Wka

Hur man kan förbättra ditt kärleksliv genom att förbättra din hälsa

Många människor säger att de skulle vilja ha ett super liv, men det hela kokar ner till frågan, "Är du villig att arbeta för det?"

Steg

Hur man kan förbättra ditt kärleksliv genom att förbättra din hälsa. Tänk på din hälsa.
Hur man kan förbättra ditt kärleksliv genom att förbättra din hälsa. Tänk på din hälsa.
 1. 1
  Tänk på din hälsa. I en värld där många människor väljer en skräpmat över ett äpple, måste du vara den som har visdom och viljestyrka för att välja äpplet. I en värld som allt mer beroende av TV, kommer du och din partner har att komma med viljan att gå ut på en vandring eller cykeltur. Eftersom du inte kan ha en super kärleksliv om du behandlar din kropp med kärlek och respekt. Detta är inte ett sex veckors diet, som du bör överväga ett livslångt program för bättre näring. Detta är inte ett tremånaders träningsprogram här för att ta bort två inches från midjan, anser regelbunden motion varje dag i ditt liv.
 2. 2
  Gör några hjärt övningar. Den Harvard School of Public Health rapporterar att män som var fysiskt inaktiva var 40 procent mer benägna att uppleva erektil dysfunktion än män som motionerade en halv timme om dagen. En stiftelse av rätt kost och regelbunden motion är nödvändigt innan vi kan börja tänka på ett super kärleksliv.
 3. 3
  Ät för att leva och älska. De flesta av oss inser inte hur livsmedel påverkar vårt humör, känslor, energinivå, och beteende. När en person är "deppig", gör man inte automatiskt säga, "Gosh, jag måste inte ha att äta rätt." Å andra sidan, när vi känner på toppen av världen vi inte sluta att tänka, "jag vill känna så här bra oftare." Många människor relaterar inte hur de känner till vad de har ätit, men mat, vitaminer och mineraler kan göra all skillnad i världen mellan en so-so kärleksliv och den typ av kärlek liv som får dig att le varje gång du tänker på det. Många människor som tror att de har sex problem är faktiskt offer för dålig kost. De har inte sex problem. De har matproblem. Och mat kan lösas.
 4. 4
  De-stress och slappna av. De fysiska effekterna av långvarig stress har förkylningar, magsår, astma, hjärtinfarkt, stroke och kronisk trötthet - alla krämpor som kan urholka din hälsa och ditt kärleksliv. Par kan varva tillsammans i slutet av dagen på mer romantiskt sätt, till exempel njuta av en LÖDDRIG bubbelbad för två, komplett med doftljus och en mugg varm mjölk och honung. Eller bara titta på en film tillsammans.

Tips

 • Det tar alla ansträngningar för att förbättra ditt kärleksliv. Det finns inget substitut för balanserade livsmedel, och ingen genväg till god hälsa. Men om du jobbar på det, kan du uppnå en super kärleksliv.
 • Målen är att tillbringa kvalitetstid tillsammans och sätta dig på vägen till total avkoppling.
 • Många par tycker att titta på en vuxen film med sin älskade verkligen kan förbättra deras kärleksliv. Vissa par föredrar älskar att göra guider eller böcker för att lära sig rätt teknik.

Varningar

 • Klipp ut eller skära ner på användningen av alkohol, cigaretter och kaffe.
 • Suppleant örtteer för kaffe och regelbundna te och juice för kommersiella läskedrycker.
 • Undvik sockerhaltiga livsmedel och drycker och stekt, fet mat. Socker stör sexliv och minskar sin njutning. Men någon gång rätt mängd socker eller säga söta saker kunde få lite gott humör.