Wka

Hur man har en söt och bubblig personlighet

Vill du vara en av dessa söta flickor med söta stil och en klädstil personlighet? Din tid har kommit! Läs den här artikeln och du kommer att vara en av dem snart!

Steg

Hur man har en söt och bubblig personlighet. Umgås med alla att göra massor av coola vänner.
Hur man har en söt och bubblig personlighet. Umgås med alla att göra massor av coola vänner.
 1. 1
  Bär söt kläder. Du kan bära neonfärger, eller pasteller och andra skumpa, söta färger! Har din egen unika gullig look med saker som gör att du känner dig säker ingår!
 2. 2
  Accessorize dig själv! Bär söta armband och örhängen och bära runt en elegant väska som går med din klädsel. Pashminas är riktigt söt också! Hitta några tillbehör som verkligen kompletterar din outfit, men inte gå överbord med massor av tillbehör.
 3. 3
  Umgås med alla att göra massor av coola vänner. Var inte elak eller vara irriterande. Du kan bli vän med vem du vill, och även om någon är inte din vän, vara trevligt. är gratis, så ge det!
 4. 4
  Ge dig själv en söt frisyr. Du kan få ditt hår kortklippt och vänster ner eller du kan bära ditt hår upp i söta, låga flätor med en fin hår klipp. Kom ihåg, matchar håret också med kläder så försök att ordna ditt hår att se bra ut med din outfit.
 5. 5
  Förbanna inte! Det gör att du kommer ut som en oförskämd person! Säg ord som "Oh bajs!" om det behövs.
 6. 6
  En glad tjej är en attraktiv tjej! När allt ovan kommer tillsammans, kom ihåg att le är nästan aldrig olämpligt. Du vet inte hur mycket någon dag kan ljusare genom bara ett äkta leende. Försök att bära runt ett andetag mynta eller tuggummi när du kan om du inte kan borsta tänderna. Att prata med någon riktigt nice är betydligt mindre för en fantastisk upplevelse om det finns häst andetag involverad med någon av parterna. Om du vill att försiktigt föreslå en mint, inte bara gå fram till personen handen dem en super-stark mint och ledighet. Erbjud en till så många människor som möjligt, erbjuds eftersom det är fullkomlig-pinsamt att vara den enda en mynta eller tuggummi. (Att myntverk / tuggummi ett par gånger i veckan, så länge de inte börjar förväntar dig att få det, är alltid en trevlig gest och det mycket uppskattat av alla).

Tips

 • Var dig själv. Var inte någon annans. Alla andra är redan upptaget!
 • Att skumpa kan ge dig fler vänner, när de ser att du är alltid glad och utåtriktad, kommer de vill spendera tid med dig.
 • Gå inte in i skolan / arbetet med en vresig ansikte. Det är ointressant, och ingen kommer att vilja prata med dig.

Varningar

 • Vissa människor kanske hatar dig för att du är positiv och snygg, men oroa dig inte om det, bara undvika dem! Om de inte gillar dig, varför det för roll?
 • Försök aldrig att skvallra, det kommer bara tillbaka till skada dig i slutändan.
 • Inte mer än göra det, kommer folk att börja tänka att du är irriterande om du gör.