Wka

Hur man handskas med ett ex i sociala situationer utan att förlora vänner

Att bryta upp är aldrig roligt. Om det var det inte skulle bli så många land sånger om det. Om du nyligen har brutit upp med en pojkvän, flickvän eller make här är några tips för att hålla dig lättillgänglig, rolig, fantastisk och social i alla dina sociala nätverk. Det är inte att bryta upp som räknas, det är hur du handskas med det. Genom att följa dessa regler kan du se till att du fortfarande är inbjuden till alla de roliga partier, kanske av ex: s vänner i stället för fritt.

Steg

Hur man handskas med ett ex i sociala situationer utan att förlora vänner. Var uppmärksam på ditt kroppsspråk när du diskuterar ditt ex.
Hur man handskas med ett ex i sociala situationer utan att förlora vänner. Var uppmärksam på ditt kroppsspråk när du diskuterar ditt ex.
 1. 1
  Styr din avluftning. Även om man talar om en situation är ofta hjälp att övervinna den pratar med fel personer kan få dig skydde och undvikas. Undvik att prata om din hävda och ditt ex med människor i ditt ex sociala kretsar, arbetskamrater eller gemensamma vänner.
  • Prata med en terapeut
  • Prata med en vän inte djupt involverade med situationen
  • Prata med din familj
  • Speciellt på jobbet, hålla koll på jobbet och din prata om något annat.
  • Ljug inte om att bryta upp. Du kan erkänna det hände men utelämnar alla detaljer.
 2. 2
  Var uppmärksam på ditt kroppsspråk när du diskuterar ditt ex. En avslappnad rulle ögat kan skicka upp röda flaggor om du gör det framför fel person.
 3. 3
  Håll konversationer med ex vänner optimistisk och trevlig. Chansen finns att du har mycket mer gemensamt än bara ditt ex. Om du inte, förklarar du verkligen njuta av deras sällskap och hoppas att du fortfarande kan få tillsammans.
  • Tala inte illa om ditt ex
  • Försök att vara positiv om ditt ex på ett sätt som är artigt men föreslår inte att du vill vara tillsammans.
  • Var inte rädd för att ställa frågor för att lära känna ex vänner bättre nu när du är singel. Det är bra att plötsligt fråga vad de gör för en levande, om sina hobbies, deras personliga historia etc. Ofta är dessa uppgifter inte omfattas när du är "friended in" till en ny vänkrets. Ställ frågor och lär känna dem på ett personligt plan.
  • Diskuterar inte bryta upp. Ge dem en chans att känna dig med ut fritt.
 4. 4
  Alltid ta stora vägen. Det kan vara en av de svåraste saker du någonsin kommer att göra. Motstå att sugas in i negativ tala om ditt ex. Om du har gjort det ska du sluta.
 5. 5
  Förvänta dig inte för dina vänner att plocka sidor och aldrig sätta dem i situationen att plocka sidor.
 6. 6
  Innan du skriver in till en social situation där du kan bli ombedd om honom / henne att du bör ha ett par mycket korta förberedda svar. Om du var ihop ett tag eller nyligen bröt upp kan du räkna med att ha en konversation. Kom ihåg, det är inte att bryta upp som räknas, det är hur du handskas med det som kommer att avgöra vem som blir inbjuden till alla coola parter.
  • Se till att dina svar är kort, artig, och rakt på sak
  • Var beredd att segue svaret i ett annat ämne.
  • Håll dig positiv
  • "Nej, vi är inte tillsammans längre. Det var bara det bästa. Men jag har startat den här nya (skola, jobb, etc.) och jag verkligen inte kunde vara lyckligare."
  • "_____ Är en stor kille, men det var precis fel tidpunkt för mig. Jag önskar honom det bästa."
  • "Det var inte lätt att bryta saker men vi är både bättre för det som händer."
 7. 7
  Break ups lämnar alla känner mycket rå och sårbar. Genom att inte slå negativt på ditt ex att du kan undvika att bli attackerad själv.
 8. 8
  Alltid acceptera inbjudningar till evenemang speciellt direkt efter en bryta upp. Detta skulle kunna vara hur dina vänner eller ditt ex vänner är att nå ut till dig. Låt aldrig din trasiga upp status hålla dig borta från att besöka vänner, göra planer med sina vänner eller vara social. Kom ihåg, de bjuder in dig eftersom de vill dela upplevelsen med dig. ALDRIG avgöra om du kommer att delta i en funktion baserad på din mans närvaro.
  • Såvida fritt var långa avstånd du står en mycket god chans att köra in i varandra då och då.
 9. 9
  Delta i sociala funktioner även om de är direkt efter att bryta upp. När deltar en social funktion direkt efter en bryta upp det finns några knep för att undvika fritt och ha roligt.
  • Om du ex oftast kom sent du kan komma väldigt tidigt. I själva verket, försök att få det så snart festen börjar.
  • Förklara till värden du kan bara stanna för en kort tid. Detta kommer att hjälpa den mottagande oroa mindre om en bryta upp slagsmål mitt i en social händelse.
  • Ser fantastiska - bära en hel outfit något trevligare än vad alla andra kommer att bära. Om det är avslappnad du ska bära en klänning eller gå mer uppklädd, om det parti du ska gå alla ut. Spendera extra tid på make up, hår, accessoarer etc. Alltid över klädd istället för under klädd. Kom ihåg att du har andra planer.
  • Ta en tankeväckande värdinna gåva. Ta en dryck att ditt ex inte kommer att beröra och ett inramat foto av dig och värden. Förhoppningsvis värden kommer att visa den och ditt ex kommer att behöva titta på det långt efter att du har undgått festen.
  • Umgås och vara social och bra. Efter en stund, förklara att du har en annan händelse som du måste lämna för.
  • Om det är ett arbete funktion, förklara att du har en familj födelsedag och måste lämna men du inte vill missa denna fest för någonting. Ber om ursäkt för att behöva lämna tidigt.
  • Föreslå att ni och den mottagande träffas snart
 10. 10
  Undvik "eskort" datum direkt efter en bryta upp. Nästan alla inser ögongodis på armen är någon som utger någon speciell att ge folk intrycket du fattas och inte alls fasas av att bryta upp. Du förlorar viktiga punkter vän brownie med detta drag. Bara att gå solo.
  • Dina vänner kan börja försöka ställa dig upp med någon förr.
  • Du kommer att vara den vita elefanten i rummet
 11. 11
  Om du stöter på ditt ex att du bör vara artig, leende, föreslår de att ha en bra kväll och ursäkta dig själv. Ett samkväm är inte rätt tid att uppkok gamla nyheter eller att ha en konversation med ett par drinkar under bältet.
  • Om de försöker driva en konversation du bör insistera det hända en annan dag. Om de är påträngande dig igen bör insistera du diskutera det nästa dag i telefon, ursäkta dig själv, hitta värden, tacka dem för en härlig tid och en inbjudan till en stor händelse och sedan lämna utan att säga något till ex.
 12. 12
  Förstå ditt ex kan komma med ett datum. Gå inte springa till dörren och inte säga något negativt om dagen. Chansen är att de inte inser röran de har gått in. Var artig men börja göra din väg till din "nästa party".