Wka

Hur man klär sig emo för skolan utan att överdriva

Har någon av er någonsin sett en scen eller emo kid och ville klä sig sådär till skolan men hade ingen aning om att få saker och vad man ska få, kommer den här artikeln tala om var att få saker och hur man berättar vad scen / emo.

Steg

Hur man klär sig emo för skolan utan att överdriva. Sätter gel på baksidan av ditt hår.
Hur man klär sig emo för skolan utan att överdriva. Sätter gel på baksidan av ditt hår.
 1. 1
  Pants. Ok första off är att gå till en skateshop / walmart / Kohls / JC öre / etc. och köpa några skinny jeans, leta tills du hittar något som passar bra men är inte mycket snäv, är byxor som sitter åt rekommenderas när inte i skolan, speciellt eftersom när du ändrar för PE eller gym det tar dig längre än alla andra, men om det inte spelar någon roll för dig, gå till ett hett ämne och hitta några indie passform jeans. (stinger, oförskämd, och slade rekommenderas inte för skolan eftersom Rude och Stinger är för hårt och kommer att ta längre tid i gym, och slade bara inte går bra med emo / scene look.)
 2. 2
  Tillbehör. Gå till Hot Topic och köpa en halsduk eller snusnäsduk (pläd och flanell extremt scen!) Måste varje scen / emo kid tillbehör, om du inte kan hitta ett hett ämne, gå till en butik som Forever 21 eller Urban Outfitters och köpa en halsduk (eller snusnäsduk), nitbältet, arm värmare för emo utseende. Solglasögon som är bra för scen och emo kids är Shutter Shades, Alltför stora glasögon och bara tydliga och retro glasögon som du ser ganska mycket överallt. Också bull-horn är bra för emo look.NOTE: för killar du kan behöva köpa flickor arm värmare, som de flesta handskar för killar är fingerlösa eller normal, men om du inte hittar arm värmare, bara få tag halvvantar.
 3. 3
  Hattar och mössor. Hattar och mössor är också godtagbara men för emo / scene look få en mössa med följande: Namn på ett band du gillar. inte en slumpmässig band / artist, Cartoon character (Domo-kun, TMNS, Spiderman osv), Muppets ansikten (Kermit, Elmo, Cookie Monster) om du inte kan hitta någon av dessa, bara köpa en hatt med en vanlig färg på det och sätta några patchar eller stift på det.
 4. 4
  Shirts. Shirts bör vara några grafiska mönster eller tees nyhet, band tröja är också majorly scen / emo. Om du inte kan hitta några bra skjortor för emo / scene look går till en sparsamhet butik i ditt område och leta efter några skjortor som ser emo / scene. Några bra emo / scene band för skjortor är BROKENCYDE Hollywood Undead, Alesana, Medic Droid, Jeffree Star, My Chemical Romance, blod på dansgolvet, AFI, från första till sista, och Linkin Park
 5. 5
  Hair. Hår är ett måste för emo och scenen ser, eftersom en av de mest stereotypa sakerna emo kids är att de alltid har färgat svart hår. Färga håret svart eller mörkbrunt och kanske lägga till några neon färger som turkos, rosa, grön, etc. Om dina föräldrar inte låter dig sätta extra neonfärger i håret, gå till Sallys eller någonstans som säljer förlängningar och sätta dem i. Ja killar du kan bära förlängningar, om du inte kan hitta färgade förlängningar bara köpa vanliga ettor och färga extensions. Även för en emo frisyr växa din lugg ut och gå till en stylist och be om en omvänd mulle eller en tellum som vissa kallar det, och har dem skära till 1 tum, så att du kan spika baksidan. Dessutom har klippt dem överst på baksidan så att du kan reta upp håret i ryggen. Som för att göra ditt hår på regelbunden basis bara
 6. 6
  Sätter gel på baksidan av ditt hår
 7. 7
  Spike upp det med fingrarna
 8. 8
  Lägg hårspray
 9. 9
  Få en handduk och lägg den över håret och gnugga den runt och dra bort det efter att gnida den runt håret i 30 sekunder eller en minut. detta kommer att spara dig besväret att retas håret som en del av håret kommer att gå upp
 10. 10
  Bara kamma luggen framåt och tada! scen hår
 11. 11
  Jackets. När det gäller jackor, är någon jacka med smala ärmar bra.
 12. 12
  Skor. Rekommenderade skor är Converse, Vans, Circa eller några skor skridsko. (Jag vet att converse inte är skate skor, vet bara att Converse är inte skate-skor men Vans och Circa är.)
 13. 13
  Väska / ryggsäck. Visst, du klä för skolan så du kommer behöva en ryggsäck. En enkel messenger bag med stift och patchar på det kommer att göra. Samt kommer en vanlig ryggsäck med döskallar, kontrollörer, eller neonfärger. Men någon ryggsäck som inte är helt preppy kommer att göra.
 14. 14
  Lär dig att ta episka emo bilder. Lär dig att ta bilder så att du kan sätta dem på din myspace
 15. 15
  Attityd. De flesta emoungar har ett rykte om att vara Introspective, exanimate, blyg, Do etc. inte följer några stereotyper, men att vara introspektiv är ett plus utanför av att vara emo, eftersom det hjälper dig att inse saker som du kanske aldrig har tänkt utan att tänka på din egen sinne. Också vara tankeväckande, gå till lugna platser och bara lyssna på ljudet av naturen, och uppskatta skönheten av jorden.

Tips

 • Frisyrer handlar om individualitet, skapa egna frisyrer, vara kreativ.
 • När folk frågar om du är emo bara helt enkelt svara "Nej" med en antydan till ett skratt, och fortsätter gå. Detta kommer att få dem att tro att du är emo, speciellt eftersom du förnekar det.
 • Också eyeliner är bra för killar också.
 • Jag glömde att nämna att de skinnies, rött, turkos, blå, grön, lila, etc. twill byxor är perfekta. Killar, att hitta dessa kan du behöva bara köpa en bra passform par flickans byxor, eftersom det är svårare att hitta dessa för killar. Du kommer att känna konstigt i början, men när du ser hur bra du ser ut i dem, kommer det ingen roll.
 • Pläd och flanell är också dina vänner.
 • Ha en massa neonfärger, de är dina vänner.

Varningar

 • Folk kommer att hata dig och kalla dig namn som Fag, Homo, Tjej, Queer, etc. När de kallar du det här, bara rycka, och ibland vända fågeln nonchalant (om du inte vet vad det betyder att det betyder flip em off med en vanlig attityd, inte med ilska eller sorg, eller vad som helst, bara DGAF)
 • Skär inte dig själv! För Guds skull, är att den mest stereotypa sak för emos är att de skär, och om dina föräldrar / vårdnadshavare / skola / polis känner behov av att, kan de sätta dig på ett mentalsjukhus för självmordsförsök. Om du känner dig deprimerad prata med någon du känner och litar på.

Saker du behöver

 • Teasing kam
 • Bra känsla för mode
 • Viljan att bära eyeliner som en kille
 • Mall
 • Hot Topic
 • Eyeliner
 • Ögonskugga
 • Att veta hur man gör ögonmakeup
 • Plattång
 • Ca 250 $ (jag kan ha fel) om du inte har någon av det här redan
 • Föräldrar som förståelse
 • Förmågan att vara inåtvänd
 • Att inte bry sig om vad andra tycker om dig.