Wka

Hur man klär sig emo i sommar

En hel del av kulturens mode inkluderar varma, såsom jeans och långa, eller många tjocka lager. Dock kan man bara hålla upp en viss igenom en viss mängd säsonger. Bära skinny jeans till stranden eller runt i en mörk hoodie dränkt i svett är opraktiskt - på gränsen till löjligt. Att ha en personlig definition är viktig, men det är att lära sig att behålla det genom alla slags väder. Om du är i Emo mode, men kan inte lista ut hur man bär det av i kokande hetta, då svettas inte mer..

Steg

Hur man klär sig emo i sommar. Räkna ut din bottnar.
Hur man klär sig emo i sommar. Räkna ut din bottnar.
 1. 1
  Räkna ut din bottnar. Skinny jeans kan vara populära, men de håller fast vid din kropp och kan göra dig otroligt varm. Gilla det eller inte, du kommer att behöva investera i något lättare och mer praktisk. Flickor har det lättare, du kan prova. Prova mörkfärgad med utskrifter du gillar, och du kan bära kvartal ärm eller undertill. En mörk som passar din smak fungerar bra i värmen. Om du ska bära en kjol eller klänning prova att bära strumpbyxor under, som rött, svart, grått, och speciellt randiga sådana., Prova att investera i vissa skater shorts och omarbeta dem. Mörka färger som svart eller mörkblå fungerar bra, liksom kontroller. Kontrollera att det inte sitter för hårt eller för kort - knälång, med tillräckligt utrymme för att in, är bra. Shorts fungerar också bra för, men stilen varierar naturligtvis från killar. Du kan gå för mini shorts i mörkare färger, eller om du inte är så bekväm, knälång i kontroller, grafik eller mörka färger.
 2. 2
  Sortera ut din. Ett enkelt lager av dina favorit band tröjor kommer att få dig igenom din vardag, men försök att spela upp det. Klänningar kommer att fungera bra för tjejer, du kan bära shorts undertill och skjortor också. Killar kan hålla med enkla T-talet. Om det inte är otroligt varmt, kan du gå med tre skjorta kvartal ärm - en stram skjorta som når armbågarna.
 3. 3
  Klä sig i lager. Fuska genom att klä sig i många lager, så att du snabbt kan stapla på din favorit hoodie när det blir för. Prova den här:
  • Band T / enkel T-shirt / klänning
  • Shorts / kjol
  • Zip upp hoodien (dessa är lätta att ta på och av)
  • Du kan också bära en lång skjorta under din T-shirt.
 4. 4
  Accessorize. Prova din vanliga dubbade bälte, armband och andra för att behålla din egen. är också en bra tid att visa upp några tatueringar som vanligtvis är dolda under tunga kläder.
 5. 5
  Få rätt skor. Undvik och slutföra din outfit med några personliga skor. fungerar bra med ganska mycket någonting, och är särskilt bra med klänningar och kjolar. I grund och botten din vanliga skor ska vara bra, men försök att se till att den är lämplig för dina kläder och kommer inte att göra dina fötter känner sig fångad och för varmt.
 6. 6
  Minimera din make up. En hel del svett kan orsaka tung make up att smälta. Om du bär en hel del, försök att byta till penna istället, och tona ned det bara lite. Försök istället att spela upp din med hjälp av en vatten-och Fläcktåligt mascara, och hålla dina ögonbryn definieras. Om du bär puder, concealer och liknande, minimera det och försöka hålla utseendet lite mer naturligt, för när denna typ av make up börjar smeta det ser billigt och tacky.

Tips

 • Kom ihåg att ansöka solskydd, särskilt om du gillar ser blek och inte vill sluta med en solkysst look. Även om du inte har något emot en naturlig solbränna är hudskador inte värt det.
 • Om du hittar underhålla din egen look under de varma månaderna svåra, försök att spela upp ditt hår mer, tar bort uppmärksamheten från dina kläder. Detta fungerar även med tillbehör.
 • Mörka färger naturligt absorberar mer sol, så om du går ut klädd i en mycket svart, sedan förbereda för att vara varmare än andra människor. När bär mörka kläder, försöka se till att det inte hålla fast vid din kropp för mycket - och om det gör, se till att åtminstone materialet är ljus.
 • Dricka vatten kommer att se till att du inte hamnar blir uttorkad.
 • Försök att undvika mörka nyanser av och ögonskugga, eftersom dessa är mer uppenbart när suddig.
 • Om du bär en hel del tillbehör, kan du behålla din look lättare snarare än att förnya hela din garderob.
 • Slösa inte din hela sommaren försöker se "Emo". Kom ihåg att din och familj vet vem du egentligen är, och även om presentationen är viktig, bör det inte innebära ändlösa frustrerande timmar framför. Låt inte din mode håller dig tillbaka från vid, tillbringa tid i solen och låta håret ner. Kom ihåg att även om modet är en del av Emo subkultur, allt genereras från musik, det är mer än yta.

Varningar

 • Bära åtsittande kläder som överhettas kroppen kan leda till värme utslag, andra hudåkommor och problem. Om du känner för varmt eller obekvämt, vara förnuftig och förändring.