Wka

Hur man kyssa vid ung ålder

Om du är i åldrarna 10 och 13, kysser förmodligen känns som en stor affär. Oroa dig inte! Denna sida kommer att hjälpa dig att täcka alla steg om hur unga. Så följer du bara dessa steg, och du ska vara bra.

Steg

Hur man kyssa vid ung ålder. Kontrollera (s) han är redo.
Hur man kyssa vid ung ålder. Kontrollera (s) han är redo.
 1. 1
  Leta efter tecken. Om din pojkvän eller flickvän vill vara omkring dig, och alltid graciöst röra armen eller handen, eller alltid står riktigt nära det betyder förmodligen att han / hon har en kyss på hans / hennes sinne. Om du känner på samma sätt, så är det bara agera på liknande sätt. hon / han kan luta i närmare dig när du sitter ensam, eller hon / han kanske fixa håret. Detta är också ett tecken på att hon / han vill, du bara luta i lite närmare.
 2. 2
  Vet dina gränser. Om hon / han försöker dig, och du inte vill, sedan bara berätta för honom / henne. Din första ung kyss borde egentligen inte vara en ändå. När du är ung det bör nog vara en 10 andra picka ut. Inte riktigt något mer eftersom det kan få dem att känna sig obekväma, är det du försöker att inte göra din första kyss en hångla session.
 3. 3
  Kontrollera (s) han är redo. Om du är osäker, fråga subtilt "Har du någonsin kysst någon?", Och om de säger nej, frågar "Vill du kyssa någon?"
 4. 4
  Följ hans / hennes ledning. Du kommer att veta när hon / han vill sluta. Då är du bara försiktigt bryta av och börja göra ut.

Tips

 • Efter kyssen, om (s) han går iväg, var inte orolig, (s) är han bara tar i ögonblicket.
 • Det kommer att verka som (s) han är inte en bra pojke / flickvän om (s) han inte kan titta på dig när du kysser, men i den åldern (s) han är nog bara blyg.
 • Har aldrig berätta för honom / henne att hans / hennes andedräkt luktar illa eller (s) att han inte var bra på att kyssas. Det ganska mycket eliminerar dina chanser att få ett bättre, längre kyss.
 • Om du inte är bekväm med kyssar, berätta för honom / henne. Kom ihåg att bara kyssa när du är klar. Försök inte att tvinga en kyss.
 • Detta fungerar bara om du aldrig har kysst någon utanför din familj innan. Om du går honom / henne hem, eller vice versa, be honom / henne om (s) han någonsin kysst någon utanför familjen innan. När (s) han svarar, ger du ditt svar. Då säga att du undrar hur det är. Kanske, om (s) han vill kyssa dig också, (s) att han ska visa dig. Detta behöver inte vara på en promenad.
 • Vid din ålder, så dina kyssar kommer att döljas eller i en sanning eller konsekvens. Inte känner rädd, bara kyssa honom / henne och det kommer att vara över om du vill att det ska vara.
 • Också, ge henne en anteckning om du är en kille, att mötas i korridoren, om du inte har samma klass. På anteckning tala om för henne att träffa dig med fontän, eller kanske, badrum stall, eller i badrummet. Det är bättre att göra det där ingen lärare kan se dig. Och dessutom, när du berättar för henne hur du känner dig, luta in för picka. Hon kommer att rodna och sedan le. OM hon går bort, det är en bra sak eller hon hatar dig. Kan vara antingen en. Om hon stirrar på dig hon vill ha mer, så gå tillbaka men den här gången för läpparna. Då hon skulle gå bort leende. Om hon säger något i stil med, "Wow..." hon är helt i dig! Och du är i!

Varningar

 • Om du planerar att kyssas på skolan, var försiktig. många skolor har en begränsning för PDA (offentlig visning av tillgivenhet).
 • Sprid inte runt rykten om din kyss och inte berätta för en vän som inte riktigt kan hålla hemligheter. Om du behöver tala om någon berätta som din mamma eller din bästa vän om (s) han är en utmärkt hemlighet keeper. En av de bästa människor att berätta är en vän eller familjemedlem du litar som bor i en annan stat / land. (Chansen för barn på din skola att ta reda på om kyssen skulle då reduceras oerhört) Du vill inte att alla vet om dina personliga kyssar.
 • När kysser luta huvudet åt sidan lite olika sätt. Att slå näsor kommer att förstöra för tillfället. De flesta människor luta huvudet åt höger, så försök att. Hans / hennes höger är vänster så oroa dig inte om han / hon lutar sitt / hennes huvud åt höger. Om han / hon lutar hans / hennes huvud på samma sida som du, bara vänta på dem att justera, vill du inte att både vara tålamodsprövande era huvuden från sida till sida, eftersom detta kommer att förstöra ögonblicket, och göra dig både ser ut som förvirrade sköldpaddor.

Saker du behöver

 • En pojkvän eller flickvän
 • En person som du kan gosa med och verkligen gillar (om du inte har en pojkvän eller flickvän.)
 • En mynta att fräscha upp din andedräkt.
 • Lip Balm