Wka

Hur man har en ganska kommitté sleepover

Har du någonsin varit uttråkad på en fredag ​​kväll? Önskat att du hade något ah-mazing att göra? Tja, vem bättre att titta på än Pretty kommitténs alpha Massie Block för inspiration? Massie håller alltid en extremt exklusiv (strikt GLU policy) sleepover. Här är hur man gör din lika bra.

Steg

Hur man har en ganska kommitté sleepover. Ange datum, tid och plats för din sleepover.
Hur man har en ganska kommitté sleepover. Ange datum, tid och plats för din sleepover.
 1. 1
  Ange datum, tid och plats för din sleepover. Massie har sleepovers varje fredag ​​kväll. Du kan ha dem på någon dag som du önskar. Föräldrar vill att du ska få en god natts sömn på skolan nätter, så fredag ​​och lördag är bra. Berätta gästerna tid att vara på ditt hus. Var super exklusiva och bara bjuda in dina klick. Du skulle inte vilja dela skvaller och hemligheter med någon annan, eller hur? Håll din gräns för gäster till 3 eller 4. Mer än så kan orsaka för mycket drama. Även om sleepover bör vara exklusiv, bör en hel del människor vet om det.
 2. 2
  Håll sleepover i ett stort område där du brukar umgås med dina vänner. Detta kan vara ditt sovrum, sällskapsrum, eller källare. Låt rummet känns som en tillflyktsort. Sätt vanilj doftljus i säkra platser runt i rummet för att sätta stämningen. Föräldrar kanske inte vill att du ska ha ljus, så om det låter alltför farlig, bara spraya Vanilla doftande rum spray eller parfym innan gästerna anländer. Överdriv inte om - du inte vill att gästerna att kvävas! Lavendel plåt spray också för sovsäckar på Massie s sleepovers. Om du har tillräckligt med pengar kan du köpa varje gäst ett nagellack eller något och lägg dem på sin sovsäck. För att ge en femstjärnig känsla, lägg choklad eller Andes mint choklad på kuddar. Dessutom har lamporna nedtonade lite om du har en dimmer i ditt rum. Ta med ditt husdjur om hon ska bo - inte tvinga henne! (Det är motbjudande x10). Se till att ingen av dina vänner är allergisk. Berätta för dina familjemedlemmar att försöka hålla från att komma i ditt rum och störa ditt sleepover.
 3. 3
  Sätt upp sovsäckar i en sval anordning, företrädesvis en "blomma" mönster, med era huvuden i mitten. Detta gör det lätt småätande, och ännu viktigare, skvallra! Dessutom är alla omgiven av vänner och ingen är på kanten.
 4. 4
  Gör badrummet fräsch. Sätt tända doftljus (om det är ok med dina föräldrar) i badrummet, sätta en ny rulle toalettpapper i hållaren, se till att tvål behållaren är full, och hålla fräscha handdukar i badrummet. Bara sätta schampo, balsam och duschkräm som du vill gästerna att använda i dusch / badkar. Undvik förvirring genom att inte göra gästerna känner sig överbelastade av massor av gamla, vulgära behållare av schampo. Också ge badrummet en spritz av rum spray att matcha ljusen "doft. Se till att du är nära till badrummet så det låter lätt badrum raster och inte rusar.
 5. 5
  Om du vill, tänk på en cool tema eller aktivitet för varje övernattning. Några exempel är camping (som i boken 5, "The Pretty kommittén slår tillbaka," Massie har en camping tema sleepover komplett med färska tall doftande rum spray, en falsk plast lägereld, glöd-in-the-dark stjärnor hängande från taket, en CD-spelare spelar falska cricket tongångar, och halvljus). Planera några idéer för skojs skull, såsom:? Vill du hellre, bära eller konsekvens, Sanning eller konsekvens, Twister, etc. Lägg några roliga spel som du kan tänka på som matchar ditt sleepovers tema. Spela populära musik hela natten lång (du kan göra en spellista innan sleepover). Håll senaste tidskrifter hands.
 6. 6
  Datorn är känd för sin ah-mazing modekänsla. Varför inte ha en modevisning? Om du vill spendera lite extra tid med ditt gäng, gå och handla med dem och försöker på olika outfits för modeshowen. Eller har din klicken ta med kläder som de inte vill ha, och krydda upp dem för en rolig farkost. Gå på "banan" och ta massor av bilder. Försök ta med kläder som är söt, men fungerar inte på dig. Du och dina vänner kan handla dem.
 7. 7
  Om du har en stationär och / eller laptop (som Massie), ta både rolig och ah-dorable bilder. Senare (antingen senare på kvällen eller nästa dag), publicera dessa bilder i ett speciellt album på Facebook eller annat socialt nätverk. Akta: LBR kan bli avundsjuk!
 8. 8
  Inga filmer tillåtna! Massie sade uttryckligen i "Invasion av Boy Snatchers" som DVD-skivor är tabu på hennes sleepovers. Du kan titta på filmer på nätterna när du är ensam.
 9. 9
  Har ah-mazing livsmedel. Placera alla de bästa tilltugg på ett stort bord i främsta rummet. Ha ett mellanmål skål för varje gäst fullt av sina favoriter. Vanligtvis tjänar Massie mousserande cider. Alltid ha en andra drink val (som läsk) för picky gäster. Kontrollera att du har hälsosamma snacks och skräpmat. Alla behöver socker för att stanna upp, och hälsosamma mellanmål för att hålla formen. Se till att maten är ok för alla att äta (Inget kött om du har en vegetarisk vän, inga animaliska produkter om du har en vegan vän, lågt socker om du har en diabetiker vän, inget någon av dina vänner är allergisk mot)
 10. 10
  Försök att inte somna först. Du kommer att verka tråkig och bara inte kul! Försök att hålla sig vaken åtminstone tills en person har drivit iväg. Så att du inte kommer att missa några skvaller eller upptåg! Ta en drink med koffein redo!
 11. 11
  Nästa morgon, se till att det finns en trevlig frukost för dina vänner såsom pannkakor, bagels, fruktsallad osv. Smoothies är snabbt, enkelt och hälsosamt, så använd det som en drink, kanske. Du kan göra de flesta av dessa innan sleepover - bara lämna dem i kylskåpet över natten.
 12. 12
  Som var och en av flickorna lämnar, ge dem ett gulligt parti favör, som en tub med läppglans, en nyckelring med en bild av dig och henne i det, choklad, och viktigast av allt, något du gjort på sleepover (om du gjort något!
 13. 13
  Ha roligt och vara trevligt. Datorn är grym, men du bör inte vara.

Tips

 • Låt aldrig din klicken bli uttråkad. Se till att alla är underhöll Ahl-vägar.
 • Alltid bära supersöt pyjamas som är minst en 9.2!
 • Få alla de saker du behöver dagen innan, så du inte rusar runt överallt på dagen för sleepover, och vara för trött för att göra något när dina vänner kommer dit.
 • Gör inte saker som dina föräldrar inte tillåter. Om du tror du kommer att få problem, och de kommer inte låta dig få längre sleepovers.
 • Vissa signatur saker (verksamhet, pre-sleepover ritualer, bjuder, etc.) är alltid kul. Shoppingresor, mani / pedis, eller gå till Starbucks är coola utflykter för innan själva sleepover.
 • Gör en spellista med några populära låtar och spela upp dem på din sleepover.
 • Vid planering, fråga dig själv - WWMD: Vad skulle Massie göra??

Varningar

 • LBR som inte inbjuden kan bli svartsjuk.
 • Om du inte använder ljus, se till att det finns god ventilation och att dina föräldrar är ok med det.
 • Det är tillåtet att skvallra lite, men inte berätta hemligheter till någon om någon annan som är på festen.
 • Var inte alltför exklusivt och inte bjuda in några av dina Clique medlemmar! Det är lamt och ah-bnoxious.
 • Inte dekorera inte med ljusa färger och pasteller. Det kommer att se tacky!