsföreningar är ett utmärkt sätt att träffa nya människor och kanske till och med lära sig något nytt om dig själv. Detta är inte en ursäkt för att "visa" din betydande andra hur mycket bättre du är utan dem. Visst är det okej att känna att man kan ha vuxit utan dem, men i slutet av dagen - motivationen ska komma från jaget.
 7. 7
  Kom ihåg att även om upplösningen är ledsen, det är inte slutet på världen. Det finns miljarder av människor i världen, och du kommer att hitta någon annanstans. Allt händer av en anledning, och du lär dig något från varje relation, så ta vad du har lärt dig från det förflutna, och använda dina kunskaper för att undvika liknande problem i framtiden. Om du följer dessa steg, och försök att vara positiv, kommer du att vara tillbaka ut spela dating spelet innan du vet det!

Tips

 • Om du var vän med ditt ex familj, inser att detta förhållande är borta också. De kommer att finna det besvärligt att fortsätta träffa dig, oavsett hur nära du var dem.
 • Titta inte för din ex-partner när runt stan. Prova och undvika deras täta tillhåll och absolut inte besöka deras område inte med goda skäl. Inget gott kommer av det.
 • Inte tillverkar ursäkter att kontakta ditt ex. "Har jag lämna min jacka hos dig? Jag kan inte hitta det någonstans!" De kommer direkt se igenom en sådan bräcklig förevändning.