Wka

Hur man hoppar av gymnasiet

Det finns ett antal skäl till både vistelse och hoppar av skolan. För vissa är det alltför utmanande, för andra är det för tråkigt. Men för andra är det onödigt. Oavsett dina skäl, bör beslutet att släppa ut vara inte lätt och måste övervägas noga. Det är mycket lättare att släppa ut än vad det är att återvända till skolan.

Steg

Hur man hoppar av gymnasiet. Förstå dina skäl till att vilja hoppa av.
Hur man hoppar av gymnasiet. Förstå dina skäl till att vilja hoppa av.
 1. 1
  Förstå dina skäl till att vilja hoppa av. Att veta detta hjälper dig och de som bryr sig om du respekterar beslutet. Kom ihåg att respektera beslutet och stödja det är två olika saker. Ditt beslut att släppa ut bör baseras på dina individuella behov. Släppa ut att följa ett band, till exempel, skulle vara en dålig anledning att hoppa av skolan.
 2. 2
  Överväga sätt att komma ut ur skolsystemet snabbare än vanligt om du funderar på att göra detta eftersom du är frustrerad med skolan i allmänhet. Community / junior college samtidig / dubbla program inskrivning och väljer att testa av kurser som du tror att du redan har bemästrat (fråga om din skola eller statens politik för att se om detta är ett alternativ) är vanliga sätt att göra detta. I stora delar av USA, grundskolan lagar antingen inte tillämpas fullt ut eller inte alls till de aged 16 +, så att dessa elever att lämna antingen deltid eller heltid för att gå till community college, yrkesskola, arbete, eller något annat. Se avsnittet "Forskning de rättsliga kraven för dig att släppa ut." för mer om detta. Den CHSPE (täckt tillsammans med GED senare i artikeln) är vanligt i Kalifornien.
 3. 3
  Visa även online skolor och hemundervisning. Dessa alternativ, om de fullföljs med ett mått av engagemang, tjänar du ett diplom samtidigt som du kan göra det i din egen takt och utan de belastningar som är förknippade med high school.
 4. 4
  Forskning de rättsliga kraven för dig att släppa ut. Beroende på din ort, kan du bli tvungen att lämna in papper till formellt hoppa av skolan. Även om du kanske vill bara "sluta visa upp", att få rätt blanketter kommer att göra saker tjänsteman både i ditt sinne samt med skolan. Det kommer också att visa att du är mogen nog att följa korrekta rutiner.
 5. 5
  Utarbeta en plan. Vad skulle du göra istället för att gå till skolan? Kommer du att få ett jobb? Vad sägs om att skriva en bok? Inte bara tänka på en plan, men faktiskt skriva ner det. Se till att planen är otillåtna.
 6. 6
  Prata med dina vänner, lärare och kuratorer skolan om din önskan att släppa ut. Ha ett öppet sinne och lyssna på vad de har att säga.
 7. 7
  Prata med dina föräldrar eller vårdnadshavare. Förklara för dem varför du vill släppa ut. Förståeligt, kan de bli upprörd. Var noga med att ta itu med dem lugnt och meddela dem att du har tänkt igenom detta. Men om dina föräldrar eller vårdnadshavare vägrar att ekonomiskt stödja dig, kan du behöva tänka om din plan.
 8. 8
  Tänk att få ett GED eller intyg av gymnasiet kompetens. En GED (General Education Development), ofta kallad en high school-likvärdighet examen är en examen som du kan vidta för att visa arbetsgivare att du har utbildning för någon med en gymnasieexamen utan att behöva gå till skolan. Ett certifikat av High School språkfärdighet är något som tilldelas av California Department of Education till studenter som klarar California höga examen School språkfärdighet. Medan GED är avsedd för dem 17 och uppåt som har hoppat av, är California program avsett för ungdomar i 10: e klass eller åldern 16 +.
 9. 9
  Fortsätta att lära efter avhopp. De mest framgångsrika människor är de som är driven att lära sig på egen hand, i stället för att förlita sig på andra för att sked foder information till dem.

Tips

 • Tänk på lång och kort sikt konsekvenser.
 • Se om du kan leva på dina kunskaper och ha arbetsglädje medan du är i skolan. Arbete efter skolan och på helgerna men hålla dina betyg upp i fall du väljer att uppgradera.
 • Prata med andra avhopp och statistik forskning om avhopp.
 • Starkt överväga att gå till en yrkesskola eller community college efter att ha lämnat. Många drop-outs och andra som lämnar gymnasiet tidigt lyckas få college grader. Detta kan vara till hjälp för alla som vill bredda sin kompetens och ha större möjlighet att få ett bra jobb eller starta ett företag.
 • Var inte rädd för att ändra dig och stanna kvar i skolan.
 • Prata med dem som tog examen high school och college för att se hur det påverkade dem.
 • Gör sport om du är väldigt bra. Kanske scouterna söker!

Varningar

 • Tappa inte ur skolan på grund av din pojkvän / flickvän eller något med anknytning till dina relationer med andra.
 • The California High School Proficiency Exam (CHSPE) är endast tillgänglig i Kalifornien. Vanligtvis människor ta det och gå in på ett community college eller yrkesskola. Om du funderar på att bara släppa ut och börja arbeta, kan en GED vara ett bättre alternativ.
 • Du kan ha färre arbetstillfällen om du bestämmer dig för att inte få en GED.