Wka

Hur man klär sig som en knaprig

En Crusty är punkare mest extrema utlöpare. Denna artikel kommer att visa dig hur man klär sig som en!

Steg

Hur man klär sig som en knaprig. Allmänna tillbehör.
Hur man klär sig som en knaprig. Allmänna tillbehör.
 1. 1
  Skodon. Köp dig några lämpliga skor. Bärgades eller second hand converse utbildare eller plimsolls är bra, men bekämpa stövlar är bättre, så länge de inte är gjorda av läder.
 2. 2
  Byxa. Få några svarta stretch jeans eller svarta byxor arbeta från en second hand butik. Alternativt kan du få kamouflage byxor (eller shorts för sommaren) från en armé överskott butik. Om du vill vara riktigt knaprig, kan du sy bara dina egna byxor från grunden med billigt köpt eller hittat tyg.
  • Anpassa. Screentryck några politiska eller skorpa band fläckar med vit textilfärg. Sedan syr dessa på dina byxor med vita tandtråd. Du kan också sy släta svarta fläckar på byxorna. Försök att helt täcka dina byxor fläckvis. Oroa dig inte om de överlappar varandra, det här ser väldigt knaprig. Du kan också sy meningslösa blixtlås på byxorna. Plain patchar gjorda av kamouflage, leopardmönster eller vegan vänliga falskt läder är också coolt. Fästa reglar eller tillplattad ljusare huvuden på toppen av dina fickor är en fin touch.
  • Butt klaffar är en väldigt cool knaprig tillbehör. Detta är ett grovt kvadratiska fläckar av tyg som du kan fästa på framsidan av byxorna (i vilket fall du kan sy den så att den fungerar som en ficka) eller på baksidan av dem (i vilket fall det slutar din men blir kallt när du sitta ner och den stannar ändan av byxorna bär igenom). Hursomhelst, är målning eller patchning DIY serigrafitryckta namn band eller politiska slogans eller symboler på din rumpa flik mycket knaprig.
 3. 3
  Bälten. När det gäller bälten Du har två alternativ: antingen en längd av rep eller en kula bälte. Var inte rädd för att använda båda!
 4. 4
  DIY t-tröjor. Köp svarta t-shirts från en välgörenhetsorganisation butik eller armén överskott butik. Sedan måla politiska mönster eller skorpa bandnamn / logotyper (som ofta kommer att vara politiskt laddad ändå) på dem med vit textilfärg (använd en hemmagjord stencil för extra precision). Om du inte vill riskera att stöka din t-shirt kan du bara screentryck en stor lapp och sedan sy det på din t-shirt. Kapning ärmarna och kragen av din t-skjorta är mycket skorpa. Du kan sedan åter cykla detta tyg för att göra korrigeringar.
 5. 5
  Luvtröjor. Köp en svart munkjacka från en second hand butik. Skräddarsy det som dina byxor. Fäst reglar och tillplattad ljusare huvuden på huven fälgen. Sy hemgjorda fläckar över det och sy en stor back patch på baksidan. Kom ihåg att använda vitt tandtråd. Om dess en munkjackor, kan du försöka måla en skorpa band eller politiskt uttalande på framsidan av din.
 6. 6
  Jackets. Försök hitta en svart jeansjacka. Skräddarsy den på samma sätt som dina byxor utom den här gången kan du täcka den i metall nitar eller spikar. Att sätta dessa på över slätten patchar ser mycket bra. Försök att sy på en hemmagjord tillbaka lapp med din hands tandtråd. Du kan prova splattering din jacka med blekmedel innan du börjar anpassa den för en mycket knaprig effekt. Fästa politiska / band knapparna på framsidan av jackan är coolt. Ännu bättre om du köper ett märke som gör maskinen och göra dem själv
  • Alternativt kan du köpa en armé jacka från en välgörenhetsorganisation butik eller en armé överskott butik. Anpassa den genom att lägga lappar och längder av kedjan.
 7. 7
  Head tillbehör. Köp en svart baseball eller trucker keps från en välgörenhetsorganisation butik, eller en svart armé keps från en armé överskott butik. Sy hemgjorda fläckar på den eller måla saker direkt på det! Du kan också försöka bädda spikar på räkningen.
 8. 8
  Allmänna tillbehör. Smycken gjorda av hampa eller upphittat material är mycket knaprig. Längder av kedja fäst med en CARBINER eller hänglås är också coolt. En svart bandana skulle fylla på ditt utseende, så länge du får den från en välgörenhetsorganisation butik.
 9. 9
  Hair. Försök att undvika att använda hårfärgningsmedel eller hårvårdsprodukter. Bara låta det växa långt och blir naturligt tovigt och misskött. Det kan dreadlock på egen hand eller så kan du välja att Dreadlock det själv. Du kan också raka sektioner av håret för att få en dreadhawk eller en dreadlet.
 10. 10
  Body modifieringar. DIY tatueringar och piercingar är en bra idé. Men kom ihåg att ta hand om dem och undvika infektion.

Tips

 • 3 viktigaste i att vara en knaprig: Politik, DIY och billighet. Om du kan bygga något själv istället för att köpa det, gör det. Om du kan komma med en smart politisk slogan, satte den på dina kläder.
 • Se till att du är egentligen en medlem av den politiska organisation vars knapp du bär, eller att du gillar band vars plåstret du bär.
 • Undvik skinn till varje pris. Använd endast vegan vänliga produkter för att konstruera ditt utseende.
 • Den DIY utseende är ett uttryck för anti-kapitalism. Om du inte kan göra något eller köpa det från en välgörenhetsorganisation / armé överskott butik, göra utan den.

Varningar

 • Många människor inte gillar crusties, inklusive punks, ska förbereda så att ta värmen.
 • Om du ska vara en knaprig, du kommer att behöva vara vegetarian åtminstone, om inte vegan. Undvik skinn, ull och andra animaliska material härrörande kläder.