Wka

Hur man odlar ut din lugg utan att det är irriterande och i vägen

Fransar och smällar kan vara mycket modern. Men de kan också vara svårt att upprätthålla, eftersom du måste ständigt räta, föna och få dem klippta och stylade. Plus, den täckta ansiktet ser bara passar vissa människor på andra, det är helt enkelt inte värt ansträngningen. Däremot kan vänta fransar och gillar att växa ut vara irriterande och få överallt. Om du behöver råd om hur man enkelt växa ut din lugg / smällar, då denna artikel är för dig.

Steg

Hur man odlar ut din lugg utan att det är irriterande och i vägen. Klämma fast den tillbaka.
Hur man odlar ut din lugg utan att det är irriterande och i vägen. Klämma fast den tillbaka.
 1. 1
  Håll håret slätt och frizz fri. Fransar och smällar kan vara ännu mer irriterande om de är poofy och burrigt. Förhindra att detta händer dig genom att tvätta håret med en anti-frizz schampo och balsam och använda ett anti-frizz balsam eller serum. Du kan också gnugga i olivolja eller hår oljor för att lägga fukt och glans, förebygga torr, tråkig burrigt hår. Om du torkar ditt hår, alltid lämna det lite fuktig för att stoppa den torka ut helt. Om du vill, kan du föna eller räta ut ditt hår, men se till att använda en skyddande serum först.
 2. 2
  Klämma fast den tillbaka. Detta är den mest enkla förslag att få din lugg ur vägen. Bara släta tillbaka över huvudet och nåla tillbaka med en klämma. Om du vill, kan du också lägga till ett pannband för att jämna till det ännu mer. Vatten, hårspray och gel kommer alla hjälpa till att hålla den nålas fransen på plats.
 3. 3
  Förvandla det till en PANNLOCK. Om sätter din lugg tillbaka ger dig platthuvudet utseende, göra raka motsatsen. Förvandla din lugg i en fashionabel quiff. Borsta din lugg noggrant och fukta med vatten och hårspray. Dra den bakåt och vrid ändarna av fransen håret ungefär tre gånger. Tryck sedan fransen så att den puffar ut och Clip ändarna tillbaka med ett hårspänne eller bobby stift. Med försiktiga styling, kan quiff ger dig ett elegant utseende. Var noga med att inte göra quiff för stort eller litet.
 4. 4
  Fästa den på sidan. Detta kommer att låta din lugg rama in ansiktet, skapa en mer feminin look. Ta din lugg och borsta ut det ordentligt. Om du har en lång lugg eller smällar sida, helt enkelt stoppa in den bakom örat och stift med ett elegant clip för att hålla på plats. Om du har en kortare lugg, sopa det till sidan av huvudet i stället för bakom örat, och fästa det igen på det sättet.
 5. 5
  Gör en fransk fläta. Ett annat enkelt och attraktivt förslag är att göra en fransk fläta och inkludera din lugg i frisyren. Detta fungerar på lång lugg eller fransar. Det kan vara lite mer utmanande att göra med kortare fransar.
 6. 6
  Gör en mitt avsked. Försök dela upp din lugg / lugg i hälften och sedan sopa dem till båda sidor av ditt ansikte för att skapa en medelväg avsked. Du kan hålla den på plats med tydliga hårnålar, eller lämnar några trådar lösa att rama in ansiktet.
 7. 7
  Plait och stift. Om du har en längre lugg eller lugg, prova att göra en tunn fläta ur dem, sedan sätter flätan åt sidan. Du kan sedan lämna håret löst eller lägga den i en hästsvans. Detta ger ett elegant touch till alla typer av hår.
 8. 8
  Dölj det. Om allt annat misslyckas, helt blockera ut din lugg / smällar. Mössor, kepsar, mössor, snusnäsdukar och tjocka pannband kommer att täcka ditt hår och dra uppmärksamheten bort från irriterande fransar / smällar.

Tips

 • Vatten, gel och hårspray kommer alla att hjälpa dig smidigt tillbaka din lugg och hålla den dold.
 • Använd uppmärksamhet locka clips och band att fästa din lugg tillbaka, eftersom detta kommer att ta strålkastarljuset bort från den växande håret.
 • Se till att oavsett frisyr du göra för att hålla din lugg borta är lätt och håller ihop under dagen. Med bitar av hår faller över ansiktet som dagen går vidare är inte trevlig.
 • För vissa typer av hår, inte alla typer, kan om du försöker att jämna ut din lugg vatten och / eller gel orsaka ditt hår att krypa istället för slät.
 • Var säker på att du verkligen vill växa ut din lugg / smällar. Ibland allt du behöver är att ändra stilen på håret, istället för att bli av med något helt.
 • Fråga din frisör för tips.

Varningar

 • Ha tålamod. Fransar och smällar ta lite tid att växa tillbaka.