Wka

Hur man kan locka en flicka

Du chattar med dina knoppar och du ser henne gå av. Den flicka du har kollat ​​forever! Men det finns en fråga. Hon gillar inte dig. Tja, läs vidare, pojke! Ur en flickas perspektiv, är detta vad du behöver göra för att få hennes uppmärksamhet.

Steg

Hur man kan locka en flicka. SPARKA dåliga vanor.
Hur man kan locka en flicka. SPARKA dåliga vanor.
 1. 1
  Vara trevligt. Tjejer älskar när killar är trevliga. Du skulle inte tro hur många gånger flickor är avstängda av en kille, på grund av sina onda vägar. Var trevlig mot henne, till dina vänner, och till alla äldste. Var inte en suck-up, men om någon behöver hjälp eller håller på att plockas på, hjälpa dem! Se till att den här tjejen ser när du är trevligt, men inte menar när hon inte är runt eller försöka få hennes uppmärksamhet medan du är fin. Du kommer att se ut som du försöker för hårt.
 2. 2
  Praxis god hygien. Tjejer älskar när en kille luktar gott. Gå inte galen med Axe eller luktar blommor. Tjejer älskar tropiska dofter eller när du påminner dem om ett speciellt tillfälle eller plats. (Dvs jag gillar lukten av havet)
 3. 3
  Klä sig fint. Bär inte en smoking för att gå till McDonalds, men inte bära samma tröja för en vecka rak. Om du kan dra av de flesta typer av byxor, shorts ena dagen och jeans nästa. Du kan välja skjortor genom att relatera skjortor till dofter. Om hon gillar stranden, bära en California shirt eller en skjorta från en strand.
 4. 4
  HÅR. Flickor i dessa dagar inte gå för rakat huvud. Shaggy hår är min fave. Vissa tjejer gillar långt och lockigt eller lång och rak. Vissa tjejer även gillar Mohawk.
 5. 5
  SPARKA dåliga vanor. Plocka inte näsan eller tugga en penna.
 6. 6
  PROVA hårt i skolan. Var inte en nörd, men försök hårt.
 7. 7
  Vara charmiga. Ler mycket.
 8. 8
  GUY smycken. Många tjejer gillar när killar bär pärlstav halsband. Kedjor gör att du ser ut som en gangster wanna-be.
 9. 9
  Prata med henne. Tjejer älskar när killar prata med dem. Speciellt en söt kille. Det gör dem att känna sig speciell. Och inte prata med sina vänner så mycket. En tjej gillar när du är tight med sina vänner, men om du ger ett tecken av gillande någon annan tjej, kanske de känner sig ledsen.
 10. 10
  Återgälda tjänsten när en tjej gör ansträngningen att prata med dig elektroniskt, skulle det vara en bra idé att kontakta henne elektroniskt senare. Det sätt som hon inte känner för att du inte är intresserad. Det kommer också att göra henne mycket lycklig den dagen, oavsett vad som faktiskt sägs i konversationen.
 11. 11
  Försäkra henne att du är där för henne. Om du är hennes kille vän, när hon är ledsen eller orolig, lägg armen om henne eller gnugga henne tillbaka och tala om för henne att inte oroa sig. Det kommer att låta henne veta att du är där för henne och dig.

Tips

 • Fokusera inte på bilden så mycket. Bild får bara henne att lägga märke till dig, men när du fånga henne stirrar i klassen, hon är bara fokuserat på personlighet *
 • Inte gris ut framför hennes *
 • Flickor får fortfarande inte gillar dig, men du kan alltid försöka hitta en lika söt tjej *

Varningar

 • Prata inte om andra tjejer runt om henne, kommer hon bli svartsjuk och till slut tappar intresset för dig.
 • Att försöka göra henne svartsjuk kommer inte att hjälpa. Ju mer du försöker, desto mer kommer hon hata dig och flickan du använder för att göra henne svartsjuk.
 • Styr dina hormoner! Om du pressa henne till att ha sex, kan hon gå ut på dig och helt blockera dig ur hennes liv.
 • Ibland när du har en dålig dag, tar du ut det på alla runt omkring dig. TA INTE DEN UT PÅ henne oavsett hur du känner! Eftersom hon kan ta den till röv och hatar dig för livet.
 • Hon kan hitta dig ytlig om du flirtar med andra tjejer eller spänna musklerna framför henne *